Илон Мъск наложи бан на профил, който го дразни

Милиардерът и "защитник на свободата на словото" ограничи потребител, който не нарушава правилата на Twitter

Обратно в новината

Коментари - Илон Мъск наложи бан на профил, който го дразни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A dali e taka, koj koj shte ni kazhe...

Кефя се как ляволибералните медии, които довчера правиха от Мъск идол, сега го плюят и критикуват. Никакви принципи, никакъв морал.

И какво общо има свободата на словото с наглостта на някакво копеленце, разпространяващо лична информация.

Информацията е публичнодостъпна и съвсем не е лична бе акъл, просто го дразни..

Se taia

Викаш, ако някой споделя твоето местонахождение 24/7 публично е ок, така ли?

Купил си е частна фирми, ще си налага частни критерии.

Смисъл? Когато видиш, че някой не е този за който се представя......трябва да продължиш да го величаеш ле? Точно като Тръмпито ви? Видяхме, че е луд и трябва да продължим да го величаем ли??? Наистина не разбирам логиката на това, което си написал???

Toй не разпространява къде е Елон Мъск, а само самолета му е, умнико! :)

В моя апартамент ще си правя каквото си искам. Ако някой не ми кеф - марш навън.

Ей затова не е добре да се генерализира, винаги после се намират изключения.

не познавам човек, ползваш twitter..........

Майорче, това не е булгаристан, в Щатите, особено богатите пътуват със самолет ежедневно, както ти ходиш с кола на работа. Дори днес някакъв пурко е следял и засякъл колата на Мъск и се е метнал на капака и. Но за вас това явно са нормални неща...

до Някой Не разбрах, какво е общото между колата и самолета на Мъск! Самолетите са в ПУБЛИЧЕН регистър, докато колите НЕ СА! Кое не разбираш!

И намаляват.

Причината медиите да намразят Илон Мъск е, че той разкри цензурата в ,,Туитър" относно сина на Джо Байдън, върна Тръмп в социалната мрежа и т.н.

Дам, върна Тръмпито с абослютно не легитимено гласуване от днес за утре в неговата ЗАТВОРЕНА платформа (както виждаме, ако някой просто не му харесва променя правилата и го гони)......и върна снимката с у на сина на президента!! Въх....за тва си е за мазене да даааааа! Не сте наред с главата ей! Ако си мислите, че някой му обръща внимание на примитивният начин да се шуми около него!....Но виж, да изгониш някой, който изрично си казал, че няма да гониш няколко месеца преди това, именно щото си "абсолютист на свободата на словото" си е направо....хммм ВЕЛИКО! Да ви сметна.. няма как една прозрачна структура като ФИРМА на борсата да я направиш НЕПРОЗРАЧНА като лична (частна) структура и да вкарваш логиката, че така си ВРЪЩАЛ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, щото ти си "абсолютист на свободата на словото"....това просто е ОКСИМОРОН!

Se taia

Това че някой споделя инфо от flightradar ПОСТОЯННО, показва тенденциозност. Приомера с пича е показателен. Следващия може да го чака на летището с пушка (например). Кое не разбра?

Se taia

От кога туитър е затворен бе ръб? Платено е САМО ако искаш да имаш синя иконка на "проверен" профил. Това не означава, че не можеш да се регистрираш СВОБОДНО

Медийните йзяви на клоуна Мъск ми идват в малко повечко