Илон Мъск се вбеси на еко-класация и нарече ESG измама

Един от най-големите замърсители в света е определен за "зелен", възмущава се милиардерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълно е лъжи, които ни се пробутват, за да "чистят" имиджа на някой, или за да ни бутат в дадена посока. Например да налагаме "санкции" на Русия. Да плащаме за скъп петрол. А той петрола дето получаваме пак е руски, просто принуждават Русия да го продава на Азия, а някои ни го внасят обратно като "азиатски". И разбира се прибират печалбата.

Скам, скам, ама е твърде вероятно Ексон и повечето петролни компании да са инсвестирали в пъти повече в "озеленяване" на бизнеса си в сравнение с Мъск, тъй като от десетилетия петролния сектор е притискан от щампата "цапащ бизнес". И твърде вероятно инвестициите в пречистващи технологии да са подобрили значително нещата. :) А Мъск колко е инвестирал в озеленяване добвиа на литий, който се ползва за батерии на таралясниците му? :)

ееее бат Илончо остана и ти да не знаеш че в САЩ всичко е показност

Всичко зелено е измама и шашма, ама май проблема е че него не са го включили в шашмата.

Въглеродният отпечатък на един електромобил е доста по-голям от този на бензинова кола.

Мъск,ти най-добре трябва да знаеш,че всичко е пари в твоя,нашия и вече целия свят !!!

така е, но не само пари, а и театър. Така че, щом другите играят театър за пари и той го прави. Просто нормална реакция. Иначе той не се възмущава да строу завод в природозащитена зона край Берлин и да допренесе до суша там.

Интересът клати феса, нали знаеш? Обама и Буш получават Нобелова награда за мир - такива работи... И теб не са те подминали, като гледам... Та вместо да купуваш Туйтър, ходи там да пораздадеш по някой долар да пооправиш нещата от "политическа" гледна точка?

.

какво чудно? Краварската демагогия е всеизвестна и вездесъща

Какво излезе?! Не е важно колко са ти зелени технологиите, а колко от "зеленото" си платил, за да тe влючат зелените в зеления списък, колкото повече зелено, толкова по-напред в списъка на зелените. Излиза че и зелените не са за зелена технологична кауза а за добри те стари зелени знаци.

Буш не е получавал Нобелова награда, но Горбачов и Ясер Арафат са получавали

Да, в началото, но след 50-100 000 километра вече става по-малък

Природния газ путлерастче в Хенри Хъб е 309 долара за 100 куб.м. с втечняването транспорта и газифицирането става под 400 долара. Тамът 2,3 пъти по-малко от руслямския "евтин" петрол

Миналата година, мисля че беше, на церемония в Белия дом Джо Байдън награди, Форд и ГМ за принос в електомобилостроенето, без дума за Тесла.

В условията на жестока конкуренция не е доказал , че се справя . Може Туитър да е грешка, ако не му донесе нещо на Уолстрийт.

Тамън стане по- малък и трябва да смениш батериите...

В Бг от зеленина цъфтят Тец МарицаИзток, теца на Ковачки който гори боклук ама от Италия ... и всичко е зелено и мирише на люляк .

Хайде бе джендърчета, кога ще го разпнете Мъскито ... Наркоманците вече го обявиха за Путинист Расист! ... Изоставате!

Направо съм учуден, че Фолксваген не са първи в тази класация!

Какво озеленяване на бизнеса си бе? Пичовете копат нафта!

Ало, ало. Ама че си глупав. Сравняваш газ и петрол. По-умните от теб сравняват цената на газ от няколко пазара, съответно и за петрол важи това. Май никога не си блестял с висок IQ.