Коментари - IBM има прототип на квантов процесор | IT.dir.bg
назад

IBM има прототип на квантов процесор

IBM съобщи, че има прототип на 50-кубитов квантов процесор, а клиентите й скоро ще получат достъп до 20-кубитовата система IBM Q.

Обратно в новината

Коментари - IBM има прототип на квантов процесор | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая статия е точно за такива балъци като вас, дето като четете само "КВАНТОВ" ви се набива в очите та чак зъркелите ви ще изскочат, а "облачен" нито някой го забелязва нито го интересува какво е и що е. Идва времето на тоталния контрол и безкрайните редици от роботи, само че роботите... ще сте вие, тъпи овци.

За колко време произвежда 1 биткоин?

До колкото видях от проекта им, всеки може да си напише код и да го пусне за изпълнение към квантовия компютър. Надраскай набързо една копачка за Биткойн-и за квантов процесор и ще разбереш колко бързо копа....

И така, времето на bitcoin изтича и идва времето на IOTA, която е quantum - proof. С думи прости - инвестирайте в IOTA от 100 до 1000 USD и ще си купите апартамент с тези пари, до 2-3 години. А ако случайно греша, с 1000 и без 1000 долара, пак ще сте си същите.

точно същата мисъл им минава и на телефоннните измамници като се обаждат на поредния номер...

"с 1000 и без 1000 долара, пак ще сте си същите" :-)

И аз вкъщи си имам един 5 кубиков комп - им-няма една стая ми е заел ... Ама си джиткам на него - старкрафт, мините и змията - те са ми любимите ...

След 20 години домашните компове ще са мощни поне колкото тия на последните места в днешните ТОП 500 на суперкомпютрите.

Ще обработват и генерират в реално време светове, който ще бъдат възприемани в съзнанието ни, чрез устройство свързано директно със съзнанието ни.

The Matrix (Матрицата)

Въпроса е кой ще ти плаща тока за такъв комп.

Днешните компютри са доста по-бързи от тия отпреди 30 години, особено от тия отпреди 50 колкосто стаи и със сигурност харчат доста по-малко ток. Един телефон с 2+ гхз, 4-6гб рам и сравнително добро видеовъзпроизвеждане харчи доста по-малко ток, от компютър с подобни характеристики. Все ще му намерят цаката да са по-мощни и да харчат по-малко ток.

Развитие на компютърните захранвания - 125w , 250w , 300w, 450w , 500w , 600w, 800w , 1kw ... нещо не ти се връзват теорията и практиката .