Илон Мъск: Човечеството ще "свърши в памперси за възрастни"

Околната среда ще бъде наред, дори хората на Земята да нараснат двойно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя тъпак си мисли че е човечеството

Обърнете се към природата (в частта животинското царство) и поразсъждавайте. Кои видове оставят най-голяма популация и кои са най-застрашени от изчезване? – Колкото един вид е по- примитивен, толкова по-голяма популация има. И обратното: най-развитите и силни видове и екземпляри имат най-малка популация и са най-застрашени от изчезване. А защото те, послед- ните, имат най-голям шанс за оцеляване и инстинктът за продъл- жение на рода с цел неговото съхранение, действа най-слабо. Вж. как стоят нещата при хората! Най-надарените индивиди (таланти, гении...) в повечето случаи нямат поколение... най-развитите съвременни общества имат отрицателна раждаемост. Това са естествени обективни процеси и трябва да бъдат правилно разбрани, и чак след това да се умува и да се вземат едно или друго решение, които да бъдат в интерес на обществото. ПС. Защо природата е отредила животните да се разгонват и чифтосват веднъж годишно (през пролетта)! .

Някакси не е редно да сравняваш като бройка мравка с тегло 0.1 грама и слон 5 тона. Освен това, от милиарди мравки, чифтосва се само царицата.

Е дадено да мисли и да разбира.

До колкото ми е известно, застаряващата популация и спадът в раждаемостта са характерни за западния свят... Да не би пак някои погрешно да си мислят, че Западът е целия свят?...

Ако под Западен имаш предвид - развития - да.

Интересното е, че спадът на раждаемоста е тенденция и в страни от Третия свят. Просто там примерно от 10 деца средно спада на 5 и не е толкова забележимо. И там се усещат, че няма смисъл да отглеждаш "загубени" деца след като има и контрацептиви.

Китай за миналата година е намалял с 1 милион. Русия също с 1 милион по-малко. Япония от десетилетия намалява. Тези 3-те от западния Свят ли са? Иначе Индия, Пакистан, Афганистан, Индонезия, Нигерия се увеличават.

Що да пада раждаемостта бре Илончо? В наш'а мааала, римляните се множат като зайци: В едно котило са по десетина... Ама той Илончо може да брои за хора само чистокръвни кравари?

ти същите тия за хора ли ги броиш? :)

Огромният проблем щял да бъде в спада на иновациите и напредъка. За къде напредвате.

Аз съм комунист, харесвам НРБ и Илон.

Ама ми мяза като това в кокошарника - и петте ми кокошки не моат да излюпят кьораво пиле дори ако си нема як петел, та си пазцете последните оцелели петли да не ревете скоро! То само с играчки и вибратори не стаа раотата, иска си яко мандръсанье.

Този нали работи по въпроса, има една сюрия деца. За мен по скоро му се иска света да е пълен със свободна работна ръка, която да слугува, робува на такива като него. Много хора вярват, че ИИ (изкуствения интелект) ще замести човека, но едва ли ще е точно така. Всеки решава за себе си. Да отгледаш, възпиташ дете(ца) си е отговорност, не е като да изцвъкаш няколко таанета и да очакваш държавата, светът да ти ги отбавя

Прав е човека.Трябва да се раждат деца.Паознавам бездетни егоистки,които цял живот само трупаха пари,като се лишаваха от всичко.Живяха мизерно,не родиха деца,сега имат пари ,но са дърти ,даже и мъжка патка нямат и се задоволяват с вибратори.

Всеки си знае дережето. Може да са имали други проблеми твоите познати.

И той какъв пример дава на децата си като е насвяткал няколко от първата си жена, а после я е зарязал, после втора, трета, четвърта, пета, не е важно само да създаваш деца, трябва и да им отделяш време, да се грижиш за тях не само с пари, да им създадеш семейство, а не да отбиваш номера, мен лично много повече ме притеснява какво ще се случи, когато тези деца пораснат и те трябва да вземат решенията, децата, повече от 60% от които са от семейства без брак, дори тези от разведени родители вече са рядкост, деца, борещи се с психични заболявания, депресия, всички причинени от проблеми в детството и семейството, деца, които не искат деца точно поради тази причина. Иначе човечеството може да се затрие и доста по-рано от очакваното, колко му е - една ядрена война и готово! Ще ни затрие и алчността - лобитата на производителите на оръжие, алкохол, наркотици, хазартното лоби - тук дори е престижно да рекламираш залози и хазартни игри по телевизията

Цялото човечество като бройка може да се побере в квадрат със страна 90 км, като се всеки човек се нареди на метър от другия. Тоест 81 кв.км. площ, нищожно, пренебрежимо и незабележимо, ако се сравни с общата площ суша. САМО ЧЕ: едни паразити и измет, които са около 10% от населението консумират повече от 80% от наличните ресурси. И това са .... познахте - КРАВАРИТЕ, канадските педали и западноеврогейските плужеци.

