Huawei ще идва със 70 приложения за Android на бъдещите си смартфони

Компанията е намерила интересен начин как да се справи с американските санкции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чекай бе. нали имаха собствена ОС. Нали имаха собствен Маркет. Що ша пълнят телефоните със спам?

Казва се пластичност и постигане на личен интерес. А от друга страна - това прави пряката конкуренция.

Когато трябва да избирам между Щатите и комунистически Китай, аз избирам Щатите...

беше кото беше, сега са на пързалката …….

Предполагам вместо да кажеш "подай ми телефона" казваш "подай ми американеца" :) Никой не кара никого да избира държавни образования или политическа структура. Статията е за технически устройства със съответните характеристики. Андроид се е доказал, като цедка за лични данни - цедка с големи дупки. А на Хуавей и китайците не им пука къде се намирам, и какви реклами да ми пратят! Между другото... звъни ти американеца.... ама някак китайски (там е сглобен)... вдигни!

То си пише, що не четеш?!? Ще инсталират 70 популярни приложения от Гугъл Плей, които ги няма в техния Маркет. Искаш ли и по-просто да ти го напиша?

ти малоумен ли си или просто не разбра въпроса и иронията в него? въпроса точно и ясно беше - абе що го нЕма тези приложения в техния маркет? Ама то ако не е буквално написано - нямам как да се сетиш, нали? То "пипе" трябва за това... не бе... не пиле, "пипе" е мозък...ех... буквалния ми.

Мдаа, гарван гарвану око не вади, без значение китайски ли е, етиопски ли... Беше момента да минат изцяло на опън-соурс и да теглят калъча на другите, ама нье: ще крадат докато се сдобрят с хамериканците.