Илон Мъск получи своя първи бонус от над $700 милиона

Koмиcиятa пo цeнни ĸнижa и бopcи нa CAЩ oфициaлнo e пoтвъpдилa cдeлĸaтa

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Можем да се гордеем, е има българи в екипа на Илон Мъск. Не случайно са там, те са заслужили да са там и трябва да са вдъхновение за всеки, който чете статията. Те са постигнали нещо, което заслужава да се впише в историятал Радвам се че виждам надпревара, съреднование между руснаци, индийци, китайци, американци да се направи нещо за да прогресира човечеството. Видях също доста коментари, които направо ми вдигат косата. До там ли стигнахме?

Не завиждайте, човека възроди космическите полети на сащ.

Абе, направо си е Спейс Секс!...

мошеннеически гомнар

Дп и дада са в екстаз, лол ще има заплата Остава да кацнат и на луната за първи път Тренират от 50 години :) Време е да пробват

толкова ($350) била цената през 2018. ами толкова беше и преди два месеца. който му е стискало (и е имал пари) си е купил.

Честно и почтено си ги е спечелил. Със здраве да си ги харчи!

Да е "честно" и "почтено"... колко да е честно и почтено... Най-многото колкото, "нашия" Златев "честно и почтено" е спечелил.

Златев е Официален Дилър на Лукойл за България заради статуса му на червено копеле осигуряващо спокойно присъствие на Лукойл в България. Ако България беше на нивото на политическо развитие....както Тайван, нямаше нужда Ротшилд да търси комунисти за да му пазят бизнеса. Лукойл е на Ротшилд. Всяка втора бензиностанция на Източния бряг на САЩ е Лукойл. А Мъск е Хенри Форд на 21-ви век. Създава философията на сегашните и бъдещи технологии.

Вальо Златев е един търтей ( прекупвач), който цял живот печели от посредничество. Мускули е създател и иноватор, който гледа към бъдещето и осигурява работни медта по цялата верига от акумолаторите до последните части както в автомобилите му така и в космическите продукти. Просто несъзмеирми са двамата...

да ми дадат като бонус ПОНЕ един телефон...

Смятай колко се раздаваш на работа, че дори един телефон не ти дават... Ако искаш бонус от фирмата, да речем един лев, то в същата фирма трябва да докараш поне пет лева... Разбира се, че може да си направиш собствена фирма и да си даваш всевъзможни бонуси. Ето аз например имам фирма и за две години се раздадох като бинуси таблет и телефон... евтини... :)

Капитализация -Тесла моторс-55 милиарда долара,капитализация - авто Ваза само 0,9 милиарда долара !!! Тук ясно се вижда как всички, в това число и ватенките, които живеят в САЩ се редят на дълги опашки за Тесла: ТУР по фабрике TESLA │ ВЫДАЧА КЛЮЧЕЙ от нашей TESLA : https://youtube.com/watch?v=TLtOZm2svrU Частната компания на Маск - с екип от само 7 000 души. Роскосмос - от 240 000 души - 34 пъти в повече!!!, Защо кремълските ботове се сдухват до припадък при споменаването на Илон Маск? Всичко е достатъчно просто. Твърде голяма , и очи биеща е разликата в "успехите" на тотално изостаналият държавният ватен Роскосмос и една частна американска фирма. И ватната злоба не може да прости това. Mask обаче е фантастичен човек и с фантастичните си постижения вече е влязъл в историята - като ТВОРЧЕСТВО! Но наглите ватенки в своята космическа импотентност имат дързостта да оплюват дори него, сякаш това е вторият Навални. Въпреки, че е разбираемо: той (какъв ужас!) им открадна бизнеса в космоса. А "най-големия човек“ на всички времена за ватенките - Путин е пълен лузър, икономиката му и рублата е срината, стандарта на живот потъва непрекъснато все надолу, безсмислени войни е започнал .С целия свят е развалил отношенията.... дори и спортистите му , благодарение на него без Олимпийските игри останаха! Такива ми ти комунистически работи…

