Хванаха най-известния български пират

Свалянето на пиратски игри вече ще е по-трудно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вокси е толкова добронамерен и умен човек, направо ПРЕКРАСЕН. Кракнати версий на игри се ползват в бедните държави, в Германия или Англия примерно процента е 1,но да не задълбавам. Да поговорим за труда на Разработчиците-- безпорно е така, това си е много труд.НО ТЕ ГО ПРАВЯТ ЗА ПАРИИИИИ и то МНОГО!!!! А да поговорим и за труда на Вокси----неговия труд е в пъти повече-- той не е кУрпОрация, няма голям бюджет а само ГОЛЯМ САМОУК ТАЛАНТ- той е направил това което те не са могли да постигнат с 30 човека програмисти, и ресурс . Вокси за разлика от тях го прави за каоза, за да докаже на себе си ,най-вече и на създателите и че не е НЕПРОБИВАЕМА !!!! Дали е престъпление--не не е, дали с неговото откритие може да се навреди- безпорно. Но има два аспекта,1.Задавали ли сте си въпроса защо пускат нови игри безплатно, ами те ни ползват ресурсите на машините докато ние си играем. Е добре, това не е ли кражба?? И то масова кражба, но няма нищо безплатно. 2.Сега могат да разработят програмата си в тази посока,която Вокси е открил-т.е. той им е направил услуга. Според мен трябва да постъпят разумно и да го назначат като началник на екипа, или да го придърпат в родната полиция-- с добра заплата!!!

Научи го този български бе, че правиш лоша реклама на всеки за който пишеш.

Денвю ако си мислят че мъките са им свършили след като са хванали Вокси много се лъжат ще продължават да им свалят защитата и те така.И още повече ако имаха акъл щяха вместо да го съдят да го вземат да работи за тях.

Бате, Revolte, един приятел ми каза, че всичките ти игри е играл и не знаел какво ще прави от тук насетне! Revolte, револтеее ...

На простите орки, които нищо не могат да измислят и направят сами, много им се иска всичко, което някой се е трудил и е направил, да им се дава безплатно. Интелектуалната собственост била глупост, авторското право било глупост, хората трябвало да работят и правят нещата без пари, защото те (орките) не искали да дават пари! Те едва ли не са угнетени и ограбвани от хората, работили и създали продукта. Много прост народ! Много нагъл народ! Прости маргинали, които си заслужават съдбата.

Не е точно така защото има двоен стандарт. Цените на тези продукти в други страни са съобразени с доходите на местните хора, тук също е така. Само че са съобразени със щатските заплати. Така че за нас си е скъпичко. Едно време го знаеха това и всъщност заливаха страната с безплатните си филми и игри. Днес вече го наричат пиратство, защото идеологическата диверсия, вече е ненужна и е редно да си плащаме. Единственото хубаво е че много хора устояха на чалгата и не се превърнаха в потребители на безсмислици, нито скоро време ще ни задължат да потребяваме филми и игри, както ни задължават да им потребяваме софтуерите.

Тая идиотщини наречени "авторско право", "патентно право" и прочие права на гърба на общественото знание трябва да бъдат премахните. Сами по себе си те са просто едно присвояване на обществено знание демек кражба. Това е така защото всеки който измисли нещо или изобрети нещо използва знания и готови модели които са се трупали от множество хора в продължение на хилядолетия. Знанието и уменията на един човек не се дължат само на него защото той ги е придобил благодарение на всички останали. Това че той е наблегнал върху тях повече от другите да ги разучи и да се научи да ги ползва не му дава никакво право да ги присвоява.

Първо кажете как се е облагодетелствал. И какво е присвоил. Тогава го наричайте пират. Не пробутвайте интересите на компаниите, защото те не са неприкосновени и етични никак.

ходя по градовете и отварям колите и дори ги дори остявам ключ за запалването. Не само това, но и оставям местоположението им. НЕ... не съм престъпник. Аз само отварям колата с моите знаня. Това ще направя и с апартамента ти когато те няма. Споко. няма да пипна нищо.

Ееее хакер пък не можеш да си прикриваш следите.

