Intel проектира в Индия „бащата на всички чипове”

Силициевият кристал Xe HP се очертава като един от най-големите в света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иска им се на тия индийци да се прочуят с нещо като бащата на еди какво си но всъщност ходят боси и си палят лайната пред къщата да се топлят. Завистлива са и са расисти и мразят белите или поне тези които не са англичани та правете си сметка колко може да разчитате на нещо за тях

Дълбоко се съмнявам че има читав индиец който да измисли нещо иновативно Ако интел проектира там, начи няма да ги и а до 5 години В индия има кама сутра и буда, иновация не търси там

Абе може и да е бащата, ама AMD ви е*а майката :). Проектиран от цигани? Сбогом интел, следващия ми ъпгрейд ще е AMD.

Основно правило - не вервай на дирник.бг а колкото до AMD нещата не стоят точно така. Първият в света екза компютър ше ебазиран на новите Интел процесорни чипове и Интел графични процесори. А да си чувал нещо за IBM процесорите?

Процесорите на IBM - power architecture - са толкова по-изчистени като архитектура от всички останали, че отдавна не ги пускат на масовия пазар. Още когато apple минаха от power на x86 стана ясно, че някой има грижата светът да кара компютри с последен модел двигатели - това няма как да се скрие - но с ръчната спирачка дръпната и изгоряла лампичка за индикация, че е така... :-). Все още има power процесори от алтернативен производител и то добри, но едвакретат, масовката е натисната здраво в полза на всичко останало. Но слава богу, че ги има, ако и да са много по-дребни от чудовищата на IBM човек има все още откъде да намери свестен процесор да си свърши работа.

В света на нанометрите големите чипове крият редица проблеми. Успех все пак.

Глупости говорите дръгарю.

ГОГОВ!!!! - Xe не е графичен ускорител, а копроцесор за паралелни изчисления. Интел се опитват да го направят за да си опазят datacenter пазара. Вземи се порови малко в тоя Интернет!

Тия луди крави, сами режат клона върху който седят! Пък после квичат! Преди близо 40 години изнесоха цялото си производство в Китай, а сега изнасят и това което остава от него в Индия. Но както се казва, бизнеса си е бизнес, нищо лично към 90 милиона безработни негри,латиноси, и жълтури. Шоу мъс го он!

Соца бате не те пуска... Интел не е компания принандлежаща на един човек, а е публична компания, всеки може да има дял в нея и следовално да иска част от печалбата. Та Интел днес не е фирма разработваща чипове, Интел е фирма управляваща инвестиции. Следователно, като намериш нещо, което ти се струва обещаващо, инвестираш в него и чакаш то да ти донесе печалба, която после да разпределиш. Интел се видяли, че в Индия явно има хора с идея, мотивация и са ги наели, за да създадат нещо ново, което ще се реализира на пазара успешно и ще донесе печалба. А това, къде ще бъре производството е съвсем друг въпрос.

Искаш да кажеш: Интел е видял евтината работа ръка, робските условия на труд и шанса за ОГРОМНА ПЕЧАЛБА..И затова е оишъл в Индия. бизнеса си е бизнес, нищо лично за краварския работник оставащ на улицата безработен.

ватник , не го мисли ти "краварският" работник......и безработен да е , пак стандарта му на живот,карайки само на помощи,ще е пъти по-висок от този на трудещият се руснак. Вземи почни за тях да се вайкаш , остави го загниващият Запад !

Никсън олигофренски! кажи го на тия безработни по гетата във фергюсън Бронкс, Филаделфия, и Детройту! Да видят как ще ти се зарадват като им обясниш колко е хубаво да живеят на улицата зимата на свеж въздух! баси дебилните козацки олигофрени!

Това, което в Америка разбират по-добре от всички останали е, че единственото сигурно нещо на тоя свят е промяната. Отвори ли се врата за минаване просто минават през нея. Вчера Китай, днес Индия - преди беше Япония. Не износът на производства им е проблемът.

ходи го обяснявай това на чичо ни Тръмп.. всъщност вече дядо.

Оранжевият клоун днес го има утре го няма, каквито и щети да нанесе ще са поправими. Нито би го оставил някой да нанесе непоправими такива нито има въображението да измисли нещо достатъчно ново та да е истински опасно.

Егаси... тоя трол излезе, че е капацитет и по инвестиции и разработки... толкоз надарен, а се продава са копейки, да врещи по форумите... мъка....

AKo 47 вай и от чипове ли разбираш? За ракети, самолети и бомби - там е лесно - от руското по убаво нема ама чипове и компютри?

Достатъчно разбирам педик, а ти само от духане на лудите крави разбираш нали така ве педик къв беше Дада посрания АНАЛиз ли, или олигофрена Хехе или дебила ААА се същото рядко говно си.

Ей пак те подгониха кравите. Спокойно изписни въздуха (от свички отвърстия) за да ти олекне.

АКо 47 предишния чип на Интел беше разработен в Израел. не се вързва много със марксистката ти теория за експлоатацията. Ама ти дерзай инак кой ще весели публиката на дирник.бг? Сравяш се отлично - пъсни един ред попръжни по краварите сега му е времето! Инак дирник.бг ще се запече.