Mask обаче е фантастичен човек и с фантастичните си постижения вече е влязъл в историята - като ТВОРЧЕСТВО! Но наглите ватенки в своята космическа импотентност имат дързостта да оплюват дори него, сякаш това е вторият Навални. Въпреки, че е разбираемо: той (какъв ужас!) им открадна бизнеса в космоса. А "най-големия човек“ на всички времена за ватенките - Путин е пълен лузър, икономиката му и рублата е срината, стандарта на живот потъва непрекъснато все надолу, безсмислени войни е започнал .С целия свят е развалил отношенията.... дори и спортистите му , благодарение на него без Олимпийските игри останаха! Такива ми ти комунистически работи… Tesla обяви, че първото тримесечие на 2020 година е най-успешното в историята й. Компанията се позова на данни за производството и доставката на автомобили в периода януари-март. През първите три месеца на годината Tesla е произвела 102 672 автомобила и е доставила 88 400. Производството на кросоувъра Model Y стартира през януари, а доставките започнаха през март – преди планираните срокове. Същевременно, заводът в Шанхай „достигна рекордни нива на производство”, гласи още официалното съобщение на компанията от четвъртък.

Сигурно живееш, за да мразиш. Я успокой кръвното, че да не получиш инсулт от злоба.

Тези от ранга на Мъск отдавна са напуснали орбитата на тази планета, те просто живеят в друг паралелен свят - замерват се милиарди, милиони все едно са чипове от монополи. Лошо няма разбира се , работили са здраво за това, но този дисбаланс между неговия свят и този на останалите 90% от хората, рано или късно ще избие в някаква посока..

Всъщност говориш за останалите 99% от хората. Ако не е този дисбаланс и средностатистическите двуноги имахте много думата щяхте още да сте по клоните.

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА.

Страшен тъ-па-нар :-)

замислям се... трябва да се прекръстя на ироканджи!

Замислил се той, мале мила.

алллооооо дииррнициии и гугъл капчатаааа! каква е гаранцията, че не продавате профили на посетилите ви на онез, които ни ненавиждат и в червата, а именно психопатите евреи, които владетелстват над света ви!! пълен с маси.. и маски.. :-)))

Я си лягай преди санитарите да са те вързали пак.

ааалооо дира бе! а кажете сега, кое, точно, педераско чучело на социални помощи, които плащам АЗ, държи галерията ви с никове, пароли и други уйдурми за манипулиране на говедонаселението с минуси и плусчета? за да се подигравате с единствените, които ви плащат РЕАЛНО пенсиите и здравните застраховки... сбъркана ви е системата, еврейски педерасти-психопати!!!

алоо дира бе! от цк на ек ви казват кое да пускате и кое да не пускате! защо не слушате, а? :-)))

циганската цензура на турците-неграмотни се появи заедно с дебилните си снимки на гугъл капчата... много сте смешни, педофилни-педерасти с феминистки наклонности и цензурно кокорбашийство на световно, биг-гугъл-капча ниво... :-))) щазито на света!

не разбира се! не можем да проумеем връзката между нпо, неплащането на данъци и политически мафиози. колкото за парите- на никого не завиждам на теглото, който ги има. а ти, жалка отрепко не само не плащаш данъци, а смучеш от нашите, като социални помощи! да се обзаложим ли, че ти, не си плащала данъци, нито си дарила ня някого, макар и една, розова риза... sybil!!! :-)))

Дир.бг, тази новина не трябваше да я пускате. Сега ганьовците няма да могат да спят от завист и омраза! И само да обясня на тъпаците, които питат, какво щял да прави с толкова много пари! А ми един ден ще ги дари за благотворителни цели. Вие това не може да го проумеете, разбира се! Мъск не го прави за пари, той следва мечтите си! Същото правеше и Стив Джобс, а и много други богати хора!

не разбира се! не можем да проумеем връзката между нпо, неплащането на данъци и политически мафиози. колкото за парите- на никого не завиждам на теглото, който ги има. а ти, жалка отрепко не само не плащаш данъци, а смучеш от нашите, като социални помощи! да се обзаложим ли, че ти, не си плащала данъци, нито си дарила ня някого, макар и една, розова риза... sybil!!! :-)))

алоо дира бе! от цк на ек ви казват кое да пускате и кое да не пускате! защо не слушате, а? :-)))

Ако нямаш личен лекар, да ти дам едно направление за психиатър! Имаш неоложна нужда, че може да експлоадираш в скоро време.

нямам нищо против новите технологии, дори напротив! те видиотяват масите и ги правят пластелин в ръцете на биг -брадърците на "филантропията" обхванала психопатните фамилии..., но, ми кажете какво правите с толкова много пари, които дори не съществуват в действителност.. М? интересно ми е да знам, като давате "шведски маси", а ние трябва да ви храним обедняващото циганско и африканско многонаселение.. та така. отговорете на въпроса ми!!!

