iPhone 6S, iPhone 7 и първият iPhone SE няма да получат актуализация на iOS 16

Моделите бяха обновявани до този момент, но явно е време да се „пенсионират“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди имах Samsung и след 2 години му спряха ъпдейтите, така че на 6 години съм склонен да си купувам нов телефон. В момента ползвам iPhone7 и докато работи ще си го ползвам. Не ме бърка, че няма да има ъпдейти и без това в последните не забелязвам някаква нова идея.

Изключително доволен от ябълката….. работи перфектно …. като гледам андроидите и от високия клас не стават…

Според мен ще започнат да губят клиенти, което ще продължи с години, понеже премахват харесвани и все още използвани телефони, а смяна с нов, който не се отличава с кой знае какво не е оправдан, клиентите ще мината на конкуренцията.

Как иначе да накараме потребителите да купуват нови играчки, а старите в Музея

iPhone 6 е произведен 2014 година. Всяка година Apple пускат нов телефон и изоставят един от старите си модели, тази година модела за изоставяне е 6 серия. 8 години ! е поддържан, дай пример за един телефон на андроид който е поддържан поне 4 години ? Да е получавал секюрити ъпдейти и всичко да е било добре с него ? Няма такъв, седни си ...слаб две.

Това което казваш е напълно вярно, но и са ограничени в някои неща, като Бавно зареждане на батерията, слаба батерия! Липса на поддръжка на две карти. е-сим не поддържа предплатени карти от нашите "любими" оператори. Липса на роден език. Липса на IR port. Ползвам го активно вместо дистанционното. Липса на пълна съвместимост с джаджи които имам. Не мога да си прехвърлям файлове, както аз си искам. Липса на пръстов отпечатък и др. Имам и Хуавей p40pro и Iphone 13 pro. Може да те шокира, но везните клонят към Хуя по отношение на камерите и функционалността, а Фоня по отношение на звука. Така, че много се относително и индивидуално потребителското изживяване с различните марки и модели телефони.

Това става практика. Това отбелязвам, защото Андроид правят това преди Apple. Иначе аз си ползвам Samsuпg S8 и нямам грижи. Някък по удобен ми е, има повече приложения и така. За служебен ползвам един динозавър- NOKIA N95, брутален телефон, не го заменям . Два пъти е носен на ремонт - заради лентовия кабел и смяна на батерията. Има интернет, имейл, копчета , супер здрав и обхват на места където самсунга не хваща.

абсолютно си прав, iphon -ите ако не е тая врътка с ъпдейдването са вечни, а така Apple искат поне на 5-6 години да ги сменяме.