Коментари - 200 000 приложения спират работа в новия iOS | IT.dir.bg
назад

200 000 приложения спират работа в новия iOS

Огромен брой приложения ще престанат да работят след излизане на версия 11 на операционната система Apple iOS.

Обратно в новината

Коментари - 200 000 приложения спират работа в новия iOS | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой от dir-а не можа да схване разликата между "няма да работят" и "няма да се поддържат"?!? :-[ Приложенията съвсем даже ще си работят, просто за тях няма да има повече обновявания, пачове и т.н.

Баш няма да си работят на устройства с андроид 11 и нагоре. Иначе разработчиците могат и да си поддържат въпросното приложение, но е слабо вероятно, предвид че не са му пуснали 64 битова версия.

Те и сега не работят с андроид

Де го чукаш - де се пука? За "Apple iOS" става дума!!!

Че то и в Андроид е същото... :)

Почистване на отпадъка! :)

купувайте си Андроидченцата! те НИКОГА НЯМА да ИМАТ такъви проблем! НИКОГА! защо? защото ще си останат 32 битови - ВО ВЕКИ ВЕКОВ! амин!

Ти на процент ли си? Нещо развълнуван ми изглеждаш.

Да, затова ги купуваме. Защото нямат иновации от сорта стъкло, специални кабели, слушалки и невероятно хубава обла форма ;) И работят по 4-5г без ъпдейт.

Това за ъпдейта всъщност им е минус, не го изтъквай, като положително нещо. Произвеждат телефон и много скоро се оказва, че за него няма да има никакви нововъведения, нови функции, поправки и др. Боклук страшен.

"защото ще си останат 32 битови - ВО ВЕКИ ВЕКОВ! амин!" - това нали беше шега? Щото ако не беше, то тогава си егаааси технически неграмотното говедо ! Андроид може да е или 32 или 64 битов, зависи как е билднат спрямо съответния хардуер!