И Cisco WebEx напусна Русия

Услугата за видеоконферентна връзка вече не работи в страната, но VideoMost може да я замести

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започва масова емиграция на руснаци, които търсят добра работа и достоен живот. А Русия тепърва ще опознае отблизо проблемите на Латинска Америка.

_stankow

В централата на Хиауей се извило хоро. Или както им е там националния танц на китайците ... :) :)

Че това ползва ли го още някой ? Масово се ползва Teams или google meets .... и 2те си бачкат без проблем и в Русия и навсякъде. Да не говорим още колко много други има.

От Huawei (Система видеоконференцсвязи HD «все-в-одном» TE30) горещо одобряват. Вдигнаха продажбите с 600%. Не се научиха краварите да не си стрелят в краката и това си е!

Боли ги шнура за азиатските бедняци и спреляци.

Само Западните компании имат право да не спазват договори и да не връщат платените суми по тях! Т.е. просто крадци! :-)

Не е като Русия казваш, дето първо гарантира границите на една държава в 2 договра, после и краде Крим и след това я напада? Или пък като някои руски компании, дето изведнъж решават, че няма да се плаща както пише в договора, ами както те искат?

Да си поговорим за войната в Югославия и войната в персийския залив...

А да си поговорим за окупацията на половин Полша, Литва, Латвия и Естония искаш ли?

КОГАТО ВСИЧКИ ЗАПАДНИ КОМПАНИИ НАПУСНАТ РУСИЯ - ЩЕ СЕ ВИДИ, ЧЕ ТОВА Е ПРОСТО БЕНЗИНОСТАНЦИЯ С РАКЕТИ. ДРУГО НЯМА. ХИЛЯДИ РУСНАЦИ ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ РАБОТА.

Ти внесе ли си заплатата?

_stankow

Много отдавна се видя, че е бензиностанция с ракети. И то какви ракети. Само че малко така се оказа, че е също житница, ковачница, електроснабдяване и даже агроаптека. И ЕС го закъса. Че даже и ракети няма ! :D

Житница която краде жито от Украйна... слушай и пълней....