17-11-2017 20-11-2018

Коментари

логично е да са първи, и с лаптопа Butterfly бяха първи

черните линии на дисплея и те ли са пантентовани, защото китайците правят същата джаджа без да се забелязват линиите на прегъване... явно това е нововъведението на ИБМ

Значи аз ако патентовам кръглата форма сзначи всеки ще требе да ми плаща пари, та даже и децата като рисуват кръгчета по дуварите и те ке требе да ми плащат! Бах го! То следка работа бре! Патентоваш нещо което ТИ НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИ НЕ СИ НАПРАВИЛ И НЯМА И ДА ГО НАПРАВИШ БЛИЗКИТЕ 50-1000г, но ако някой го направи това нещо дето ти и хал хабер си нямаш от него, то той ще ти плаща пари понеже си го патентовал ти! Еми АЛЧНОСТ ТЪПОУМИЕ това няма да доведе човешката раса до нищо добро!!!!

Ако беше прочел статията, щеше да разбереш че това е свободно съчинена картинка от някакъв художник, основана на оскъдни данни от някакъв патент. С твоя акъл обаче, стигаш само до гледането на картинката и натрапването на плиткоумието си на всички останали. Честито, сега знаем, че акъла ти е на ниво 5 годишен.

аз патентовах уред , който позволява да гледаш през стени. прозорец се казва . давайте кинтите !

има комисия която оценява до колко патента действително предлаганещо уникално. дали действително ти си първия който е открил кръглата форма. ако можеш да го докажеш то да и децата в детската градина ще са подсъдими за нарушаване на патентното ти право. пп. не си мисли че патентоването е съвсем праволинеен процес. драскам нещо на лист и автоматично ми се патентова. има една весела историйка относно сладоледа във вафлена фунийка. та сладоледа преди се е продавал в специални картонени кутийки, на някакво технологично изложение имало освен безброй други неща лавки за сладолед и други лавки за гофрети и вафли. е било горещо сладоледа се продавал, вафлите не. лавките за сладолед изчерпали картонените си кутии, но народа все пак искал сладолед. някой му хрумнала идеята да поръча от вафлените лавки, вафлена кора завита като фунийка и в нея да продава сладолед (в последствие десетки лавки твърдят че именно те са го измислили а другите са откраднали от тях). веднага всички сладоледени лавки подхванали идеята. след края на изложението били подадени 30тина искания за патент за сладолед във вафлена фунийка. комисията постановила, че това е "изобретение" възникнало спонтанно в множество места и няма как да се установи достоверно кой е първоавторът на идеята и дали останалите са откраднали от него, или на множество хора по едно и също време им е хрумнала една и съща идея. съответно патента е бил отказан на всички и самото патентоване на сладолед във вафлена фунийка е невъзможно.

Прозорец :P

Вече са го патентовали! ххахаха

Ами не е сигурно дали така ще трябва да е, но се опитаха от IPhone да патентоват формата им на телефона, така че никой телефон да не изглежда като техния! Имам такива спомени, но май не им се получиха нещата!