Хората са се кръстосвали с неандерталци

Европейците и азиатците имат по-голям процент неандерталско ДНК

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този от картинката да не баща на един наш боксьор - претендент?

Искат да ни кажат учЕните, че народите са се клатили яко от древни времена. И ще се.

Азиятките (рускините най-врче) ще от тогава са порституирали по Европа. Корени и традиции.

Евала на руснаците. Години напред в науката пред другите държави. И пак в Нейчър списание. Евала.

drugoto ime na neardetaletz e puvobiten, che nyakoi pak se prvi na intaresen.otkude beshe tozi?

Да ми падне сега една неандерталка !

Това го знаем...погледнете Порошенко например.

Резулат на това смешение е възникването на вида Православен Путинопитек

ЧИЧО ПЕЙЧО Я КАЖИ КАК НА БОЙКОВО ПАК НА МАСКАРА СЕ НАПРАВИ

Те пък мъжете не се кръстосват с неандерталки, каквото им падне, може би това е по-правдоподобно, “мислещ мъж” с неандерталка?

Е... Неандерталките май са били по-ячки, та по-точно би било да се каже, че неандерталките са се кръстосвали с модерни мъже. Особено ако са били така... избръснати, изкъпани, депилирани, парфюмирани... метросексуални, така... в смисъл - модерните мъже, де...

goose

Викате те неандерталците не са били хора :)

Тази статия не я ли бяхте пускали преди известно време? Претоплена манджа май ни давате!

Доста жени и досега продължават да си се кръстосват с неандерталци.

такъв господин , като то снимката. Даже в първия момент се обърках , че е той.................

ето от къде са се появили циганите и негрите....

Поне тази статия да беше прочел, за да знаеш, че Хомо сапиенс тръгва от Африка.

НЕ САМО ОТ АФРИКА СЪЩО ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ ПРАОТЦИТЕ НИ СА ОТ ДНЕШНИЯТ ГРАНД КАНЬОН СЕВЕРНА И ЮЖНА АМЕРИКА ЕДНА ОТ ЛЮЛКИТЕ НА ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ДРУГИТЕ СА АНТРАКТИДА СИБИР КАВКАЗ И ТЕРИТОРИИТЕ НА ДНЕШЕНИТЕ НЕПАЛ ТИБЕТ КИТАЙ ВИАТНАМ КАМБОДЖА И ТН

Хомо сапиенс става бял именно след кръстосванетио си с вече белите неандерталци. Преди това, ако не съвсем черен негър, най-вероятно е приличал на циганин.

В Банкя и оклностите хората са се кръстосвали с тикви.

Мнооого находчиво.

Randall_Zwinge

Не. Просто факт.

Ако трябва поправя грешките в заглавието то то би било "Хората са се кръстосвали с хора" или "Хомо сапиенс са се кръстосвали с неандерталци".

Все повече специалисти застъпват тезата, че неандерталците също трябва да се считат за хомо сапиенс, вкл. и защото са се чифтосвали... ъъъ... СМЕ се чифтосвали. Така че по-точно би било да се каже , че са се кръстосвали хомо сапиенс сапиенс с хомо сапиенс неандерталенсис. Можа да се каже и кроманьонци с неандерталци, но пък съществува неточността, че под кроманьонци често се имат предвид предшествениците само на по-късните европейци, които заменят неандерталците. А с неандерталците са се кръстосвали предшествениците на всички неафриканци, вкл. и азиатците и австралийците.

ТОВА ОТ СНИМКАТА МЪЖ ЛИ Е ИЛИ ЖЕНСКА

К'во ти пука. В днешно време е все едно. Виж тогава е трябвало да внимаваш кого ...... , че е можело да те хапнат за вечеря, ако бараш де'т не трябва.

ДИРници, а и въобще всички журналисти в България, един съвет - когато пишете статия по научни или технически въпроси, поръчвайте я на някой специалист в областта! Защото, поради простотията и пълната липса на култура, присъщи на Българските журналисти, неизбежно осирате темата и ставате за смях. Това не е политика или футбол, където на общия фон всичко минава.

Нямат парички за това. Кой специалист би написал професионално изпипана статия за 5 лева?

Randall_Zwinge

Един студент, първокурсник, също би се справил несравнимо по-добре и за една почерпка.

Има и неандерталци, които са се запазили и до наши дни. Има ги по цял свят, у нас пребивават предимно в квартали като Столипиново.

Неандерталците, които също са хомо сапипенс, средно са имали по-големи мозъци от нас. Така че, ако обичате, да не ги обиждате и подценявате, като ги сравнявате с въпросните питекантропи.

Неандерталците не са хомо сапиенс.

Иначе, неандерталци може да видите навсякъде около себе си, наричат се българЩари!

Randall_Zwinge

Както съм писал по-горе, въпросът е малко спорен, наистина, защото резки граници между видовете така или иначе не съществуват и е въпрос на лично мнение на конкретния специалист къде ще ги постави. Доколкото съм чел, без да съм специалист, в последно време натежава мнението, че неандерталците са хомо сапиенс, вкл. и защото безпроблемно са се кръстосвали и са давали фертилно поколение с хомо сапиенс, което е общо взето най-разпространения критерии за принадлежност към един и същи вид, макар че, наистина, този критерии не е универсален. Ама то пък и няма универсален критерии.

Краварите е еврогейовете може, но ние православните славяни сме висща раса създадена от Господ и се кръстосваме само с други славяни от православната религия.

Да можеше сега някой да каже тоя иронизира ли умствено изостаналите руски слуги или е един от тях.

Мухльо, знаеш ли колко рускини и украинки се чифтосват с италианци, испанци и германци. Религията няма нищо общо, най-важното са кинтите и спокойния живот.