Aбе, пичове, какво толкова му се кефите на Мъск? Не сте ли наясно, че зад него, Тесла, и SpaceX стоят и официални, и тайни американски служби и го бутат. Голяма работа. Кефете се на микро ниво и на Киро Гела, ако искате - същата работа.

Васил Божков ще приебе и тази маймуна!!!

През казината пере парите на руската Мафия около Жужи. Докато Мъск е философ на промишлеността и технологиите. В Китай е първият завод нямащ китайско участие - Тесла на Мъск. Когато Рогозин построи руски завод на "Москвич" без китайско участие и започне да продава руски москвичи на китайските фенове на високи технологии....ела да те черпя водка с картошки. Разбира се и водката е от картошки.

Още две години вярна служба и ша му джиросат Левски.

Този, заедно с Бил Гейтс са за доживотен затвор!

Пии си ракията и не мисли.

Пирамиди фараони и балъци за ТРилиони.

Чалгаджия

руските свиннье не могат да направят читава дизелова или бензинова кола, ама тръгнали да коментират Тесла на ГЕНИЯ МЪСК с неговите супер иновативни електрически автомобили! БУХАХАХАХАХА

Старшинката, не се напъвай излишно. Кажи там нещо да Жужака, дето клати твоите работодатели от 20 години. Все ще заработиш някой цент.

Да се моли да го глътне болест, защото един от ДВАТА КЛАНА УПРАВЛЯВАЩИ РУСИЯ ще го отрови със сърдечен удар, изотопно облъчване с ПОЛОНИЙ, рицин или подобен хуманен начин. $10 млд. струва на Русия тръбата "Сила Сибири". Досега са закарани в Китай само 800000 куб.м.газ. На Китай му дреме, защото не е вложил нито 1 юань. Северен поток 2 ще стои незавършен, защото в Сахалин е поредното руско безумие....единственият руски(купен втора употреба от Ю. Корея) кораб за полагане на тръби се бори да инсталира на дъното на морето руски ЗАМЕСТВАЩИ технологии. Защото швейцарците и там ги отрязаха- дънни помпи и разпределение на газа. Защото на повърхността е 7месеца лед а останалото време морски бури. Жужи окончателно налапа рязания черен арабски на САУДИТЦИТЕ, защото обещава но не изпълнява. Затова САУДИТЦИТЕ сринаха цената на нефта и заеха руските пазари. Нарича се по русскому - рейдерский захват. Ротшилд от 1 месец е пуснал в Русия веригата си Shell и затваря другата си собственост Лукойл в Източна Европа. Въглеродните руски олигарси са отвсякъде КАПО и Жужи е смъртник.

Не можем да отречем, че с автомобилите "Тесла" Мъск постигна личен финансов успех и даде силен тласък на производството и използването на електромобили. Но най-добре за всички е да си остане на това поприще и да не се занимава с космически полети. Много скъпи излизат на хамърите тези му занимания.

И какъв точно финансов успех постигна една губеща от всяка кола компания?

Написах "личен", не "корпоративен". Не мога да отричам приноса на южноафриканеца към бума в производството на електромобили. Все пак не съм тъпак като Майора. Примерно.

Че във времена на свръхпроизводство и конкуренция на коли Тесла е единствената марка за която се предплаща вноска(капаро) и се чака с години за да ти дойде редът? Вземи и ти измисли технически продукт, който е залял пазарите, но за твоят бренд се предплаща и се чака с години.... Къде ви клатят такива Макропопулисти, ве?!

Мъск може да получи първия си удар, когато ракетата му се запали при излитане и обратно полети към земята като факла!

Синоптиците казали, че ще духа силен вятър, може да завали дъжд, че даже и градушка да падне. Ще отложат старта.

руснак на комунизъм се надява

Няма го Вернер фон Браун Той отговаря за разработката на Сатурн V – ракетата, използвана в програмата Аполо за пилотиран полет до Луната.Сега да молят КИМ да ги изстреля тръпата му е приятел

тази вечер може да претърпи фиаско с излитането на екипажа в космоса....не съм пророк но знам какво се случи преди с други американски космонавти!

бог да ги прости

ЕЛОН Мъск и Шистаците навряха късокракото и плешиво жужже в бункера му! НЕ. Е ЛИ ПРЕКРАСНО! :-))))

много си се нашмъркал

Илън Мъск 700 милиона $ за технологии от 50г. Стив Джобс 1$ за бъдещи технолигии. Сравнение няма. Америка иска да създаде технологичен идол, ама не се получава. Трябва и акъл за това и най-вече хъс.