Хакер със собствен сайт в белия НЕТ?!?!? Тази "новина" много мирише. Или дир-а вдига пушилка, или тоя е пишман хакер. Да беше в дарк нет-а, по иди-дойди....

Ако някой познава пича, да му каже да се обърне за помощ към геймърите, да си даде официално нещо сметка , да го подпомогне народа за адвокат и т.н! Аз тия игри дето съм ги играл,ако трябваше да ги плащам, да бях дал няколко бона досега, минимум колкото някоя кола на старо!!!

Hито, ще го съдят, нито пари ще му искат!! Tакъв гении, им трябва и ще го приберът и ще го назначат на работа!! Aко, не тази фирма за игри, то някой от службите или фбр или цру !!! 100% е сигурно това!!;))

то такива пишман гении с лопата да ги ринеш :))) ... ако си чаткаше от нещата щеше да си има платена работа за 100к и нагоре на година . даже и в БГ може да си докарва мнооого прилични кинти ...

Не го прави за пари

вместо да се хване и да НАПРАВИ нещо, той завалията се гордее, че е счупил нещо. Ей там е разликата м/у креативния ум и които създава и деструктивния ум които разрушава. А лошото е че се хвалим с човек който е за затвора. Но нищо чудно. Тука е пълно с хора които се кефят на бомби и военни самолети.

Значи как да ти го обясня! Пича явно е ГЕНИЙ! Щом след като нито в университет е бил нито някъде нещо в учил по въпроса и сам е разбил и криптирането и кодирането и прочие защити! МИ просто си е ГЕНИЙ! Сега можем само да се радваме, че е почнал да хаква игри а не е отишъл при някоя мюсли от ИДИЛ и тогава щеше а видиш ти що е бомби що е взриворе! А мога да ти кажа, че мюслитата много лесно придърпват такива като този! А сега вместо на този гениален младеж да се предложи нещо друго то какво ще го осъдят затворят и там мога да ти кажа, че наистина като излезе може да иде при мюслитата! Така, че радвай се, че краква само игри!

Причината да няма повече като него, не е защото няма много хора, които да не могат, да го направят, а защото не виждат смисъл, да го правят. Изкарват си парите по друг начин. Който не включва продаване на достъп до компютрите на множго хора, на съмнителни типове, които ги ползват за неясно какво. Включително и на тези, които споменаваш. Що реши, че не работи за тях? Ботнетовете, които се изграждат с разпространение на кракове, се продават на анонимни клиенти и те си ги ползват, кой знае за какво... обикновено не много легално.

що не вземеш едно килимче и да се молиш всеки ден да те пощади този много умен разбивач. Ама много опасен той. Добре че не е в ИД. Ама дай да му се помолим заедно да не отиде там, а? Голям страх бе? Гениален е. Можел да руши. Лелеее... гений. То университет трябва. Университет за "наука" дето няма и 20 години изучаване в университетите. Ами мога да ти кажа че половината 14 годишни маниаци по компютри знаят повече от професорите. Ама нали този е хакер... т.е. не е хакер, а кракер - 2 различни неща дай да му паднем на колене. Що сте прости бе хора? Това е ПРЕСТЪПНИК. Точка по въпроса !!! НЕ. не е гений. Ако беше такъв - щеше да СЪЗДАВА. Да.. .ама НЕ МОЖЕ. Може само да РУШИ и понеже е много "добАр" са го хванали. п.с. На времето много хора ни смятаха за хакери щото с асемблер дебугера махахме паролите на KingQuest и т.н... голямо геройство - шЪ знаИш.

И то го хванали нашите фатмаци, а не някой друг.

Има и по-лоши случаи - избиват се с кухненски ножове.

Помните ли какво стана с Сони и техния хакер ? Да не се повтори пак тоя случай Сони едва оцеляха а имаха огромен финансов ресурс

Еййййййййй, аз съм играл игри кракнати от пича...Ако си даде нещо банкова сметка, ще му пратя пари за помощ! Все пак, когато нямах лев в джоба, съм играл игрички благодарение на него!

Браво на пича, радвам се, че е БЪЛГАРИН

Радаваш се за крадец?

