Huawei ще заложи на HarmonyOS

Това съобщи в Давос шефът на китайската компания Рен Женфей

Обратно в новината

Коментари - Huawei ще заложи на HarmonyOS | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хоявей заложи на Линукс, каква изненада! А какво стана с китайското чудо тръгна към дъното май !!!!

То Windows с нокия зад гърба не можа да пробие с тяхната OS ,а тези смешници къде са тръгнали не знам. Колкото другите търсачки пребориха гугъл толкова и тази хамони ще се реализира.

не можеш да избираш кой да те изнасили , така че ги разбирам от Епъл!!

Хвала! Веднага да махат Андроид и да слагат китайското менте на менте телефоните Хуямивей! :))) Аха-аха да минат, ма все не минават, ех да му се не види! :))))

Само за 5 години, китаеца сложи ай плод в бидона да втасва... за ябълков оцет, така и мандроид ще отиде в мандрата. До 5 години само... Нокиа и Алкател ще подквасват с мандроид. Убеден съм че, всички ще дишат праха на китаеца. 5 години и всичко в куфара на баба.

С битово-аграрните си метафори направо разбиваш - изтънчен софтуерен инженер си без всякакво съмнение.

Ще заложат на HarmonyOS и ще си разменят местата първо а Xiaomi(те и без друго са по-добри като цена-качество), после с Apple i t. n.

Ксиаоми били по-добри като "цена-качество"... Нищо общо с Хуауей като качество, хардуер и изработка, ама нищо общо! Само човек, който носи телефон за 300 лв. може да напише подобно мнение. Хуауей са на световно ниво, точно това кара глупавите американци да правят тези простотии, от страх и от срам! Но Хуауей не е Украйна, да се бъзикат някакви ниско чели търгаши с него.

За Harmony OS ще намерите точно едно мини демо на Honor Vision и нищо повече. Имам Huawei смартфот, ама да ме извиняват до момента Harmony OS е въздух под налягане, реклама и дрън дрън. Тоя ОС е като историите за Йети. Всичи говорят за него, но никой не го е виждал.

Да, краварченцата пак си извадиха оченцата самички.... Вместо да си изпишат веждичките....

поредния 'гробокопач' налюскан с битова химия..

Началото на края за монопола на Google когато Huawei представил мобилно устройство от висок клас с HarmonyOS, Samsung също ще го направи Корейците отдавна имат готова пълноценна операционна система Tizen,В Русия също съществуват множество разработки, съществува Fox OS од Amazon и др.

ама ти сериозно ли???? влез в апстора на Тизен и ще видиш какво е останало. точно за 5 години на стария ми самсунг UE46ES7000 на който панела му сдаде багажа от фабрично настроенои прегряване, му изчезнаха смислените апликациите една по една и стигна съдбата на Windows Phone.