Имат ли връзка пингвините с озоновата дупка?

Азотният протоксид е около 300 пъти по-голям замърсител от въглеродния диоксид

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ковалски, азотен протоксид!

ДА БЕ да пингвини

Озоновата дупка отдавна изчезна. През седемдесетте беше актуална заедно със глобалното застудяване. Явно е било репетиция. Като въведоха глобалното затопляне не прецениха, че доста хора си спомнят. Затуй се спряха на климатичните промени. Та така. Погледнал се Илия, все в тия.

И какво стана? Не било от фреона....

да ги изтепаме, тва пингвинето и че разбереме верно ли е, а!

Знаех си че има нещо съмнително в пингвините. Особено тези от Мадагаскар.

Да им пращаме бира и чипс че да почнат на серт нормални лана...

Как досега не съм се сетил кои е виновен!!!?????

А, бе , абдали …. що не оставите 'баланса' на майката природа, а …. ?!

Това ли е поредният опит да се обясни защо озоновата дупка продължава със скандалното си поведение да се появява и изчезва когато и хрумне, напук на всички придприети мерки за нейното унищожаване;)

Дупката не е изчезвала от откриването ѝ до сега. Говорим за тази над южния полюс. Над северния полюс се появи друга дупка и посе изчезна. Но там няма пингвини.

Палеодендролозите смятат че са открили доказателства че през средновековието над Европа е имало 4-5 дупки, такива се появяват и над Америките а напоследък и над Хаваите... а Великата дупка пулсира, ту се свива аха да се затвори, ту се разширява, мистика някаква;)

Пусни малко линкове, че за пръв път чувам това! Стана ми интересно!

Дайте да ги изколим

Ами всички знаят, че пингвините са я направили ...

??!?!!??!!!!? Нищо не разбрах! Как сравняват СО2 и N2O? Едното предизвиква парников ефект, а другото разрушава озоновия слой. Как едното е по-лошо от другото? И двете са вредни, но по различен начин. Не може едното да е по-вредно, след като нанася коренно различна вреда. Все едно да твърдя, че облъчването от мобилните телефони вреди повече от захарта...

Ей заради такива "новини" никой вече не взема насериозно днешната наука...

За втори път да съм съгласен с теб! Нещо не си на себе си!!! :D

Не, аз съм си. Но имай предвид, че вече имам 100%-ов имитатор - с точния (поне наглед) псевдоним и същия аватар. Направил го е като е заменил някои от буквите в името ми с латиница. Защо го е направил - не знам. Жалка работа. Все не мога да свикна, че съществена част от хората са подлеци. Така че - ако нещо те усъмни, гледай правописа и езика на поста. :) Малко хора могат да поддържат 99% безгрешност като мен - и имитаторът ми със сигурност не е от тях.

са виновни че акат неразумно и като"полетят" отиват и кюцат озона

Кравите пък пасат трева и отделят метан, който също разрушавал озона... Тези животни са много вредни за планетата! Добре че сме хората, та за се грижим за природата!!!

How dare you, penguins?! You have stolen my childhood! All you can think about is eternal eating of fish! How dare you?!