17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като им дават наготово милиони да си експериментират, как ще се откажат? Това, че умират импланираните една ли ще ги спре, те имаха ли морал, нямаше да го правят.

Колко са загрижени елитите за нас бе! Искат да ни ваксинират с експериментални ваксини, да ни чипират, да ни накарат да ядем изкуствено месо и мляко, насекоми. Все за наше добро!

Който се прави на Господ, скоро може да го стигне съдбата на чипираните маймуни ... или да станем всички ОРГАНИЧНИ ПОРТАЛИ. ОРГАНИЧНИ ПОРТАЛИ Това са т.нар. хора-органични портали или хора без душа. Душа в смисъл на индивидуализираната искра божествено съзнание, която остава неизменна през различните прераждания, носейки със себе си като воал различни емоционални и ментални модели и системата от убеждения (която е причината, когато се роди в тяло, личността да не знае, че е едно с душата). Заради генетичното смесване, органичните портали (ОП) съществуват сред всички раси, макар и да не са разпределени поравно между тях. Докато човешките същества притежават божествената искра на съзнанието, която им дава способността на самоосъзнаването от "нивата" на личността до източника, на ОП им липсва тази искра и тяхното съзнание е затъмнено по отношение на нещо различно от физическия/материалния план. ОП са част от групова душа, подобна на тази при животните, която се развива, еволюира и се преражда колективно, а не индивидуално.

Кои им ги дава ?

Оста ви се те и интернет са ти дали зада можеш да напишет това голямо л.йно ! Между другото какво стана с тия експериментални ваксини ?! Европа цялата е ваксинирана вече втора година расте и хубавее няма милиарди трупове по улиците ?А Китаи е ваксиниран на ! 100% пак са си над милиард ?! Верно онова дребното с ботокса нещо след ваксинацията скъса синджира ама те орките ще го изядът скоро за мезе с водката те са си човекоядци от 44та насам

всичко това е много интересно и ако го подкрепиш с доказателства ще ти спечели нобелова награда ... а за сега ръкопляскане в 1 група на детската градина!

Мъск е идиот. Период

Трябват поне 5 години бе бооклук