Коментари - Подробности за първия холографски смартфон | IT.dir.bg
назад

Подробности за първия холографски смартфон

Red разкри подробности за холографския дисплей на иновативния си смартфон Hydrogen One.

Обратно в новината

Коментари - Подробности за първия холографски смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Холографски Сутиен би донесъл далеч по-големи печалби.

Който трябва - знаеМ как работи. Но нистина си е повече маркетинг отколкото нещо супер. Това е spin-off на НР и дисплея дава вид на холографски а камерата е т.нар. Интегрална фотография ама не истинска,само с 4 обектива (истинските са с много,много). Видях го вече,много маркетинг -малко функционалност,но това е запазена марка на RED.Те са секта като iShita.

И без да знам как работи дисплея съм дал правилния отговор отдолу. Не е нужно да знаеш как работи дисплея, достатъчно е да знаеш как работи болната западна технологично-научно-печалбарска система. С това не защитавам източната, просто нея си я знаем, а за западната мислим че е идеалната обшествена структура, което е мнооого далече от истината.

Как работи дисплея? Ами не работи. Кой знае каква глупост е, но са го нарекли "холографски" за да се продава, щото мобилната индустрия почва да затъва. Както си и очаквахме всички нормално мислещи хора - един надут балон.

измислил го е руснака бреей

дирникус преписвачус!

само рекламна графика. така и не стана ясно как работи визуално дисплея с холограма

....Как работи всичко на практика ще разберем през първата половина на 2018 година, когато трябва да започнат доставките на Hydrogen One... Очевидно не искат китайците пак да откраднат технологията.

Кой според теб ще го произвежда?

Компанията основана от David Fattal, Zhen Peng и Pierre-Emmanuel Evreux Единия е китаец, това с кражбата е малко относително, при условие че голям % от хората работещи в иновативните фирми са откраднати мозъци от Китай, Индия и Русия