17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще ги познаете....

Твитъра не върши добра облъчваща работа вече... ще трябва шоу, после 24 часа програма

Всички вече имат шоА: На живо през седмицата" "На живо в уйкендите" "На живо в събота вечер"

Мъск е професионален шоумен, като мен. Надявам се, че не го разбирате чак при тази новина? Разликата е, че той прави шоу, говорейки главно лъжи. А аз говоря само истината - което е неблагодарно и опасно занимание - но пак съумявам да го направя забавно.

Гълтай си лекарствата стига врещя бе.

- Какъв е Илон Мъск? - Инженер. - Като наш Васко ли? - Не, Васко е главен инженер.

Не се наврещя ей.

Мъск е майстор на късия разказ, нашмъркан до ушите Приноса му в тесла е че я купи с кинтите които му дадоха А за спейс кекс, даже без пари му дадоха всичко от наса

Освен лекарствата за обсесивно-компулсивното ти разстройство да ти дадат и седативи, видимо ти е невъзможно да преживееш гледайки нечий късмет и/или успех. Никой не ти е крив, че си неудачник, нито ти дължи помощ за да те превърне в нещо по-добро; само здравната система ти дължи това, което така или иначе получаваш вече с години.

Смешно е да гледаш, как един цъфнал налъм обсъжда, какъв бил някакъв си там милиардер :D

Та кой е Илон Мъск? Ами поредната креатура на ... ЦРУ. Начин за обработване на общественото мнение.

Измамник в събота вечер.

Не се наврещя ей.

Верно и мен ме измами. Завлече ме с $4.4 милиона.

Мъск е едно менте, както и зукерчето - подставени лица на дъжавата америка Единия птредставя наса, другия фбр/фейса

Ей тоя Мъск много те терзае ей. Изгълтай си лекарствата и се опитай да врякаш по-малко или поне с по-малко пяна та да можеш да дишаш.

Я, цъфналият налъм пак се показа :)

Няма милост за наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър ей. Трети ли четвърти ли ден новини споменаващи Мъск, вече е спрял и да се дави като го гледам, просто е капнал от врякане но не спира, старае си се.

Мъск е явление. Той е ренесансов тип човек. Такъв е бил и Леонардо. Много талантлив и с многостранни интереси вечно търсещ отговори на въпроси , които другите не са се ѝ замисляли да задават. Светът се е развил благодарение на този тип хора. Мнозинството не ги разбира и ги сочи с пръст, добре че на тях не им пука и си вършат работата... пък Ганьо си пие ракията и постоява света .

Тоя се кани да унищожи света с безумията си, ти го изкара втори Леонардо и ренесансов човек...хахаха Болен мозък е той, а не ренесансов... Просто един богат луд..

Ти плановете за бойни машини на Леонардо да Винчи виждал ли си? Разгледай ги, ще останеш учуден. https://www.italian-renaissance-art.com/Da-Vinci-weapons.html Интересно как точно Мъск смята да унищожи света...

като им препише чип-а. Ще трябва да плати лицензни права и на нашиот цар.

така и така те бива повече в шоуто отколкот в коспомическите изпълнения

Както не го бива и загроби Роскосмос. Представи си, ако го биваше?

Нормално, абсолютен клоун! Интересно е , че светът е пълен с "Бозо"-вци дето му се кланят...

Какво е по долно от мъскопоклонник? Рогозинопоклонник. На първия му летят ракетите. На втория му летят ЩЕ-тата...

Това родените с ген да сте слуги така си умирате без да разберете, че има и друг вид хора, такива които нямат нужда да се кланят някому. Има и такива, които просто търсят взаимоизгодния интерес в отношенията си с другите. Този вид хора движи прогреса, благодарение на тях не си отрасъл в пещера изхранен на корени и диви плодове.

Пълен кретен !

Като теб!

Уф, аман от тоя болен сатанински мозък ! Сега и на шоумен ще се прави... Няма отърване от тоя, от Бил Гейтс, който от компа стигна до ваксините, от бай Сорош с 300 живота...

Превъзходно за Илон Мъск - сега остава Слав Триф да стане уникален и богат като него ! Ето това е АБСУРДЪТ ! Затова сме на последно място в Европа, а нашенеца руча жабета!

вероятно му е харесал живота по студията

Тревата дава крилаааааа

Е ТО НА ТОЗИ КЛОУН ДРУГО НЕ МУ ОСТАНА... Единственото друго, което не е правил и да се пусне в гей-порно да го помпят, понеже да хетеро контакти не е вървежен.

Затова има 10 деца, за разлика от теб-педала

Тъпак

За един преател питам.

Аз мисля, че не след дълго ще стане президент, което обаче ще е и краят му като човек, който прави наистина хубави неща...

За да стане президент на САЩ трябва да се променя конституцията. Или пишеш за президент на Южна Африка или друга държава?

Защо да трябва да се променя конституцията им ? Не е роден в САЩ ли ? Ми то тоя си е марсианец...

хахаха е те това ще е шоу за тъ...паци....мъскито водещ и оная дето все гледа да си покаже п..ката гост..

на телевизионно предаване, милиони последователи, следва да стане Президент.

Тъмнозелените заминават на обратната страна на Луната, там не се виждат никакви разлики. Умните и талантливите отиват на Марс и си правят нов Свят, в който могат да живеят норамално. Оставащите тук ще строят ракетите за тези мащабни начинания и бавно ще деградират в маймуни. Ето ви чудесния План "Мъск"...