Крадец си, когато се облагодетелстваШ от чужда собственост. В случая момчето е виртуален Робин Худ. Проблема е на компанията....че не може да си защитите продуктите, въпреки индийците които е набрала да и съставят алгоритмите. Ако на теб ти откраднат личните данни и ги използват....вярвай ми, няма и да си мръдне пръста полицията за да те защити.

За съжаление момчето не е взимало никакви мерки да се защити и скрие информацията за себе си... атаката срещу него е била просто въпрос на желание от производителя.

"кракнал най-новата и непробиваемата" - така глупост само Гогинка може да напише в статия.

Schilo

Браво на пича! Кадърен кадър! Определено ще го глътнат някъде! Така и трябва де! Просто талантът му да бъде насочен в друга посока

ценностната ти система е под всякаква критика. Утре когато някой ти разбие врата на апартамента - също да му кажеш БРАВО - ценен кадър. Уникално ниво имаш... уникално... Определено не си над 14 годишен.

Няма американски ценности ли? Ох, как ще си патите от тях....

не ме интересуват американските ценности. Нито руските. Това не са ценности вашето. ДА величаете тъп крадец?? Пожелавам ви да ви се случи това което величаете. Опичайте се акъла.

хаха "Пират" и къде е къде има простанище в Димитровград? Следващия път вместо пират пише космонавт ахах

Валери ти под камък ли си живял до сега?

Преди да го обвинят , някой. Да кажат колко от списващите ту имат инсталиран на компютрите , някакъв нелегален софтуер. Мога да се обзаложа че всички са ползвали поне в минало някакъв такъв.

За музика и филми да не споменавам. Тук светци нема.

хахаха, а познайте сега кой ще му плати гаранцията и каде отива на работа с шестцифренна заплата.....

Един познат, занимаващ се със земелие, все се оплакваше от работниците си. Един ден му хрумна "гениална" идея, да назначава само бивши затворници, защото така те ще са зависими от него, понеже трудно ще си намерят друга работа и ще се стараят, защо ги е страх от уволнение... Не се получи, точно както си го мислеше, окрадоха го по какви ли не схеми... Уменията и знанията, не че може без тях, но са само една част от нещата, които правят един човек добър специалист. Личностните качества са не по-малко важни. От "тарикатите" голяма полза няма, дори да са умни. Даже, ако са умни е много по-зле.

старата песен на нов глас. Хардуернитегиганти отново бавят софт и хардуер под предлог виртуелна валута.

няма да е в русия

Проблемът тук е прост - Denuvo си вади хляба (в техният случай десетките милиони) като "гарантира" на производителите на игри, че няма да може някой от Димитровград да им ги краква и да им срива продажите (оставам на страна въпросът дали подобна политика всъщност е печаливша или не ... споровете и мненията са много). Обаче какво става - тоя срещу когото се ползва скъпата защита взел, че се объркал и я заобиколил. И какво става - ами много просто - Denuvo си губи пазара. И сега това, което ще направят (или поне трябва да направят) е да го наемат (срещу много дебели пари) за консултант, който да им тества продукта. Та в тази история вероятно няма да има губещи.

Не е толкова черно бяло. Първо и Denuvo и производителите на игри, знаят че непробиваема защита е невъзможно, да се направи, за софтуеър, който се инсталира на компютъра на клинета. За сървър, да, но за нещо инсталирано на машина, до която имаш физически достъп, пълен абсурд. Така че Donuvo продават време и затруднение, докато бъде разбита защитата. И нямат проблем, да го направят и много по-сигурно, обаче си има друга цена. Първите игри с Denuvo едвам вървяха и на най-мощните компютри... и не успяха, да ги разбият доста време... Обаче хората спряха да купуват тази игри, по тази причина. Аз личвно още ги избягвам и в никакъв случай не защитавам Denuvo, ако фалират ще съм много щастлив. Оправиха я да е по-лека и хоп... изведнъж почнаха, да я разбиват бързо, обаче поне игрите се продават така... Проблемът с кракерите е, че заради тях страдат тези, които си купуват легално нещата. За да не се появи по торентите още в момента на излизане и да се хване началния пик в продажбите, всички легални потребители получават по-зле вървяща игра. Тези които пиратстват, също страдат от това, защото трябва по-често да дават хиляди долари за нови видеокарти и процесори.