Тесла са на загуба от както съществуват, СпейсХ точат пари от НАСА и правят нищо. Обаче Остап Бендер се тъпче с пари

Путлерастки тъпак лъжец. Тесла е на печалба и затова акциите скочиха толкова. Освен това строи нови и нови заводи. Продават коли за 30 милиарда на година.

Мъск е ГЕНИИ! Направи електрическата кола МАСОВА! Вече всички автомобилни фирми по света изкопираха модела му и правят електромобили! Това смаза бензиностанцията маскирана като държава раССИя! Мъск направи първия кораб за многократно изтрелване! Това постави смешния роскосмоь пред фалит! ЗАТОВА СЕГА ТРОЛСКИТЕ РУСКИ СВИНьЕ КВИЧаТ като ЗАКЛАНИ! БУХАХАХАХАХАХА

коли продаде? 0.1% от обшите продажби .. браво

Нищо не е направил освен да надува балони

Като гледам и ти караш Тесла.

Аре ве, ДИРа що още не са пуснали новина за новия опит за НАСА полет довечера?? Вече поставиха памперсите на двамата кандидат-астронавти - и до 2-3 часа почва броенето... Или Дир не искат да повтарят грешката от завчера - и сега чакат направо да отменят полета, за да пуснат статия за това - а не да се хабят да пускат статия и за самия полет, щом няма да го има... :)

Марш да коментираш под новината, където казват, че 50 000 000 руски мужика нямат баня в 2020 година! Какви сте ми изостанали смръдливи свинье беее!

а ти като имаш баня защо вониш така силно

Американците направили ракета.

Някой напуска кораба Теслатаник, точно като плъх. Преди да е потънал.

След 20 години управление на жужетто путКин 50 милиона руски мужика все още нямат бани и топла вода! А тук троловете на късокракия плешив лъжец и крадец тръгнали да обиждат гений като Елон Мъск! НАГЛО! Колко сте прости, копейкаджии! От де ви намират бе!

ти къорав ли си та не виждаш че мъск е тъп мошеник, който може да вирее само при промитите американски мозъци

Именно, той може да вирее там, и вирее много добре, а ти не можеш да вирееш нито там, нито тук... завистливи тролове червени...

Този е бомбаджия експериментатор

тоя утепа и Баце и Пеевски

На колко линии си бе?

След пет години тези акции ще струват колкото акциите на "визионерката" Елизабет Холмс в Теранос, т.е. кръгла НУЛА.

Чул недочул ватю и цепи мнения .. Между Тесла и Теранос разликата е толкова значима че дори не подлежи на обсъждане.

За много руснаци от малки градове обществените бани са единственият начин да се изкъпят като хората, защото по-старите жилища нямат централно отопление и топла вода. В Тутаев - малък град на брега на река Волга, на около 300 километра североизточно от Москва - само 71 процента от 40-те хиляди жители разполагат с всички удобства, показват официални данни. /////////////// Рруски свинне марш в банята, че смърдите! БУХАХАХАХАХА

тоя се е нарусал и му се виждат статите в едно

майора е просто един тъп селски гъз

Егати бонуса - непотребни хартии !!!

Горките балъци които си набиха парите при него. Евала на Мъски обаче, не може му се отрече че е най-великия фараон на всички времена и народи! Толкова балъци д аму дават пари...Не е истина.

Само един човек в САЩ има пари повече от БВП на комунистите в руската кочината за 2г хахаха....

Бат Гойко от Банкя или кравата от кочината Америка Байдън? Демек синчето на байдън младши де:)

ти колко имаш бе мърша

Мъск е един от най-гнусните PR фигуранти на лапачите. Докато се хили из социалните медии зад кулисите се крадат милиарди от "ничиите" пари на акционерите, които в основата си са пенсионни фондове.... Иначе ви баламосва с приказки за ракети и ел. тротинетки!

Тази вечер при НАСА и Мъск ще довтаса - за да видят кво става на Нанайси със баса: Ще има ли два взрива в съботен ден - или "полетът" пак ще е отменен...

Ем, Мадоф спечели към 50млрд. по некое време. Преди да го арестуват.

LOL, и той от коптора си Мъск дошъл да обсъжда. Отде ви изравят бе.

И ти от кенефа си, "обсъждаш" нормалните хора... Ама "демокрация", ще те търпим.

Лъжат ми.

Нашият Мъцк пък ще получи 13 милиарда бонус :)

Казаха 15, да им се неначудиш кога прибраха 2.