17-11-2017 20-11-2018

Коментари

S-T-I-K-S?

В едни времена на повече здрав разум Мъск и доста подобни щяха да бъдат остракирани.

Господин Мъск, заради мозъчен паразит ли кръщаваме децата си с име като - 12Z4 &$ %/= ?

Истината е далеч по-проста - хората заместваме нещо истинско с изкуствено, когато истинското недостига. Ето повиши се много търсенето на памук и се появи изкуствения памук - вискозата, запона да не достига вълната и се появи влакното "пан". Е явно естествения интелект не достига и хората почват да направят изкуствен, за да компенсират липсата.

Следващата ни пандемия, да не е мозъчен паразит.

не, защото е милион пъти по-богат от теб, балканския необразован субект...

...май търсим под вола, теле...;-)

Е тъкмо няма да има за какво да се кахъриш.

Така изглежда да е. Сякаш еволюционно задачата ни е да прехвърлим живота/разума в нова среда, може би силиций (има го в много по-големи количества от въглерода). Дали токсоплазмозата участва в тая работа никой не знае, не е лоша идеята на Мъск, възможно да има нещо такова, възможно и да няма нищо общо. Но по един или друг начин има еволюционен натиск в посока по-висок интелект, то и идеята, че човеците сме върхът до който еволюцията може да стигне би била смешна.

Това,че е толкова богат не означава че не е тотално загубил връзка с реалноста. Случай в историята безброй...

Интелекта на планетата е константен, а броя на хората се увеличава.

Това момче има доста сериозни проблеми, няма връзка с действителността, мисли се за богоизбран. Определено трябва да се лекува. Лошото е, че има пари, и може като нищо да прехвърли своите проблеми на всички нас. Историята помни такива случаи

Паразита ще умре от глад в България докато открие какво да зарази.

Време е хората да приемем че не сме върха, венеца, на еволюцията, а просто едно стъпало в развитието на разума. На път сме / вероятно тоя който ще го направи вече се е родил / да създадем някакво зачатие на изкуствен разум. Той ще има възможността да се самообучава, ще стане по-умен, и ще създаде нещо което ние дори не можем да си представим. Това нещо на свой ред ще създаде друго което ще е толкова мощно че ще е способно да създава, и променя физичните закони по които се развива Вселената. То ще направи така че един ден след безкрайно много години някъде там в пустотата останала от разширението на Вселената ще се появи с гръм и трясък новата Вселена. И всичко ще започне отначало.

"Здрав разум" от ъпаци като тебе не ща.

Абе Сталинчо , това което идиоти като тебе си мислят, че е нормално е само защото сте тотални тъпаци . Къде къде е по добре да се кръщаваме "Защитник на хората" по известно сред вас тъпаците като Александър, или Божия благодат, по известно като Иван, или Камък по-известно като Петър, или Скромен по известно като Павел и т.н.

Джуджайа Путлер ли визираш с историята помни такива случаи?

Да, но аз вече знам отговора.......... 42

Споко, у нас дебилщината е толкова напреднала, че ще му е трудно на Ганьо да влезе в матрицата.

Стояне, редакторе, стожер на словото на дир.бг, да вземеш да попрочетеш малко,а? Токсоплазмоза се нарича заболяването. Паразитът е токсоплазма (Toxoplasma Gondii).

Респект и по пет спорана на сложилите плюсове!