Коментари - Huawei P40 ще се предлага по целия свят | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шарена кутийка с много суета вътре. Като добавка може ало да се казва.

Развитието на телефоните само показва, как пазарно ти трупат нещо, което не ти трябва и малко по малко те принуждават, по овчият принцип, да плащаш все повече за него. Скоро функцията телефон може съвсем да отпадне, заменена от видео разговори или още нещо, а въпросът "къде си?" от зората на мобилната връзка, да стане безсмислен заради постоянната яснота на местоположението.

Колега, никой нищо не ти трупа насила! Какво значи, че ти го "трупат пазарно". Пазарът предлага и Нокия с фенер, за 29.90. Ако всички бяха като теб, още жигулите, модел 69г. щяхме да ги чакаме по 12 години, с вноска! Светът се развива, това, че на теб нещо не ти трябва, в скотският живот, който живееш, не значи, че на света няма нужда от него. Ужас!

Когато отворих първия си смартфон помня, че батерията му е 1300мАч. - издържаше около 4-5 дни. После си взех по-модерен. След това Huawei с 4Аh батерия - егати голяма работа - около седмица. Сега с новото Тамагочи "P30" два дни. Ако пътувам пък и ползвам по-активно Maps - без малко и 2 дни да не издържи. Постоянно се търсят контакти и тн.Някой ще каже "батерията се зарежда бързо". Ами нека не забравяме, че преди социалните мрежи, преди интернет, GSM-ът е телефон, което означава, че трябва да осигурява връзка.

има нокийки с фенерче на пазара ... о извинявай не искам фенерчето като функция да ти засенчва телефона има ноийки без фенерче на пазара ... чеки чеки малко всъщност те имат и радио и телефонен указател. не трябват такива глупости да ти се бъркат в телефончето оф пустия му пазар е виновен за всичко