17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Логично и закономерно... Всъщност всички "санкции" на САЩ, само амбицират и стимулират санкционираните, а в крайна сметка краварите губят...

?! Е тези пък досега, какво са правили?!

както всички останали, досега са били "малки" и са взимали от tsmc, foxconn и samsung

Беше иронично.

Китай заразиха целият свят с техен изкуствено създаден вирус - умишлено. Сега да си правят чиповете, да си правят хармони осчета и да се гърчат като настъпани. Това заслужават. Който сее ветрове - жъне бури.

Браво! Принципно и както обикновено, ослепителен дебилизъм струи от твоите изхождания!... Но този път надмина себе си! :-D Ето ти другата, по-вероятна теза: "САЩ пуснаха изкуствено създаден вирус в Китай, но бумерангът се върна и ги тресна по главите.". Е, как ти звучи?!... И така може, да се каже, нали?!

жалко за САЩ и ЕС. вместо да продават, сега Китай и това ще си правят сами. въпрос на време е. в момента има много производства които не се нуждаят от внос. за съжаление това е следващото. да говориш за Китай като "жълтури" е смешно. преди 30 години може да са били изостанали, но сега са номер 1 или номер 2 в различните сектори. някъде САЩ са първи на друго място са Китай. няма значение дали са разработили или са откраднали технологиите. въпросът е че ги имат и ги развиват. САЩ са "откраднали" ракетните инженери от Германия след втората световна война и сега са номер 1, но никой не коментира че това е заради кражбите на хора и технологии. всеки казва САЩ са номер 1. не се говори че това е благодарение на немските инженери. жалко за света. по този начин се създават държави които са си самодостатъчни и не се нуждаят от другите. имат ресурси, имат пари, имат технологии, имат население. по скоро света се нуждае от тях, а не те от света. заради глупавата политика на САЩ големите държави се раздалечават вместо да се обединяват. заради стремежа на САЩ да са номер 1 се получи така че Китай, Русия, Иран, Северна Корея се превърнаха в държави които са си самодостатъчни и не им пука за това какво мислят САЩ и ЕС.

Добре е, че сложи Иран, Русия, Китай и КНДР в една група, спести ми писането... Това което направи Китай нещо са външните инвестиции. Не се прехласвайте толкова по мишкоядците.

Какво писане ти е "спестил", бе келеш?! Те, фактите сами говорят за себе си. Мишок! САЩ да не би да са нещо по-различно от проект?!...

това е много анти-пазарен подход, но честно казано американците са виновни за тая работа.