17-11-2017 20-11-2018

Коментари

-Round-trip 1100km,.... + Хиляди потребители в колизия за честотна лента?! 1. 5G работи до няколко километра на високи скорости, след това скоростта значително пада. 2. Кои му е дал разрешение да замърсява честотната лента над другите държави?

ти ще си някой умен и богат човек, а не беден мишок. така като гледам много знаеш. няма как да не си успял и да си се реализирал.... ха ха ха... ех... акъл раздава, а за себе си няма.

Като не може да направи в орбита на Луната или на Марс - ще прави тука, какво му остава. И по-добре светлинно шоу от шпионски спътници - отколкото фойерверки от избухващи американски совалки с една камара хора вътре. Щото повече от това НАСА никога не са постигали.

Всъщност "високоскоростният интернет" е само прикритие. Създава се мощна ешелонирана орбитална групировка изцяло в интерес на Пентагона. Целта й е разузнаване и контрол над земната повърхност, управление на БПЛА от огромни разстояния, трансфер на данни, комуникация, а в бъдеще и управление на AI.

Че кво правят тия сателити тук, щом ще осигуряват интернет на американците! Що не са над тяхното небе!? Друго има тук, и го крият!

Тези сателити ще сложат кръст на наземната астрономия. Ама няма възможност за толкова телескопи в космоса. Като нищо един ден ще ви падне някой астероид без да подозирате. А и други опасности крие космоса. И изобщо, без астрономията няма знание за космоса.

Пълни глупости. Комар да ти закрие 100 инчов телевизор.

Тъпаците явно не правите разлика между геостационарна орбита на 36 000 км и ниска орбита на 500 км.

Такива сателити руснаците пускаха още 30 години на миналия век. тия са се сетили 90 години по-късно.

Може, може., ама междувременно ще предава скоростен интернет, като GPS. Спокойно си сери в гащите от страх.

Хахаха, ти оправи "Тесла"-та сега тук смърдиш....

Освен че замърсява космоса, това се нарича "светлинно замърсяване". И на разни наблюдаващи космоса им пречи. Затова разни обсерватории, са на най-забутани места. Освен на сухо и към Екватора.

гледам че ти си смърдящия дришльо на всякъде, аз само проветрявам

В коя посока да гледаме?

Хахаха, казах ти че имаш проблем с реалността!

Ей го че все пак те отнесе в посока лунните мисии и днес, хем те предупредих. Няма да минеш само с лития утре, електрошоковете не ти мърдат.

Мдаааа, СССР е имал интернет още през 1930г., а ти не си си пил хапчетатаааааа.

Във СССР по това време е имало даже и безжичен интернет щото наскоро като правеха разкопки не са открили никакви кабели.

Чакай бе, как бе, какви огромни разстояния, та нали ФАЩ и краварите са некадърници, нали Русия е напред с 1000 години. А бе мурзилки, а бе синхронизирайте си опорките бе друзья, че няма копейки за вас, то и без това Путинландия е във фактически фалит от ниските цени на нефта, сега пък и тоз проклет вирус изтърван от некадърните им жълти приятели дето се облизват за Сибир и скоро ще го приватизират, ха ха.

Във последните няколко години Мъск е изстрелял успешно 4 пъти повече ракети носители а зо спътниците сда не говорим - от Рос Космос. И това е само една частна фирма. Прасето Рогозин обвинява Мъск във нелоялна конкуренция и опит да се изтласка русия от пазара. Ами защо не - пазара е свободен. който може да предлага по ниски цени, той ще го заеме. виж как саудитците избутаха от Европа, Китай и Изтока руснаците от петролния и газов пазар. Качествен лек петрол, ниски производствени цени и ниска крайна цена за потребителя. Раша газ пикае ама сама започна войната и сега "риве" щото губи на ден по 150 милиона долара - НА ДЕН САМО.

Под аплаузите и радостта т.н. нощно шоу тихомълком подготвя новия световен ред в който всички ръкопляскащи ще са просто овце и послушни роби на господарите направили това шоу. Ето как с радостни викови и възторжени статии в подходящите медии се отказваме от демокрацията и свободата си.

Много си бос в сферата на БПЛА! Иди се запознай и пак ела да коментираме...

към Пирогов

Отде ви изравят бе.

Не знам дали аз съм бос, ама ти си много тъп и/или луд.

Познато! Нямаш ли аргументи, обиждай....

Охлюви жалки - само след 1 месец ще ви видя кви ла*на ще дъвчете! ""NASA and SpaceX plan to launch astronauts to the International Space Station on May 27, the agency announced April 17."" Миналата седмица НАСА и Мъск са обявили, че първият им пилотиран полет ще е в края на Май месец тази година! Имате ли някаква причина да НЕ им вярвате? Не? Тогава колко ще заложите, че до един месец ЩЕ има такъв полет? Жалкари. :)

"Дада" много ми прилича на един друг коментатор с ник "пъстър свят" отпреди години, спомните ли си я??? И "Дада" както "Пъстър свят" яростно отстоява загубени каузи и става за смях на всички...

