Huawei са готови да издържат атаката на САЩ

Компанията е увеличила с 30% разходите за изследователска дейност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, до момента даваха 5% за т. нар. "технологично разузнаване", т. е, за кражби на интелектуална собственост. Сега увеличват дела на 30 %, но нещата не са същите.

Гледай майтап когато Хуавей почне да раздава напълно безплатно телефони по САЩ и Европа,набързо ще забравят айфони,самсунги.

Аз от 20 години нищо американско не купувам, мнооооо съм добре. Всичко около мен е направено от "дръпнатите" много по добре е направено от американските боклуци. Цяла Австралия купува от дръпнатите и забрави за... американските боклуци. С едно изключение, дъщерята беше фенка на спинозната ябълка, но гледам и тя последен модел Хуавей вее на всякъде, къде остана ай плодът и не знам. Стигна до 7 и спря да ги купува, а мослех че са влюбени до гроб.

Не знам, американците как се справят с ХУАВЕЙ, ама на съседната статия заглавието е "Производителят на iPhone с близо 90% спад на печалбата". А за миналата година Apple са продали с около 70% по-малко смартфони. Въобще американците доказаха една българска поговорка "Който копае гроб другиму, сам пада в него".

Ей вата! Все гробове копаете .. после се що сте били до ушите в кал и л...а и вечно 'ставате от коленете'. Уверявам те че за Apple напълно излишно се тревожиш ;)

Да кажем, че не си прав за ябълките! Да кажем, че не ги разбираш нещата! Ако това не ти стига, то може да си поговорим по-надълго и на широко за тия баш неща и до какво водят те! Та моя съвет е да попрочетеш малко близката история не много далечна 20-30г назад във ремето! И ще може би ще разбереш за какво говоря! Ха дано ама .....

В този форум щом кажеш истина против америка автоматично ставаш вата. То и Нокия бяха незаменими а сега къде са??????

ало модераторите, що ми изтрихте коментара ве? кво им обясняваш на такива "експерти", той пишел кода и това автоматично го прави експерт по политика и икономика и всеки който му противоречи е "вата", "руски трол" и т.н, жалки хора са това

И аз съм решил при алтернатива да не купувам китайски стоки, вече.

Хайде да те видя, как ще си купиш американски лаптоп за 15000 долара. А американският чесън ще ти излезе 10 долара главата.

Спокойно може да си купи 'китайски'. Китайското в едно Леново едва ли има и 1/5 от стойността : CPU, GPU, SSD, дисплей - Щатите и ЮК.

и какви ще си купиш? индийски, виетнамски, пакистански? или американски?