Huawei ще представи HarmonyOS на 2 юни

Компанията ще представи и любопитни джаджи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скапани телефони са,развалят се по бързо от яйца през август!

клипа към новината разбива миФки

странно що не в канала на ТикТок... ама карай..

За какво ми е скъп голям таблет да се чудя къде да го дяна по джобове или чанти? Земи си едно малко телефонче, па земи си и един наистина хубав таблет и ще бъдеш по-добре. Телефона трябва да е телефон преди всичко.

или просто очила като тези на Гоогле детоги забраниха заради лицевото разпознаване.

ПЪРВО - това не е никаква нова ОС, а някакъв променен Андроид! ВТОРО - стига сте ги рекламирали тия колхозни боклуци! Ако искате андроид телефон - Sony Xperia 1 iii е ТЕЛЕФОНА! Китайските ментата са някакви боклуци, да не говорим, че умишлено9 заразиха Света с гадния си ковид и съсипаха икономиките и избиха милиони! Просто китайските колхозници заслужават ПЪЛЕН БОЙКОТ заради Пандемията! ПЪЛЕН! Защо да вземате колхозна сапунерка, като ги има Самсунг, Сони и т.н.!

Хуйвей Р40 про OLED дисплей - Nancy-Université във Франция, доразвито от МАртин Попе - New York University Android 10 - разработчик - GOOGLE Kirin 990 - ARM (Advanced RISC Machines) технология на Acorn Business Computer Mali-G76 - Пак на ARM Камера - Лайка, Германия WLAN, Bluetooth,GPS, NFC, USB - всичко американско Батерия - Li-Polimer - Sony И кое е китайското??? Ааа... сетих се NM (Nano Memory) - дето работи 20х по-бавно и губиш единия СИМ слот. Няма да говоря колко струва и де можеш да я купиш... Китайско било... мдааа... ма не Вече дори китайска пластмаса нямат, а ползва Германскиа Корнинг от двете страни.

схващам идеята ти става въпрос за чужд интелектуален труд който е в основата на тези телефони, но правиш една огромна грешка. всъщност всичко в сапунерките на Huawei си е направено в Китай и проектирано в Китай ползвайки чужд интелектуален труд като база. това е, като да кажа искам да си покрия покрива с турска керемида. е самата керемидата си е произведена в България, определено не е произведена в Турция. Да обаче е от тип който наричаме "турска керемида". та керемидата турска ли е или българска? ами това е българска турска керемида. по същия начин huawei правят собствени ARM процесори. Собствени от гледна точка на това, че те ги проектират и произвеждат, на ARM от гледна точка на чуждата технология която ползват. По същия начин с останалото в телефона. Не виждам защо това ти се струва проблем. Няма производител на телефони, който да е изобретил абсолютно всичко в телефона си. Сега харесват ти / не ти харесват ... добри / смотани ... това са съвсем други въпроси. Аз лично предпочитам iphona си пред кой да е huawei.

ма мноооо си проз!!!!!

Това е резултата от санкциите...

'резултатът от санкциите' е че телефонния бизнес на Уауей е на изкуствено дишане.

Oткакто чичко Шорош инвестира в Xiaomi навсякъде се опитват да пробутват само тази марка и да мачкат Huawei с политически методи.... но качеството си остава качество - Huawei е реноме в бизнеса с безброй доволни фенове обичащи да купуват на човешки цени !

2500 лв е човешка цена?????? Ае бегай да се лекуваш

Значи когато ти и Xiaomi сте най-големите производители на каквато и да било електронна техника от сорта на таблети телефони часовници гривни абе каквото и да било, то се вижда ясно, че HarmonyOS ще бъде операционната система инсталирана на най-много електронни устроиства от тук нататък!

HarmonyOS? Искаш да кажеш Android 10

Android 10? Искаш да кажеш Linux 4.19.

Ми щеше да е Andorid 10 ако не се беше появил тръмп! тоз "гений" на бизнеса тоз "меценат" на мисълта направи така, че това което пиша да стане реланост!

Не 'щеше да е Andorid 10', СЕГА Е.

"Технологичното предимство" на запада вече не съществува, китайците преминаха на свои чипове, заобиколиха шпионската боза на гугл, въведоха 5G по технология на Хуавей. От години купувам техни телефони, всичко от средния и високия клас е бетон, с исключително качество и надеждност. Айфончетата няма да устискат на напъна.

Ей там е номера, че от години купуваш телефонИ, а хората си карат с по един телефон години и не се занимават с ментета.

Човека ги купува не заради Huawei, a заради Google с тяхната вечно нова версия на Android :(((

Ти явно си мноо тъпо копиле? Дори телефона ми Хуавей от 2013г. е жив и здрав, след година ползване ги подарявам на роднини, деца и пр. Аз си купувам по-нов модел, за да насърчавам добрата им практика.

''китайците преминаха на свои чипове'' Тия произведени в Тайван не са 'техни', ватювуту. Затова и телефонния им бизнес е вече със затихващи функции - от 1 во място (за кратко) отиват към 7мо.

Мое да работи мое и да не работи.

А какъв точно е смисъла в клипчето, което е споделено към статията?