Разбирам ти и логиката и вижданията, но получаваш минус. Така е в реалният живот, всеки гледа от своята камбанария. Американците работят за себе си, а кракерът за мен и аз по американски, подкрепям него!

Пуснете и една статия за Бончев, там как се казваше Дарк Авенджър, вече имената ми бягат. За онези момченца работещи още под ДОС!

ни по-старичките го знаем, Дарк Авенджър - да се свети името му

Бончев имаше интересна публична кореспонденция с Дарк Авенджър, затова стана известен, иначе беше посредствено инженерче в неефективната 'лаборатория по вирусология' на БАН.

Браво на момчето. Първо е трябвало да хакне сайта на МВР. И толковя ли няма една фирма да го вземе на работа. Само квичат че нямат кадри. В Жобс бг има офери 4000...10000 лева месечна заплата. И все не могат да намерях експерти.

Фирмите ги търсят в БАН, а там само алчни мухлясали старци.

Първо да чупиш и да градиш са две различни неща. Умението да виждаш виждаш пуктатини и да ги ръчкаш с лоста, докато се разширят, не е също като да ги укрепиш, така че да не ес разширят. За пример, ако имаш къща за срутване, спокойно можеш да наемиш необразовани дебила с големи чукове, да я сринат. Обаче бихте ли дали на същите, да проектират новата къща? Колкото до цените на игрите, да скъпи са, поне в началото, но с много малко изключения, падат рязко след няколко месеца. Обикновено за под година са с по 66-75% намаление, поне по коледни, великденски и т.н. разпродажби. След две години нищо чудно, да са по 5-6 игри в някой пакет за между 1 и 10 долара, от който при това голяма част отиват за благотворителност. Освен това вендага след излизането си, по-скъпите изискват и топ компютърни системи, които също са скъпи, така че това за бедните потребители издиша, ако е само за да се спести няколко месеца чакане, докато цената падне. Аргумента, че кракнатата игра е демо, също не е много добър, при положение, че винаги има вариант, да ти върнат парите, ако си играл по-малко от два часа. Два часа са напълно достатъчни за демо.

Да добавя. Тези кракове не се правят само от добра воля. Честно казано, да се крадат банкови сметки и т.н. с тях, едва ли. Ще се разбере и ще рухне схемата много бързо. Това което се случва обикновено е, че вкарват компютъра, на който са инсталирани в ботнет, т.е. който има контрол над тази мрежа, може да използва вашия компютър, за да изпълнява на него свои програми или да съхранява данни. В най-добрия случай, примерно може да е нещо безобиндо, например да майва биткойн или друго криптовалута, или нещо полубезобидно да хвърля блокчета за изчисление, за да разбие защитата на друга игра. Това първо е ток за ваша сметка и после е причина, да псувате унидоуса, че след известно време е почнал, да работи бавно... без вината да е в него, а по-скоро в кракнатите неща, които сте инсталирале. В по-лошите случаи, може и да разбива хешове на откраднити дебитни карти или да разпространява детско порно. Също така от време на време, да се ползва за големи DoS атаки. Или казано с други думи, престъплението от страна на свалящия каркната игра, не е само в свалянето й безплатно, а и в доброволно предоставяне на компютъра си на престъпници, за да го ползват за редица незаконни дейности.

"Един ще падне друг ще го смени" . Denuvo не е такъв проблем не се притеснявайте, човека не е единствения, който се занимава с това. Когато цените на продукта са съобразени с държавата, в която се предлага, тогава ще се купува. А и защо не може да върнеш продукт, който явно с измамна реклама си го купил. Един пример от игрите - DOOM 4 - пълен боклук сравнен с DOOM 3. Windows 10 - прехваления, като излезна вървеше на всеки комп прилично. Сега след 1000+ упдейта влачи на по-слабите компове и става все по зле. Лицензни офиси след упдейт им изчезват ключовете и т.н.

