17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво е, че се стараем да изучаваме тази планета, която може би преди стотици милиони години е пренесла живот и на нашата Земя, НО СМЯТАМ, ЧЕ НАШАТА ПЛАНЕТА В МОМЕНТА НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ДЕЗЕРТЬОРСТВО, А ОТ ИЗВЪНРЕДНА ПОМОЩ !! ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА ОКОЛО НАС ?! НУЖНО Е ДА СИ ПОПРАВИМ ПЪРВО РОДНИЯ ДОМ И ТОВА ТРЯБВА ДА Е ПРИОРИТЕТЪТ НИ #1 !!

народ не заслужава нищо хубаво...Щом и на такова велико постижение на човечеството е в състояние да плюе!

Сложили на един леген няколко маркуча и четери крака -голяма сонда ,голяма работа. Единствено селфи да си прави става!

!

Дали ще издържат 1 година или там колко е мисията да показват снимки от едно е също място , някак малко скучно за "мисия"на НАСА. Дали скоро няма да се "появат" колелца и да се поразходи наоколо сондата за нови снимки и пейзажи.

Дразни този филтър, дето пропуска основно в червеното. Няма ли някъде снимки, които да показват естественият вид на почвата и небето? Само веднъж попаднах на такава в сайта на НАСА и ми направи впечатление, че марсианското небе на цвят си е почти като това на Земята.

Ейййййй, това РОСКОСМОС, под мъдрото ръководство на др. Путин и вещото ръководство на др. Рогозин, стана голема работа! Велик и треднодостижим успех. Краварите още дълго време ще дишат праха на братушките! Браво, братушки!

Тоя да не би да са го изпратили да си прави селфи на Марс ?!

Защо няма марсианци?

От коя прожекция и пустиня е това

Ареа 51

От тая на 4-ти километър, тия санитари все фалшиви снимки ти пробутват, няма оправия ей. А като кажеш на доктора колко са лоши той пък вземе, че ти увеличи дозата... мъка бе мъка.

няма лошо... а кога ще свърши научната работа за която е изпратен?

То си пише, ама троловете не могат да четат - след 10 седмици.

Като се сетят да те питат тебе как да я свършат тая работа, как кога. Загубеняци бе, пратили сонда на Марс не се сетили да те питат какво да правят с нея.

Това нещо засега само селфита си прави, като някоя кифла в мола. Кога ще почне да прави панорамни снимки и да сондира?

Не знам дали забелязахте колко нескопосани нитове има по корпуса и колко накриво са захванати, изглежда като кашон облепен с тиксо, честно :)

...значииии българина вече освен футбол, политика и световното положение разбира и от конструиране на междупланетни сонди

Да бе, да бяха се обърнали към тебе с теслата да им сглобиш нещо по-сносно, такива тъпанари ей. Отде ви изравят бе.

"ИнСайт" ще отговори на важния въпрос - има ли подпочвени води на Червената планета? Това добре. Значим за човечеството въпрос. Другата голяма мисия на сондата е да проучи сеизмологията на Марс и съставът на нейното ядро и да отговори на въпроса. НА КОЙ ВЪПРОС БЕ?! КОЙ ВЪПРОС?!

Не видях бедуини и камили. Марс след ядрена война. Това може да ни се случи.

Фотошоп. Никакви снимки от Марс. Американски пустини. Никакви американски сонди не са кацали на Марс. Само съветски има там.

"изкопаването на 5-метровата дупка" с правата лопата....

Другата голяма мисия на сондата е да проучи сеизмологията на Марс и съставът на нейното ядро и да отговори на въпроса. Стояне, на кой въпрос?

Добре изглежда пустинята в Невада! :-) С този бюджет и дизайнерите са добри. Изобщо всичко им е на 6 в НАСА, освен че изобщо не летят извън атмосферата. :-)

ех... злобата и безсилносттана руския трол е безгранична. голяма мъка... голяяяяяма мъка.

ушанките нямат и такъв ресурс да направят едни истински кадри.

Някой доста си е поиграл с Фотошоп. Само Православна Русия може да изпраща ракети в Космоса и на Марс и на други планети

Абе Айше... колкото и да се криеш те знаем кой си. Личи ти по любовта към мюслитата и омразата към християните. Твоите руско-турски господари не трошат пари за наука. не се къхари.

Предлагам да не трошим повече пари да ходим до там. Няма смисъл.