Intel ще инвестира 20 млрд. долара във фабрика за чипове в Охайо

Главният изпълнителен директор на компанията прогнозира, че тя ще се превърне в най-голямата производствена локация на планетата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А стига ве! Аз помислих, че ще инвестира във фабрика за "ваксини"... ха-ха...

Интел си имат собствени фабрики, което е голямо предимство. В ход е връщането на ключови произвоства обратно в развития свят, което е добре и за такива като нас. Охайо за САЩ не е много по-различно от България за ЕС - сравнително по-евтинко, ама е близичко.

Да идват в Монтана, Враца , Видин и селата

_stankow

Правилно. Щото не се знае кога Китай ще си вземе Тайван. И ще почне да контролира на износа на чипове за щатите. Великата държава, ако иска да е такава, трябва да е самостоятелна.

Китай ще произвежда ориз и гуменки

И какво ако Китай 'си вземе' Тайван? ASML e ХОЛАНДСКА и на свой ред зависи от американски технологии (Cymer). А ти ще видиш сега как твоите ватници само да посегнат на Украйна и ще бъдат върнати в пре-дигиталната ера. И хич не се самоуспокоявай - разните там Елбруси и пр. жалки недоделки не отговарят дори на занижените руски изисквания.

Не ти е лесно да си тъп. Да беше сменил форума ли? Намери друг където да тролиш.

То хубаво ама трябва да им пратя и няколко бояджийчета от бригадата, та да ги научат. Щото ако си тръгнат имигрантите и няма кой да им ги прави чиповите....

Точно крадливо китайско метнте да говори за тролене е смешно.

А стига бе... Можело да се произвежда и извън Китай.

обикновено интелските са от Коста Рика, Мексико, Филипините и Малайзия