относно windows прочети мнението над теб - влачил се - като си инсталирал 100 крака и 100 руснака си пускат лайната да работят на твоя компютър, ще се влачи

Защо да не можеш да я върнеш? В STEAM можеш да си поискаш парите обратно, до две седмици след покупката, ако си играл по-малко от 2 часа, а ако си играл над 2 часа без да се откажеш, значи може би не е чак толкова зле. Колкото до уиндоуса имам компютри, на които не е преинсталиран от 4-5 години и няма проблем. Обаче нямам нищо пиратско инсталирано по тях. Интересно обаче що всичките ми познати, които яко свалят торенти, се оплакват от същото, което и ти... За офиса си прав, случвал ми се е този бъг веднъж (честно казано бях сменял и хардуер обаче), но нямаше грижа, обадих се на съпорта в майкрософт, пратих им копие от фактурата и ми го активираха.

Опа, отговорих на грешен пост. Беше за този над теб.

Ако под Doom 4 имаш предвид този от 2016 си в голяма грешка.

Е как този велик хакер е позволил да го проследят? Да не би от много акъл да е работил от домашния си интернет? Ами че то и тогава си има много начини да прикрие местонахождението си. Или пък се е хвалил. Май не ще да е бил толкова умен, колкото го изкарват.

Ходи ти да кракнеш Denuvo бе разбирач

че тук става въпрос за фирми които се търгуват на финансовите борси! Всяко едно такова действие води до пад на стойноста им на акциите! Има и нещо друго за безмислено надутите цени на измислени соф. компании, с хубави обложки, хубави сайтове и отдолу празни приказки!

Само да ви кажа... "кракнал" и "непробиваема" не вървят в едно изречение!

в официални документи и договори за милиони левове се пише "пробив в системата" или "хакнат" ! Недей дасе впечатляваш от правоговоря и правописа на Дира!

Много малко хора, които пишат тук знаят смисъла на терминът ХАКЕР, това е начин на живот, начин на мислене, доктрина... Това което правят повечето кракери е адски доходоносно, защото освен да пусне е "безплатна" версия на дадена игра, в нея има скриптове и зловреден код, даващ административен достъп до машините, от които е свалено и инсталирано приложението.... Нали се сещате какво става когато дето си инсталира емулатор и пусне такава игра върху работният комп на мама и тати, откъдето има достъп и до банкови сметки, ел банкиране и т.н. Много малко знаете какви далавери и схеми стоят зад едното просто инсталиране и пускане на "безплатен" софтуер... Него оправдавам, пича си е просто такъв, сега ще си плати с лихвите и няма да му се размине изобщо, а относно за знанията и уменията му, той си е професионален програмист с над 25 години опит така, че не е изненадващо какво може...

Той е на 21 на 25 да е,няма как да има 25 години стаж

Give this man a medal!

Ха-ха-ха! Много интересни изказвания и не само под тази новина. От една страна хората застават за спазване на законите когато някой го пребили, изнасилили, намушкали или тотално бастисали, а от друга изпадат в умиление, когато неизвестен хакер трябва да получи си получи заслуженото. Ами защо не се интересувате от злочестата съдба на крадците на скъпи коли или на обирджиите на банки и защо не ги защитавате. Ето го тука отново - малкият, неоправдан човечец срещу големите алчни корпорации. Дайте да вземем от богатите и да дадем на бедните. Нищо че бедните са мързеливи, алчни хорица, търсещи лесното и престъпващи законите. Сещам се за хвърчащата мисъл, че бедността е най-голямото наказание за простотията!

Фирмата е произвела продукт и търси неговата продажба.Намира се хакер който бил най-добрият в света и продуктът вече се разпространява безплатно.Хакерът въпреки че е най-добрият в света го залавят.Той им предложил извънсъдебно споразумение, те отказали.Защо хакерът да е добрия в случая?

аз не играя комп'търни и виео игри и никога не съм играл. ако съм на мястото на управниците този няма да го предавам на чужди власти и съдилища, а ще го позлатя, за да работи за България. човек с такива познания и възможности прави доста интересни неща с ограничен ресурс. представете си на какво би бил способен със значително по-голям ресурс. въпросът е дали има в България политици с мозък, който да използват по предназначение?

Така правят в дургите държави,сега ще го вземат,за да бачка като роб на чужда държаава.

На нищо не е способен, чадо. Никой не търси подобни умения. А пък приказките ти как този човек можел да работи за България, показват колко далеч си от тази сфера и реалния живот.

