Хакери удариха парламента на Финландия

През април сайтовете на министерството на отбраната и на правителството също бяха обект на кибератаки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://www.youtube.com/watch?v=UPLQY0zodVg

Кво ми пука на .... Джендъри

Митрофанова.

Мм...да... Не трябва да се подценяват руските хакери... Могат да объркат живота на много хора навсякъде по света...стига да поискат... С БГ пощи го направиха...какво ли ще последва?

Цар Борис III е най-непрежалимия Цар за Българите

Финландците са най-пиянския народ в света.Чакат да дойде петък около 14 часа, взимат параходче и да Русия/всъщност граничат с РФ. Слизат и в кръчмите-ПИЯТ събота и неделя и после на четири крака ,на параходчето и във страната си.Та, финландците не са надминати по пиянство от нито един народ.Следват по пиене ирландци и шотландци и чак тогава идват руснаците-те пият без да за замезват.После идват французите.Българите също пият ,но си подлагат със салатка, мезе и така до сутринта.Сърбите пият юнашки.

Коректното заглавие би било: "руски боклуци, вживяващи се за "хакери", удариха парламента на Финландия"

са чекистите на Касперски!

Типични блядки. Който не им целува задника, е враг. За тяхно съжаление обаче, на всяка империя и идва краят. Руската на няколко пъти, зорлем се спасяваше. Време е, да иде в небитието.

Блядкя у майкя ти, дето не те възпитала като мъж а като мухльо, дето пише гнусотии. Да не би майка те преспа с руснак , та да толкова си им обиден?! А относно атака, щом дебили нямат тех възможност да се предпазят от хакери - жялка работа

ㅤ

Да дойдат да ударят и нашия, че да слезнат наште цървули малко на земята...

който е враг на русия го удрят орки или идва пришествие на зелени човечета

Тъп коментар

Бре тия руснаци, хем ватенки и нищо не могат освен да се напият, хем супер хакери!

Бати глупостите си писал, финландците жулят водка а руснаците химически препарати.

Абе тъпак мълчи си и не нападай човека. Добре го е казал за разлика от твоите брътвежи. Толкова си тъп, че даже и не ти дават по 4000 лева руснаците ами си от полезните идиоти дето работят за орките безплатно.

скоро може да оставим москалите беZ интернет , да минат на китайския да ги ева у евраzийските иZмекяри ! ВРЪЩА СЕ И КОКОМ , пиле не може да прехвръкне към московия , сега технологииите се раZвиват с бясна скорост и москалите ще станат аналогови преди да са рaZбрали !

Путин, Лавров и след това пак Путин те са виновни... Щото го казват а и руска мечка и тя се разхождала по Финландия паня видели да я води Путин, лавров и пак Путин!!!!! Под леглото ми се крие руснак и иска да пие водка........ помощ.!!!!!

Това е единственото, което могат да направят ватниците на Финландия. Но ако им стиска, може да опитат да си поиграят на войници с финландците пак. Идва зима - тъй че ако искат може пак да ядат бой в Зимната Война II.

Руснаците м ого държат да бъдат мразени от целия свят. Доверие се гради с години а се губи за секунди. Това което прави деспотичния режим в Русия сега, ще бъде плащано от цяло поколение руснаци. Ама отде акъл във впиянчените глави.

Бре това НАТО много им е б а майката на Мисирките

от тия освен да крадат и да рушат, друго не се очаква

Руснаци, сър!

КОй е коворил за американците ?

Тъпак, руслямците сами твърдят че са го направили.

Никой. Само за руски идиоти и техните подлоги се говори.

Ми не ползват руски компютри, нали? Ползват западни. А да руши, всеки може да се научи. Виж да съградиш нещо, не всеки го може.