Huawei дава до 200 000 евро за хакване на неин смартфон

Компанията провела тайна среща със спецове по сигурност в Мюнхен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе гледам аз, Хуавей пак са се объркали. Кво правят в Мюнхен, да си трошат парите в тоя скъп град. Трябваше да отидат в една пицария в Люлин или Овча Купел, най добре направо в Перник. Там ще им се кажат нещата, право в очите. С чашка в ръка.

под хакване в случая се разбира инсталиране на SU и на Custom Recovery и получаване на пълни права над телефона. За сега за P20, P30, Mate 20 pro и Mate 30 pro без успех.

Хакнах им го, ама ми казаха, че това било заради Андроида и не ми дадоха наградата. Измамници

Аз имам въпрос : Мислите ли че от Хуявей ви четът анонимните коментари и ще намерят някой от вас да му дадът 200 хиляди. Не се излагайте ако сте много умни ще се свържете с Хуявей и ще вземете парите. Коментарите ви за 200 хиляди са повече от смешни и показват колко струва Българина. Едно плямпало в Социалните мрежи на чаша ракия всички сте Професори и запомнете не е виновно правителството че народа е тъп като галош. Живеем зле защото много мислим вместо много да работим.

Живеем зле, защото много работим вместо да мислим.

Защитата ви не може да се справи с хакер, който Работи със сдвоена операционна система.

Ако устройството ви се замени с ново копирано от предишното и двете могат да работят съвместно. Какво ще направите срещи това:)? Или... аз ви копирам Смартфонът и работя и с двата едновременно. Как ще разберете с кое устройство работя, като второто е копие на първото. И оставете това, как ще се защитите срещу това. Отговорът ми не си ли заслужава 200 000, вашите, които обещават тук:)! Или ни пробвате, да видите, колко струваме:)?

Нямате защита срещу подмяна на Операционната ви система.

Другата слабост са Съобщенията и Повиквания та. Там може да се пробие също-и на двете места. Нямате защита срещу ЕСЕМЕС уязвимости-никаква. Нямате защита срещу Спам Обаждания-непрекъснати обаждания. Не можете да защитите и двете едновременно, ако атаките са и от двете страни.

Не е нужно да ви каква смартфон, нали, но ви казвам Слабостите на това устройство:)! И не са само тези. Ще ви кажа още:)!

Как мислите, ако мога да променя Видеото ви, дали не мога да Хакна Хаувито ви:)?

Второ ниво слабост:)! Видеостриймингът:)! Там може и се пробива също. Как ли:)? Е, това е въпрос за 200 000:)!

Защитата им е като при Лаптопите. Грешка:)! Смартфонът не е Лаптоп:)! Слабост са им програмите с pdf. Там може и се пробива.

Няма непробиваема защита. Прекалено претенциозно е от тяхна страна. Запозната съм със системата им. Има уязвимости:)!

Ами койТо ползва безплатна система Андроид да му мисли, същото се отнася за китайски телефон ментак Няма безплатен обяд, само панелката не го разбира това- приемам го за страничен ефект на комунизма

Да споменаваме ли още че около 40% от потребителите на по стари версии на андроид в света дори са пропуснали да заключат устройствата си телефони и таблети(настройки-сигурност-парола-пин или графичен код-заключване/криптиране на телефон/устройство......

Докато на андроид платформа няма никакво ограничение какъв софтуер ще се инсталира, няма начин някой да убеди което и да е правителство, че телефонът е сигурен. Всеки разработчик си пуска софтуерчето в плейстора и народа инсталира ли инсталира. Да не говорим, че и да не е наличен там, можеш да си дръпнеш апк-то от всеки пиратски сайт и да си го инсталираш. Така наречената “свобода”, прокламирана от андроид-феновете, всъщност си чиста “мижи да те лажем” ситуация...

Минусчетата са от доброволно споделящи личните си данни хора :)))

Дойде ганцо взе телвфона и го хакна в земята