Що не си гледаш комбайна?В България има и по-добри от него,но те НЕ СА престъпници.

Армия от хора е работила дълго време, за да създаде въпросните игри. Появява се един дрислю, които прецаква труда им по абсолютно незаконен начин. Сега, когато този дрислю усетил дебелия, започва да рони крокодилски сълзи и да се изкарва беден, нещастен и онеправдан. А пък тъпла от тарикатчета, считащи че няма никакъв проблем някой да краде и те да ползват краденото, са тръгнали да вият в негова защита.

много си умен. написаното от теб звучи така: футболистите на ФК Динамо дълго време тренирали футбол. появяват се някакви водопроводчици и пекари от Лихтенщайн, които ограбват труда на динамовци и ги отупали. тези създатели да се бяха потрудули малко повечко, за да не може някакъв си "дрислЮ" (пише се дрисльо) да им "ограбва" труда.

Другарко класна, пише се точно "дрислю". А "дрисльо" се пише, когато се обръщаш към него. Аман от неграмотници!

Нерде спорт и съревнование, нерде кражба на интелектуална собственост. Все едно някой да краде ток и Вие да викате "ами енергото да си го е защитило по-добре". Тотално объркано е в мозъка Ви. Ето затова сте такива, каквито сте.

Кико, я първо провери в речника! Пише се с "ь" и "о".

Видях, че вече са ти писали за некоректното сравнение. Сега малко по-друго и вероятно по-точно. Представи си вървиш си към вас в 23:00 в петък след приятна вечер с приятели в кръчмата. Отпуснал/а си се и всичко ти е точно. Обаче в тъмното се скрил някой и решил, че твоите 20 лв що да не станат негови. решава той така и бум с една пръчка по главата. Вече освен, че си на -20 лв си с подута глава и най-вече стреса от преживяното.

Ти пък откъде знаеш, че ТОЙ е прецакал нечии труд и КАКВО точно е правил. Тия дето го съдят да си доказват.

Софтуерът има авторски права! Който нарушава тези права е престъпник! Престъпникът трябва да понесе адекватното наказание! А това момченце, вместо да хаква и краква, да си впрегне гениалния мозък в нещо смислено! Например да напише свой софтуеър! Пък да видим след това, ако някой му го кракне как ще реагира!

Ти си тъпак! Компанията е завела дело срещу него. АКО докажат вина, тогава е престъпник. Тогава може да му искат нещо. Засега този човек е невинен.

А защо МОЛИ за извънсъдебно споразумение, УМНИКО?!

Забелязвате ли какво означава това? Поредният заем за милиарди, да се пази държавата от кибер престъпления. Тази новина е поредната която има за цел България да се обезкърви, младите да са в затвора за дето сваляли филм или игра. Срам ме е че сериозните антикриминални организации в БГ, са паднали толкова ниско духом и с нисък морал, че да се занимават с това кой какъв филм свалил-качил и дали си купил фотошоп. Вярно законите са писани с гъза си, но е срамно на фона на мега повсеместната престъпност да задържат граждани, за дето са слалили/качили торент игра. Ако има служители на МВР дето да четат това, да се вземат в ръце у време и да не се оправдават че закона бил такъв, а да се осъзнаят дали и те не свалят филми от замундата и дали те са платили всичко, дори и офис пакета на домашният си компютър и да вземат да задействат да се напише по-реален закон.

Натискът от корпорациите е огромен, защото става въпрос за мнооого пари. Оттам и натискът по линия на интерпол и други органи върху даржавата ни е огромен.

dotan

В конкретния случай фирмата собсвеник на DeNuvo е завела дело в съда срещу въпросния младеж. Няма нищо общо с интерпол и с предишните показни акции срещу торент сайтовете, в които ГДБОП защитаваше частни интереси.

как са стигнали до него питаш ли се?

dotan

Младежа не е вземал дори елементарни мерки за сигурност. Дори прост VPN не е ползвал, въпреки предупрежденията на колегите му от други групи занимаващи се със същата дейност...

Ако си оправят и терминологията няма да сбъркат. Хакера не краква и обратното, ама как да е... Иначе съм ползвал версиите на Револт с относителна успеваемост, но определено е много по-напред от доста други. Дано успеят да го защитят, защото все още в БГ цените на игрите са непосилни за много младежи.

