iPhone 12 Pro ще е без 120-херцов дисплей

Apple ще запази голяма част от дизайна на предходното поколение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Изглежда компанията се е подсигурила с достатъчни количества от OLED панели, които могат да работят при 120 херца, но не може да си набави съответните интегрални схеми, които да оперират пикселите при тази честота" и откъде 'не може да ги набави' ? да не са 'китайски' и да им пречи ембаргото ? или няма кой да им ги произведе в великото сащ ?

Не, тъпако, пише си го: "...такова решение ще е продиктувано от нежеланието за допълнително забавяне на премиерата на смартфоните".

"...не може да си набави съответните интегрални схеми, които да оперират пикселите при тази честота."

Всъщност, тази "невъзможност" идва вероятно от необходимото време за производство на съответните интегрални схеми. Ако чакат да бъдат произведени, ще закъснее пускането на телефона на пазара. Не е невъзможно да бъдат произведени, а е невъзможно за толкова кратък срок.

Доста марки имат и то отдавна 120hz екрани. Но iphone са иноватори в маркетинга и винаги ползват предпоследна технология. В историята iphone 2 не беше 3G докато останалите вече бяха и екраните им едва наскоро станаха с новата технология и да не изреждат още доста други неща, които бяха гръцко рекламиране като 7новация години след други марки.... Важното е, че машината за пари е последен модел.

2022 ще имат и телескопична камера. :)

И в двата случая няма да си го купя! :)-

Рано му е още, минали са само 2 поколения телефони с такъв екран, а във всяка технология от последните 4 години Apple са не с 2 а 3 поколения назад.

"всяка" сигурно включва и процесорите ...

каквото и да правят, тази марка ще си остане символ на скъпите боклуци, предназначени за тъпите сноби...

Самсунг винаги ще бъде по добър телефон от Апъл,винаги.

Най добрият телефон със собствена ОС за разлика от другите грантира поне 5 години съвместимост с последната ОС Самсунг ти продават една каруца без двигател, стъкмена да ползва андроид на цената на айфон с качество на корейска бракма Понежа андроид не му пука за твоя самсунг и след година две спира да го поддържа и ти си оставаш с една дърта щайга с дърта ОС Се едно да сравняваш мерцедес с хюндай

Е що скъпи като корейските и китайските бракми искат същите пари за техните ментета

Ами купувай си го кои те спира?

е няма нищо, важното е, че ще бъде с 1300mAH батерия която издържа цели 0.48 часа

Смешен, и когато всеки следващ ъпдейт на IOS ("собствената IOS" ограничаваща те в какво ли не, все едно твоя телефон не е твой а само ти е даден да го ползваш срещу 1 торба пари) ти забавя айфоня, за да си продадеш и другия бъбрек че да си купиш новия модел, който с почти нищо не превъзхожда стария, но пък обикновено изостава от иновациите на върховите андроиди с поне 1 поколение - доволен ли си? Кефиш ли се, като ти трият разни файлове които според тях са нелегални, защото не са свалени срещу такса от магазина им? Кажи бе, гъзарче насрано - готин ли е тогава айфоня?

Взех Самсунг с телескопична камера за 700 лв. Колко ли ще струва Айфона с такава камера, когато го пуснат след 2 години? Ако е под 1000 лв. ще ти подаря един! :)