ТИ колко си ТЪП, червен, неграмотен, русофилистттик. ТОлкова не можеш да сметнеш, че "Краварите" не са 10% от населението. и "еврогейвете" - които ви пръснаха гъза в Украйна, не са. 10% процента си ТИ, мършо, рубладжийска. Заедно с руските алкаши. Бегай у Африка да живееш като черните, като искаш толкова. Ама без да ползваш еврогейски и краварски неща като Интернет и компютри. ДПМ

Среща с БайнДън

Е да погледнеш средностатистическия американец и тогава може да заключиш кои са върховните консуматори на планетата.

Преди 15-тина години срещнах един млад немец, студент по биология!! Дето обясняваше точно такива щуротии - как земята били пренаселена и затова било хубаво да нямаме деца. Освен това децата отделяли въглероден двуокис, което било вредно за планетата. Мислех, че нещо му има, пък той явно е бил с промит мозък от еко-талибанската пропаганда.

Този идиот и ненормалник трябва да се замисли за своето ментално състояние и да спре да облъчва човечеството с идиотските си мисли да не забравяме че той е Убий десетки маймуни на които присъди чип без никакво угризение на съвестта Това е нещо като антихриста

prisAdi

Значи, ако изтребиме едни около 350 милиона човешки паразита разположени на една територия от континента Северна Америка, които консумират 50% от световните ресурси и правят мизерии на останалите, ще има за всички други по много и без ограничения на прираста.

паразитите са в азия и африка, познават се по това че не работят и само пият водка.

Руска въшко - от тебе полза никаква.

Отде ви изравят все такива дебили за руски слуги бе.

Аз лично имам 3 деца. Разбира се, трудно се гледат, общият ни доход е 4 хиляди лева и няма как нито да ходят на море, нито на планина, а месото е лукс.

Само вие имате 3 деца, 4000 лв доход и не можете да отидете на море. Защо пишете такива глупости. То и аз не мога да отида на море при тези цени на хотелите, но няма проблем срещу 3 дневната цена в хотела, да си наемете апартамент за цял месец и да си го разделите с който искате в другите 3 седмици, през които няма да го ползвате. Едно време, ако не успеше да си уредиш карта за почивка за някоя почивна станция, то отиваше на квартира, не защото нмаше хотели, а защото отново не можеше да си ги позволим.

Петко, за лятото за морето и палатка от 80 лева ще ви свърши работа. Баба ти все в СПА хотели е ходила.

Не го ли виждаш, че е най-обикновен трол-руски врякалник. Нито има деца нито и част от тия дето ги дрънка е вярно.

Ако дохода ви е по 4000 лева на месец и не плащате наем 1000 лева ще може да си позволите месо всеки ден и почивка на море веднъж годишно. Ако сте под наем морето наистина трудно ще го видите, но пък отново ще стигнат за покриване на разходите и няма да гладувате. И ние сме с 3 деца и се оправяме чудесно с около 3000 - 3500 на месец.

А защо тогава сте направили цели 3 деца? Да имахте едно, ама да можете да му осигурите и месо, и почивка.

ако отглеждането на деца в днешно време не беше лукс ,всяка щеше да ражда .. ама уви ... по -скъпо е да гледаш тебе от колкото теб самият

Ма някои раси дали са съгласни да им спрат помощите и ограничат стандарта на размножаване.

Украинците ли ???

Ей, най-накрая някой да каже нещо смислено и вярно, Евалата на Мъск.

Човечеството само ще се унищожи от тази лакомия за пари ,която е завладяла света.И не е далече часът ,когато това ще се случи.

Не виждам такава мрачна перспектива на хоризонта, поне не в близките 200-300 г. Колко е твоето "не е далече" когато това ще се случи?

Ашколсун .

Трябва да Ви езкарваме парите