Хиляди шведи вече имат имплантирани чипове

Доброволното "чипиране" е с цел улеснение на ежедневието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светът уверено върви към едно световно господство и робство за хората!

"...за да опрости живота на хората..." - Как по точно ще ти стане по прост живота с някакъв чип? Безумието на хората започва да надвишава безопасните граници. Да припомня на читателите че едно от последните пророчества записани в библията е за поставяне на белег на ръката без който няма да може да се търгува и плаща!

и при мен добитъкът е с ушни марки - винаги се знае кой добитък къде е, какво прави и ако се загуби с джипиес навигацията лесно се намира. Освен това ако примерно продам телета номер 2055, 9067 и 1089 то лесно се програмира и системата за контрол на достъпа да допусне само тях. Съответно инфрачервени камери следят за температурата им, камери с изкуствен интелект следят дали се хранят с апетит и така комютърът намира кое говедо ми е болно или от лошо семе та да го продам с минимални загуби. И кое нагъва без да надава. Контролът вобще е пълен и добитъкът е под постоянно наблюдение

Дори и шведското общество е неподготвено за тази авантюра, защото появата на хакерите по света , обуславя престъпни посегателства върху функциите на чипа. Достатъчна е режисирана враждебна поява на грешни данни и спешно приемане на лекарство може да убие индивида, носещ чипа. Само този факт показва, че притежателят на чипа е по- уязвим от човек без чип. А чипът ще се вижда на всеки скенер вероятно. Така, че този свят може да застане на главата си и после да скочи от някоя скала, но ние българите, не можем сляпо да следваме всеки за всичко. Сума държави полудяха и ослепяха за Истанбулската конвенция и само ние останахме здраво стъпили на земята.

въпросът с имунната реакция, че е нормално на мястото на чипа да започне да се набира гной

samo 4000 idiota zasega,yavno ne sa mnogo umni i shvedite shtom katoizpolzuvat chipove zadi otvaryat vratite.

Засега на ръката. После в мозъка свързан с него. Съответно връзка със сървъри. После подаване на команди на мозъка. И накрая разни програми ще контролират хората, как да работят като зомбита. Това е светлото бъдеще! ;)

и справдливо! за зомбитата - зомбиране!

За какъв мозък си се размечтал та и чипове да не ти сложат в него си се закахърил бе, я се кротвай и си намери свястна работа. Да си щатен трол е жалка съдба.

НЕ БЛАГОДАРЯ.

Ей на това му се вика "Шведска тройка" - Аз, чипът, и още нещо...

В Библията пише за Антихрист и слагане на знак на ръката или челото на човек, с който да може да купува, продава и др. Знакът ще бъде " входен билет" за вечни мъки в ада на тези, които го приемат. Ако някой не вярва в това, много жалко, защото това наистина ще стане. А дали тези които са приели да си поставят чип, са бъдещи обитатели на ада, също не знам.

Доколкото ми е известно, това е от предсказанията на Нострадамус.

Нострадамус е живял в Христиняска страна и е живял доста по-късно от Апостол Йоан който записва това което Бог му показва - края на времето! Това е последната книга на Библията на гръцки - Апокалипсис - откровение - криво разбрано на български като края на света или бедствие. Иначе всякакви врачки и врачове може да си приписват какви ли не велики откровения. Точно както някои хора се опитват да се изкарат велики учени, фолософи, спортисти, битки и тн.

Ооох, кога ще ми имплантират чеп в писанката ? Представям си устройството, с което ще снемат данните.

Няма какво да си представяш - интерфейсът е USB - всеобщ за ЕС, по мое предложение.

На зле върви света

Засега при нас чипирането го тестват на кучетата - задължително е в БГ. Но явно при шведите тестовете са приключили.

Чакайте сега, хиляди имат имплантиран чип или чеп?

нека улесним живота на всички

Всяко оскверняване на тялото ни е посегателство към Природата. Татуировките,чипове и подобни са творение на последователите на рогатия.

татуси има още преди теологичните хипотези за рогати особи

НАЙ-УЛЕСНЕНО Е ЕЖЕДНЕВИЕТО НА ЗАТВОРНИЦИТЕ ! ВСИЧКО ИМ Е БЕЗПЛАТНО И ПО ГРАФИК !!!

Това е болната идея на глобалистите,която за съжаление ограничените и промити шведски мозъци са приели(те са известни с простотията си да приемат всякаква новоизлюпена глобалистка глупост) Хората не са кучета,а тези,които си въобразяват,че народите са толкова тъпи като шведите да си сложат чиповете в зте.

Глобалистите с болните идеи да контролират света да си сложат всички чипове в з-те(задните си части) и да им светят отдалече. Благодаря,но такава идиотщина не приемам.

хакерите не проявавали интерес??? ще им копират информацията и после ще си пазаруват, взимат кредити и какво ли още не!!!

Па мени о'давна ми е чипнат въртокъщнико да не си губим време и РАМ да бройкам шведките по морето....

Откровението на Йоан 16 “И принуждаваше всички малки и големи,бедни и богати да им се тури белег на десницата и на челата за да неможе никой да копува или продава освен онзи който носи белега му”

Ох, успокоих се! Щото видно от снимката не е на десницата а на левицата.

И тоя Йоан ли е бил неграмотник като теб, та е "кОпувал"? Добре е все пак, че нито някой ги принуждава, нито е белег, нито че чипът е нито на десницата, нито е на челото, хахаха!

И двете ми кучета са чипирани. Що не пуснете една статия и за тях, а?

Щото на никого не му пука за анонимни мизерници в интернет.

На кучета ни направиха -явно е време за нова война

Това е просто номер за идентифициране, но защо трябва да е с чип, при положение че има много други начини да идентификация като пръстов отпечатък, ретина, ушна мида и каквото друго там намерят учените!?

Щото чипа при нужда го демагнетизираш, разпрограмираш или направо го махаш, а очи, отпечатъци и т.н. биометрия са ти еднички за цял живот.

Не е само номер за идентифициране. Това е паспорт. Може да съдържа много и всякаква информация. Моят котарак е чипиран на врата. В чипа има информация и за всичките му ваксинации, за да пътува в чужбина със самолет без карантина. На летището прекарват едно четящо устройство по врата и са наясно с всичките паспортни и медицински данни.

давате отлична идея за новите лични карти - просто да се мине с един четец и връзката со компютъра ще даде всичко. Сега трябва да се въвежда номер на лична карта и егн

да си го имплантират в задниците ще е най добре...

Ба си простотията. Да си бяха сложили имлантите на долуподписаните, та да им брои тековете.

Интересно е какъв е дяла от "новите шведи" имплантирани с чип?

не си гледаш в копанката

Ти както си забил нос в собствената копанка, един ден ще осъмнеш имплантиран с огромен шведски чип.

а ти ще си "чипиран" с огромен руски четвъртит в отвръситето в което си правен при майка ти.