Huawei ще представи серията Mate 40 на 22 октомври

Камерите на устройствата ще могат да правят изключителни снимки и видеа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

насрахте се с този Хуйвей, Самсунг и ябълки. Камерите са еднакви. Софтуера на Лайка дето краднаха от холандския Huygens просто прави снимките "по-добри" и адски фейк.. Всичко което виждате става и със всеки друг телефон след обработка със същия софтуер. Никога няма да стигне DSLR. Дори нормален фотоапарат от 100-200 евро.

Жълтото менте с германска камера, с американска операционна система(орязана от фитчърси заради санкциите), с британски АРМ чип! Жълтите колхозници - НАЙ-крадливите и иновативни в кражбите колхозници! Ще се избият сигурно хората да го купуват тоя франкенщай сред телефоните! ХАХАХАХАХА

Целта на "снимачките + GSM" не е да снимат по-добре от DSLR. Целта е да можеш да правиш прилични любителски снимки и видеа без да носиш у себе си отделен фотоапарат. И без да си ги планирал. За съжаление, това си има своята цена. Едва ли някой не знае, че за професионални снимки и видеа си има съответната професионална техника. Която е още по-скъпа.

1065 долара за Mate 40 Pro. Тея са по скъпи от Айфона, а са със скапан софтуер... ! ! ! ? ? ?

точно така. тука обаче го изкарват все едно си си взел DSLR камера. Без реална оптика и със скапани пластмасови лещи. и после голяма работа било. Като видиш реалната снимка без обработка се хванеш за главата. Квото стане си хвалят камерите. Абе телефон ли продавате или камера с опция за телефониране. Друго у телефона няма ли от германската техника в него?

мога да ти кажа, че ще направя снимка с Ябълка, Самсунг и с Хуйвей и няма да разбереш коя от кого е. Чак като я разпънеш до неузнаваемост можеш да ги познаеш по генерираните артефактни на бининг.

Леле вие с телефоните ли се определяте? Това е просто един телефон от висок клас. Никой не ви кара да го купувате. Пробвал съм всичко. От андроидите най-много ми допадна стария Mate 20 pro и все още съм си с него. Преди това бях на ябълка няколко пъти. Тази година ще си взема нов, дали ще е този или новия Iphone, не мога да кажа, всичко зависи какво първо впечатление ще ми направи когато ги хвана в ръка. По принцип, всичко останало ми е Ябълка. Някой тука пишат че не било като DSLR , ами няма как да е, няма как и да е, като full frame или, като medium format. Аз лично си нося и моя Sony 7 R4, при пътуванията ми и никога не ми е идвало на ум да сравнявам снимките на телефона и камерата ми. Всичко е въпрос на на вкус и навик.

ей много хейт ве фатмак, що така? щото ти освен да прекопаш доматите и да си свариш рикия друго не можеш и те е яд на хората, че правят нещо, жалка работа

да ти пратя ли една снимка от моeто Xiaomi 64MР да сравниш да видим как е? на телефон изобщо не можеш да познаеш кое е от телефон и кое от апарат, на компютъра само с голям зоом се разбира, а следващите модели с 128MP камери сигурно разликата ще е още по-малка.

Не казват дали ще се ползва Андроид.

Сладурче малко. Почне ли някой да ми говори в мегапиксели за камерата ми е ясно колко разбира от качество.

Мислиш ли че с ИП сменячка ставаш по-малко мал0умен

Сте прати да видим дали имаш поне акъл да я качиш някъде и пратиш линк.

А какво да ползват?!?Симбиан ли? Няма да им е разрешено официално GMS......

Има защо да хейти, по-добре недей да дрънкаш глупости. Хейти защото продават телефон на нивото на обикновен китайски боклук от Алиескпрес за $50, само че за $1050. Вече дори и на Андроида му липсват основните приложения и е пълен с китайски малуеър като живарник. А разликата отива за Гоговци, разни влогъри и други комисионери.

Harmony OS - догодина (уж). Ще може да си свалиш и инсталираш ако си технически грамотен мераклия ..успех :Р След забраната да ползват TCMS обаче - имат складирани около 10 млн Kirin 9000 - тия ще ги глътне сам китайския пазар. Huawei ако не сте разбрали си заминава..

Престанете с тези комунистиески боклуци...

Купувайки китайски боклук, подпомагате комунистическата партия - не забравяйте.

повече #нищокитайско за мен

С Евразия и Китай е свършено