Илон Мъск предложи да произвежда медицинско оборудване

Недостигът на специализирано оборудване е пречка в борбата с Ковид-19

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде пак ще оползотворим едни пари на данъкоплатците. Този Мъск не се спря да лъже и маже. НЕ стига че никакви ракети не изстрелва а лъже Човечеството с Холивудски симулации, сега ще симулира и производство на медицинско оборудване. Чудя се от Холивуд по какъв начин ще анимират и оздравяването на пациенттите с това виртуално медицинско оборудане?

Не си длъжен да коментираш под всяка статия в раздела с твоите глупости. Освен ако не работиш за сайта и не се опитваш да провокираш коментари и трафик, де...

ама ако е като теслите

... което е върха на подлостта

Ако е като теслите ще саа най-добрите

Дано не ги праща директно в Космоса при душите на тези които вече нямат нужда от тях. :)

чули сме за теслите

Доста субсидии ще трябват .То така работи момчето

Да разберете в какъв свят живеем - същия този италиански стартъп прави клапаните за 11 долара парчето, а компанията, която ги произвежда ги продава за 11 хиляди и искат да съдят италианците, защото им подбиват бизнеса един вид. Човечеството не заслужава планетата Земя, за пореден път се убеждавам в това.

слышал звон, да не знает, где он :) - на разбираем за тебе език

11 долара ли станаха, нали уж беше за 1

споко, като мине през още няколко ръце и отново ще стигне до 11000.

всъщност ако отвориш Anual consumer report (годишно потребителсто изследване) то Tesla model X е на 2ро място сред най-НЕнадеждните коли продавани миналата година. каквото и да прави дано не е като колите му

В главата на тоя е пълна боза! При това вкиснала... С 1000 работи едновременно се захваща, при това нищо не довършва докрай, важното е шум да се вдига и да се точат парите от баламурниците! :)))

Ти и с една работа само да се захванеш, я оплескваш! Не гледай в паницата на другите, гледай си своята!

Разбира се, че не си мошенник на дребно, ти си трол на дребно. Ама и с това се дъниш... Постовете ти са очевидно провокативни, безпочвени и обратно на очевидното!

Всички на барикадата! Всички в защита на мошенника Мъск, а??? Не се хващам на подобни пропагандни трикове, объркал си човека! :)))

Абе тоя нали на Марс щеше да ходи ,а с една бълха не може да се справи та ще я обдухва като през 18 век.С волски мях или родопска гайда.

Тебе слуша ли те главата? Какви бълхи те гонят?!?

Заеми се сериозно с лечението си, това постоянно вряскане в резултат на обсесивно-комулсивното ти разстрйство изтощава силите ти, които ти трябват за борба с болестта.

Разбира се, че е все същият щатен трол дето от години ги вряка и с такава цел. Понеже напоследък зачестих няколко пъти посочих, че е така сега се мята като риба на сухо в напън да излъже, че не е все той.

В Русия вече пткриха лек срещу този вирус и сега разпращат наляво надясно руски лекари към Италия да ги лекуват италианците на место. Мъск пак закъсня, както и с всички други свои начинания. Няма вече нужда от неговото медицинско оборудване. Ако толкова настоява може да стане подизпълнител на някое руско предприятие за ракети, коли и медицинска екипировка

Агенцията за тестване на продукти в четвъртък даде на новата, високоефективна версия P85D на модела S на автомобилния производител оценка 100 - перфектен резултат - наричайки го „най-ефективният автомобил, който Consumer Reports някога е тествал“.

Ех, мечти!!! :)

Тоя що не вземе да продължи с единствения си бизнес на печалба - огнехвъргачки за домашна употреба :)

За руснаците не знам, но китайците и французите обявиха лекарството, което е имало ефект при изпитанията. То е на хининова основа и всяка държава може да го произведе, стига да има суровини.

Не ми използвай ника!

Че той това го обеща още преди седмица.

Айде пак изтриха коментара между моите два и все едно сам си говоря... :)

Какво има да предлага? Произвежда, пуска на пазара. Ако са му атрактивни цените, ще има клиенти. Или иска държавите да сключат договор с него, да си платят и той да започне тогава да строи завод. За едни ефки се сещам.

Държавни поръчки. Нещо на цената на F-16 и със същият начин на плащане - парите напред в брой.

"Обещавам Москвич на младоженците"-казал Манго на сватба. "Как така обещаваш,като нямаш пари?":-попитала Айшето. Всички обещават та и той.

е те тоя какъв нещастник е .. само гледа пиар да си прави на гърба на хора...

Тъпаци пробити, ако има и една правописна грешка или неграмотност в поста - значи не съм го писал аз, просто и ясно. В този пост има поне десетина грешки. НО посланието е сравнително адекватно, поне в първата половина от поста - така че плюсче от мен. ;) DP, или който там от НАСА-зомбитата почна да пише от мое име, когато го подсетих преди 5 дни да го направи: все повече затъваш, пич. Нищо не печелиш по този начин, не съм още толкова известен тук, че всички да тръпнат пред името ми. По-скоро приемам, че ми правиш комплимент - така че продължавай все така. :)

По повод поредния фалшив пост от мое име най-долу в коментарите: Тъпаци пробити, ако има и една правописна грешка или неграмотност в поста - значи не съм го писал аз, просто и ясно. В този пост има поне десетина грешки. НО посланието е сравнително адекватно, поне в първата половина от поста - така че плюсче от мен. ;) DP, или който там от НАСА-зомбитата почна да пише от мое име, когато го подсетих преди 5 дни да го направи: все повече затъваш, пич. Нищо не печелиш по този начин, не съм още толкова известен тук, че всички да тръпнат пред името ми. По-скоро приемам, че ми правиш комплимент - така че продължавай все така. :)

Разбира се, че ти правя комплименти. Това е част от терапията, колкото по-скоро се почувстваш не толкова несигурен в себе си толкова по-скоро ще се върнеш в клиниката. Не се напъвай да имитираш различни идентичности тук, това минава само пред тая част от публиката която не те е забелязала. А аз както вече знаеш съм те и забелязал и съм се ангажирал с лечението ти, не е да нямаме отбелязани успехи в миналото с други мании, лунната и нея ще излекуваме, имай вяра.

Няма нито един пост от мене под друго име от години, не знам имало ли е въобще. И прекрасно го знаеш, за толкова години поне това си загрял.

Значи признаваш, че пишеш постове от чуждо име? Браво, браво. То какво да се очаква от неграмотен дърт трол, който вярва в Дядо Мраз и НАСА.

Ау, от години пишел тука - ама ти наистина си луд за връзване. Аз пиша от месец-два, ненормалник скапан, и пак ми писна отдавна. И точно ако нямаше маниаци като теб, щях да съм спрял още на втория си пост, щото не обичам да се повтарям.

Явно всички пишещи под псевдонима, който твърдиш че е твой, сте големи комплексари. Това хич не е добре. Идете на психиатър( не психолог), може и да успее да ви помогне или поне леко да ви стабилизира състоянието. И внимателно с жлъчката, да не се задавиш от яд или завист ;-)

Моят идол Илон Мъск Защо не произведе маски които са толкова необходими на човечеството маски които да предпазват човека от всякакъв вид бактерия вирус който ме дебне в околната среда мацка която да не позволява тези вируси бактерии да влизат в нашия огрев организъм и да не причиняват смърт

И тоалетна хартия ще почне да прави тоя палячо