"Starlink" , "Skynet" все тая ... Името е без значение, резултата ще е същия ...

След месец ще си толкова зашеметен от серията електрошокове дето ти предстои в опит да ти се помогне за това обсесивно-компулсивно разстройство дето те мъчи с години, че вероятно няма да можеш да прочетеш новините, каквито и да са.

Тая загубена кауза я чакате вече над 100 години да се загуби майсторе, СССР си отиде отдавна а вие още врякате и не вдявате в какъв свят доизвегетирвате старините си.

Мнооого проницателно. Къде би бил светът без прозренията ти. Я марш в леглото.

Ще останеш много учуден от резултата! Също като Евгени Дайнов....

Знам знам. Обещавате го вече над 100 години. Кога това, 3020 ще стане ли. Отде ви изравят бе.

Те и британците така си го мислеха. Преди сто години слънцето не залязваше над империята им. Сега изобщо не изгрява.

DP е доказан психопат, който си мечтае електрошоковете да съществуват в реалния свят и да поразяват неверниците. В 50 поста дотук, ти, нещастна твар, си обяснявал убедено как лудите в наши дни се третират с електрошокове и лоботомии. Ти вярваш в това. Няма нужда от друго доказателство, че си опасен луд. Дано успееш да ликвидираш първо себе си, преди да нараниш някого около себе си.

А с какво те третират, разкажи. Литият видимо не работи срещу обсесивно-компулсивното ти разстройство. Или все пак са електрошокове и лоботомии та затова не щеш да се върнеш в клиниката.

И след като отдадохме дължимото на буйстващия луд DP, да питам пак по-кротките членове на НАСА култа - които очевидно също страдат от психически разтройства, но по-леки: Как ще докажате вярата си в приказките на НАСА? Сложете поне някакви виртуални пари на масата. Никой няма да ви ги иска, след като загубите облога. Знам, че повечето сте бедни като мишки - но кажете: ето слагам 50лв и вярвам, че НАСА и Мъск ще осъществят първия си пилотиран полет следващия месец, както те изрично са заявили току-що. Ако дори това не можете да направите - вярата ви не струва нищо. PS: Така и така след един месец ще ви гърча много яко. Така че по-добре да заявите в какво вярвате сега. Нищо не губите, а имате все пак и миниатюрен шанс да спечелите. И, най-малкото: показвате, че вярвате в нещо и че не сте напълно неадекватни.

А пък за римляните да не говорим, даааа. Тия от твоя модел чакате западът да изгние вече над 100 години а той все , че бая се разшири на изток. Каквото и да става в цивилизования свята - запада - реалността е, че отворената му система издържа на какви ли не бури, докато вашият господар си замина безславно и сега се кланяте на останките от него. Които ще поагонизират още известно време докато цяла Русия стане също част от цивилизовния запад, там хората да не са глупави.

Кажи с какво те третират кажи, не се срамувай.

Аман от тоя ненормалник. Уж щяха да спасяват планетата и климата, тоя луд ни опасва с вълни, лъчи и всякакви такива вредни за здравето иновации и технологии. Няма ли да го вкарат в лудницата тоя болен мозък. Голяма лакомия...Кому е нужен този ултра бърз интернет...то здрави хора не останаха вече. Ракът стана като грипа, епидемия.

Кажи с какво те третират вместо да вряскаш нови и нови глупости. А най-добре се връщай в клиниката, електрошоковете едва ли ще ти се разминат но все ще те поуспокоят малко та ще поспреш да врякаш.

Ти психиатър ли си ? Щот ако не си, значи си психар ! Много си навътре с усмирителните ризи и електрошоковете...Жалко, че не са дали резултат ...

А колко време е това светлинно замърсяване запитвал ли си се?

на тоя трябва да му се забрани да цапа небето над главите ни и опастността тези железа са паднат и да даличат зял квартал това е тлнаглост а безумие и журналистите спрете да го представятя като шоу

мани го тоя dp той само това си моге и това си пише с единствената цел да се изходи върху някой умен

а тебе с кво те третират бе помийник

До "Абеее": Не му обръщай внимание. DP e местният луд. Пише главно в тази секция, поне по половин ден, всеки ден - и има две натрапчиви мании: 1. Че всички хора, които пишат тук и са на различно мнение от неговото са ЕДИН И СЪЩ ЧОВЕК! 2. И че този човек трябва да умре, в мъки, за да не пише неща различни от манията на дъртия ненормалник DP. Както виждаш: клиничен случай. Не знам защо го търпят тук толкова време - но не е като да няма и други луди спамъри.

А досега защо не ги виждахме тези сателити ? Те не са от вчера или от миналата седмица там . Съвпадение ли е това , което става по света и това така наречено нощно шоу ?

Тези са от ракетата изстреляна миналата сряда... за това.... не е работа нито на илюминатите, нито на рептилите, може да се успокоиш....