Интересно защо сега търси правна помощ и то безплатно. Предполагам безработен, хаква игри и разпространява безплатно и сега няма пари да наеме адвокат. Защо не се е хванал на работа да върши нещо полезно а е доставял безплатни игри на тинейджърите. Ако се е мислел за бог и да захрани с една игра всички няма как да стане. Който няма пари да плаща ще играе тетрис.

dotan

Който няма пари така или иначе няма да е купи играта, но могат да я популяризират ако имат възможност да играят и да донест по този начин допълнителни продажби... Както съм писал по-долу има цели проедици, които никога нямаше да си ги купя, ако не съм играгнал кракнати първите игри от поредиците... и не съм единствен. Доста нови игри вече се продават в GoG без защита (DRM free) замисли се защо е така...

ЕТО СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ИМА ЛИ ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ ИЛИ НЯМА ТАКАВА! СЪВСЕМ НАСКОРО СПОМЕНАХ ЗА НАЙ -ДОБРИЯТ ФАЛШИФИКАТОР НА АМЕРИКАНСКИЯТ ДОЛАР, КОЙТО Е БИЛ ОСЪДЕН НА СМЪРТ ЗАЩОТО СПЕЦИАЛИСТИТЕ НА ДЪРЖАВНИЯТ РЕЗЕРВ НЕ НАМИРАЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ НЕГОВА ФАЛШИВА БАНКНОТА И РЕДОВНА ТАКАВА. в ЗАЩИТА ТОЙ ЗАЯВЯВА ИМА ОТВОРЕН ПРОЗОРЕЦ НА ....ПРИСЪДАТА Е БИЛА ОТМЕНЕНА И ФАЛШИФИКАТОРА Е СТАНАЛ ГЛАВЕН СПЕЦ ПО ФАЛШИВИ БАНКНОТИ. в МОМЕНТА МНОГО СЕ ГОВОРИ ЗА ХАКНАТИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ -ЕТО ПОЛЕ НА ИЗЯВА НА МЛАДЕЖА ОТ ДИМИТРОВГРАД -БОРБА С КИБЕРПРЕСТЪПНИЦИТЕ

Става въпрос за ФЕДЕРАЛНИЯТ РЕЗЕРВ НА USA

Разликата е че никой не се интерисува в държавните организации от сигурност на данни. Там се интерисусуват от рушвети и да не вършат нишщо. Виж ако имаше някакви пари в тази работа Валери Симеонов отдавна щеше да е по медиите с предложение.

Гугъл принуждава сайтове да ползват Хром

dotan

Ако не е той ще е следващия, който ще пробие "непробиваемото" DeNuvo... Разработчиците малко по-малко се усещат, че уж непробиваемата защита не им докарва по-големи продажби... който може да си купи даден продукт и е убеден, че този продукт е добър ще си го купи, без да се занимава с торенти и кракове. От друга страна именно кракнатите верси на няколко поредици са причината да съм си купил всичките игри от тези поредици и да ги купувам още преди да са пуснати... и това се случва при много други хора, особено когато не разполагаш с огромен финансов ресурс.

този не го мислете. ирдето или както там се казва майката компания ще си го прибере и ще го позлати. вие му мислете - юзари лузари

"ИДИОТ",това казва всичко за теб

Free Voksi

Да го вземат на стаж в министерството. Барем им оправи системите, че за нищо не стават и ученик може да им ги хакне.

Аз ли трябва да обяснявам на нашите управленски големоглави, че човек с такива умения трябва да го пазят като очите си?!

Сгрешил си! Не са големоглави, а големотумбести. Такъв като него, го ненавиждат, защото е по-умен от тях и може да ги хързулне.

Такава е съдбата на борците за свобода. България трябва да се гордее, че тук живеят умни мъже с чувство за справедливост, а не да служи на все по-алчните янки!

Вероятно си малък и не разбираш много неща. А иначе - похвала за уменията на хакера. Може да не е посещавал 'Западен колеж или университет', а български? Ако пък изобщо не е ходил в университет, значи е гений!