iPhone 12 Pro Max може да има най-стабилната камера

Това ще позволи по-добра интеграция на приложения с добавена реалност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави са хората че новия Iphone ще излезе преди нас....

Да не излиза

може ама дали, гогов тъпо парче

Да разбирам ли, че вече от телефон с камера, преминаваме към камери, които могат да се използват за разговори???

JUDES

Да! Ако ти трябва „нещо“ само за разговори, то ти стига GSM-чето от преди 15-20 год. А и сега има бейби модели или телефони за баба и дядо за по 50-тина лева – няма лошо. Но един смартфон, както показва името му е нещо повече. Освен за лафене и чатене той е и : часовник, Фотоапарат и камера, диктофон, МР3, радио, органайзер с будилник и тъй нататък, той е и навигасия с компас, той е и вратичка към мрежата, превръщаща се в справочник, виртуален портфейл, той е и губу време цъкалка с игрички, той е и сензор са проследяване, подслушване, шпиониране – и всичко това ти е в джоба! Е никой не използва всичко това наведнъж. Ай, щах да забравя главното - смартфона е „брошката“ говореша за „важността“ на притежателая си. Тъй де суетността е водещото, макар и да не си я осъзнаваме.

накрая ще открият извънземни със смартфон камера

Опитайте Самсунг С20 и тогава говорете. Айпъл са изпята песен според мен.

Самсунг повече никога... С тея проблеми с батериите дето имат, дори останалото да еперфектно, просто не можеш да разчиташ на него.

проблемите с батериите от преди 3 години ли? Айфон са боклуци за богати тъпи комплексари

Samsung is a piece of shit

1/1.9 НЕ Е РАЗМЕР , НИТО В ИНЧОВЕ,НИТО В КАКВОТО И ДА Е , ТАВАРИШЧИ ДРАСКАЧИ !!! Вземете се поограмотете малко, преди да копи-пейстнете нещо в тъпия дирник....

Искали са да напишат бленда f/1.9, но не им се е получило :)

Сензорите за камери си живе

Сензорите за камери си живеят в някакъв свой измислен свят, така че 1/1.9" е означение на размера напълно в техен стил... А какво точно значи... Дявол знае... :)

Снима ли вируси.

Снима, снима, не виждаш ли колко селфита има?!