Коментари - Airbus ще изгради гигантска сателитна мрежа | IT.dir.bg
назад

Airbus ще изгради гигантска сателитна мрежа

Европейският консорциум Airbus ще изгради най-голямата система от сателити в света.

Обратно в новината

Коментари - Airbus ще изгради гигантска сателитна мрежа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само японците са правили сателит с всички функции и тегло 150 кг. И американците и руснаците отдавна хрупат марули...а горките французи да не споменавам. Томпсън стара слава ...

А400М им се опъна, нещо не им се получава 4 двигателен витлов самолет, за 10 години вкараха 25 милярда, 10 страни са го поръчали и чакат. Проекта с А380 също зацикля но по други причини - пазара.

А Путин ще насочи оръжия към цяла Европа.

А РАШКИТЕ ИМАТ БОЙНИ КОСМИЧЕСКИ ЛАЗЕРИ ОЩЕ ОТ 1981 ГОДИНА . АНДРОПОВ ОБЯВИ 1983 ЧЕ ЕДНОСТРАННО СПИРАТ ДА ГИ РАЗРАБОТВАТ ..... НО ДАЛИ ???::::)))) Скиф проект боевой лазерной орбитальной платформы массой свыше 80 тонн, разработка которого началась в конце 1970-х г в НПО Энергия (в 1981 году, в связи с большой загруженностью объединения, тему Скиф передали в КБ Салют).

ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ СЪС СКОКА В ТЕХНОЛОГИИТЕ СА НАМАЛИЛИ МАСАТА НА БОЙНИЯ ЛАЗЕР ДО 5-6 ТОНА :))

Защо си пишеш сам коментарите? Пиеш ли си редовно хапчетата?

Под път и над път някой решава да изстреля няколко хиляди спътника. Горкият Космос - остана ли още място !

"Европейският" консорциум щял да произведе спътниците в САЩ. ..

А дроновете ще имат постоянна връзка с кораба майка по секретните канали. Чуден свят се очертава.

Алкашите изостанаха безкрайно... Некадърника Путин ще ги дозакопае горките

и когато след години започнат да падат от небето, ще прилича на дъжд , само че от "капки" от по 150 кг, хахаха, дано не съм жив до тогава

Нещо, тежащо 150 кг и падащо от геостационарна орбита въобще няма да достигне земята - ще изгори в атмосферата.

Ако падащато нещо се казва "прогрес" наистина е опасно

Ще има 4000 и повече спътници за интернет. След това ще дойдат и смартфоните с подръжка на тази мрежа. И накрая ще знаят всеки къде е по тази планета, а не като сега да им се губят огромни региони в саваните на африка, и тайгата, и навсякъде където няма 3Г оператор.

Володката Путин ще ви изстреля спътниците. Е, половината ще дадат фира, така че си пригответе повече резервни. За отплата ще си иска Мистралчетата, че му е мъчно да ги гледа пленени под чужд флаг без да се е качил н атях.

Само да не ги изстрелват с американска Титан, че руснаците още не могат да взривят толкова ракети, че да покрият 1.4-те милиарда долара загуби на американците :)

загубите за най нещастната ракета в историята булава що не споменеш. Или танка армада, който не може да прекоси червения площад, или загубите по системата глонасс, която 30 години не могат да вдигнат. Загубите на фобос грунт, който е поредния руски апарат изследващ не космоса, а дъното на океана, а загубите по буран и т.н. и т.н. Я кажи аерофлот какви самолети ползва :).

Бил Гейтс беше пръв ... но уви