Хакерска атака спря "Уикипедия"

Засегнати били почти цялата територия на Европа, Западна Русия, няколко държави от Близкия изток и части от Северна и Южна Америка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хакерите са некадърници който не могат да създадат нищо. Това са типичните злобни и бедни вандали.

0

Залагам на нискообразовани, комунистически или пост-комунистически държави, като Северна Корея, Русия.. Нещо от тоя род.

jingiby

Китай и Турция я цензурират напълно, а Русия частично. Явно знанието е пречка пред някои диктатори....

Откакто при търсене на "велики българи" и след имената на Ботев и Левски бяха тези на кати, глория,азис... Повече спрях да отварям тоя сайт!

Ми влез и редактирай страницата, къде е проблема тук

И от какъв зор? Ще редактирам тази, а всички други трябва да проверявам дали е вярна информацията първо? Да си я редактира Министерството на истината!

Жалко е, че си със соц съзнание - чакаш някой да дойде и да те спаси от "лошите". Като пораснеш ще разбереш, че да се живее е трудно и "лошите" правят това още по-трудно. Та ако искаш да им помогнеш на добрите може да вземеш малка част от това, което носят - и без това им е тежко. По тази причина можеш да редактираш страниците в Уикипедия. Ако чакаш министерството на Истината да те оправи няма какво да се оплакваш - ти си част от проблема, защото търпиш простотията и й позволяваш доброволно да вирее.

И без това са кенеф

За съжаление Уикипедия се превърна пропагандна медия и много хора започнаха да се дразнят. Има и няколко съдебни процеса които текат срещу тях за умишлено представяне на невярна информация. При това положение хакерските атаки са в реда на нещата.

Типично по фашистки и комунистически - щом не ти допада, какво пише там, значи е вражеска пропаганда и е в реда на нещата да бъде унищожено...