Инжектират чип в тялото с обикновена игла

Функционалната електронна схема има обем под 0,1 куб. мм

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А честито на всички овце "анти-конспиратори"... :) Виждате ли как открито вече се гаврят с вас господарите ви...

Бих рекъл-честито и на ваксинираните!Очакваме продължение!

Как?

Баси и новината...от доста отдавна се чипосват кучета така...та голямата новост е това...

Гейтс, Сорос, Мъск, Пеевски... Съсипаха ни тези рептили. Ще се хвърляме от ръба на плоската земя като стадо прасета. Ще останат само Мая и Илчовски. Мая, защото е човек на пеевски, а Илчовски защото е човек на Мая. Гласувайте за Жан за да ни освободи от Сорос!

2005 година още, като зачестиха кражбите на овце ги чипирахме така в крайниците и ни искаха по 12 лева. Големината бе почти същата, но след две години вдигнаха на 19 лева цената и спряхме. Виждаха се винаги къде са.

Да попитам дали някой знае дали са кирилизирани тези чипове? ;)

дойдохме си на думата

Като спряхте - взеха ли си чиповете обратно ?

Температурата на тялото се мери на 3 места с термометър: Под мишниците, под езика и в "най-милото място". Чип в кожата ще замръзне....като термометър.

Лудият пак се обади. А как по въпроса да ти огледат сърцето отвътре без да се налага да те порят като прасе ?

А някой от офцете-конспиратори разбра ли какво значат цифричките? Обем от 0.1 куб мм при кубична форма означава ръб 0.45 мм и изисква вътрешен диаметър от 0.65 мм. Т.е. Това нещо се вкарва с игла минимум 1мм в диаметър. Това си е бая дебела игла. Не е като тия на ваксините. Но нищо, зейте си....

А нямало да ни чипират? Фашистът изрод и педал гейтс и дебилите от сороски, ротшилдовски и рокфелерски черва преследват своите цели. Има ли кой да ги спре, мамицата им изродска?

Прав си а и ква е тая глупост че бил видим само с микроскоп ? При руб от ,3 мм си е достатъчно да се види и с просто око - въобще не е чак толкова миниатюрно.

На кучето ми е по-голям

Ти ще ги спреш, о велики разконспираторе! До пълния крах на загниващия капитализъм! Венсаремус!

Това на снимката е чип за русофили! Слага се във вакисини износ за раССССия! С него соРос превръща православните-комунисти-патреоти в деградирали соросоиди-канибали-педофили-изкормвачи-съдисти-копрофаги! Така след няколко месеца в масква ще стане революция, кагебейчиците в кремль ще бъдат избесени, а раССССия ще кандидатства за ЕС и НАТО!

Бе като гледам само Китай е въвел цифров рейтинг на населението си.

Сам по БДС, ама народа пляка на фонетична и затова се бавят с ваксинацията, докато пуснат и фонетичната...

да си наблюдаваме здравето или да бъдем наблюдавани....

просто китайците не го крият

ама сега и хора....

Ваксинираните с Файзер могат да са опасни за околните. Виж раздел 8.3.5. Exposure During Pregnancy or Breastfeeding, and Occupational Exposure на документа на Файзер: https://cdn.pfizer.com/pfizercom/2020-11/C4591001ClinicalProtocol_Nov2020.pdf Анализ на български на: thebulgariantimes.com/Документи-на-pfizer-признават-че-ваксинира/ Ваксинирай се, за да заразиш своите близки!

има ли възможност за GPS< искам да си чипирам Кучето и Жената. И двете незная къде хорят нощно време...

свикват ковидУФцете с мисълта за тотален шпионаж и контрол на собствените им физически тела

"Продължаващата миниатюризация на електрониката отваря някои вълнуващи възможности" мама *

Ето го къде е бил ключът от бараката.Само трябва да кажете всички ли ваксини срещу "Ковид-19" са с такива игли.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ще се стигне до нов клон в медицината.Вместо да се пие лекарство,което има странични ефекти върху други органи,ще се изпращат на пробити да лекуват само болния орган.Така постепенно ще отпадне и хирургията,където всяка една операция крие риск за пациента от усложнения и изисква дълъг период за възстановяване.

Пиша нанороботи,той ми го променя с думата " на пробите".

Не пиши на кирилица!

че ще дойде ден, когато хората няма да се разплащат с физически пари, ами безкасово. После иде ред на очипяването, като крайната фаза е - който не е очипен, не е социален човек и е извън обществото! Няма да може да купува и/или продава каквото и да е. Очаквайте края! Бог да благослови!

ИНЖЕКТИРАНЕТО НА ЧИПОВЕ Е ОСТАРЯЛ МЕТОД...

Много филми гледаш....

Като те гледам какви ги бръщолевиш, ти си вече оправен, завряли са ти чипа някъде и работи

Гадове мръсни,слуги на дявола и всевъзможни псевдоучени,набутайте си всичкоите чипове нали знаете къде.Ще унищожите всичко свято тук на земята,но на онзи свят и адът ще ви е малко

Пълна манипулация

Мдам... то и това, че ще искат "ковид сертификат" и без него няма да може да идеш никъде беше конспирация.... Ама я иди някъде из Европа, и влез в магазин, ресторант, мол и т.н. без документ, да те видим как ще влезнеш???