iPhone се срина в Китай до 5%, Huawei държи 42%

Продажбите на Apple са намалели с една трета през ноември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я ...още имали ги тея смешни телефони? Купчина пари за НИЩО. Който си мисли че престижа се показва с предмети да си вземе Samsung NOTE .Епъл умря когато почина неговия единствен мислещ шеф.

А в Северна Корея, iPhone направо са банкрутирали! Ха ха...тази статия е за подигравка с интелекта на хората. Сега напишете колко продава Huawei в САЩ, Канада и Австралия и после ще теглим чертата.

Ами достатъчно ти е да знаеш че до преди няколко години Китай държеше най-голям пазарен дял в света на iphone след САЩ. От миналата година Apple дори отказаха да публикуват статистики за печалбите и продажбите си....

Толкова са хубави че чак спират коментарите под статиите за тех

2% са само некакви си 20 млн. бройки

Това като вица за голф и ролройс. Сваля прозореца водача на голфа и пита - как е тея кола, Върви ли, комфортна ли е, надеждна? Да бе - отговаря от ролсройса, що? Ми като гледам не ги купуват много... Сега като им спрат и Андроида на китайчетата ще стане интересно.

I love to hate !

За любителите на Мандроид: “ Обичам да мразя”

мдааа... и Поршетата и Ламборджинитата намалиха дяла си там. Що ли?

Не че е неочаквано.

Епа да си кажем честно не сме очаквали западните компании да излязът на кяр от тая баш война! Но точно компаниите и ще свалят тоя нещастник тръмпа! То да се чуди човек колко ненормален требе да си за да си избереш луд за президент!!!??

Да де, ама зад него са други едни компании от веоянно промишленият комплекс, пред които прехвалие епъл са като пеленачета.

Ейпъл продават не толкова устройството, а неговия софтуер, услугите на компанията и най-вече престиж. В определени среди е важно с какъв компютър, телефон и часовник си. В момента намаляват продажбите на тези, които не могат да си позволят подобни неща. Когато работех на бензиностанция ме учудваха собствениците на скъпи автомобили, които зареждаха за дребни суми. След това се сблъсках с много други хора, скъпа кола на изплащане, скъп телефон на изплащане и ... Иначе те гледат от високо.

Да се смееш ли, да плачеш ли... Престиж на базата на компютър, телефон и часовник.... В третия свят това може и да е така, но в нормалните държави никой от богатите и успешнитте не парадира с подобни дрънкулки.

Още повече, че още използват дом.телефони !

Ха Ха Ха . Точно в тези "нормални" държави и колата и телефона са статус.. И точно тези държави са производители на тези бокулуци . Луи Витон, Ферари ...итн боклуци Тея дето си купуват скъпи коли го пакетират в "да изразим кои сме " . Там всичко се купува с кредитна карата тоест със заем.

Що му пишете минуси бе.. по готин коментар от години не съм чел.. в бг-то е пълно с цървули с комплекси.. били българи, татуирали си Ботев и Левски, купили си всичко на изплащане и.. са голяма работа.. нямало да работят навън.. шото навън се работи, а тука се дерибейства

Нормално... като се има предвид, че при тях се правят частите и за едните и за другите... но iPhone струва в пъти повече от съответните модели на Huawei и Xiaomi