iPhone става по-скъп заради търговската война между САЩ и Китай

Допълнителните мита върху китайския внос в САЩ ще засегнат силно компанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами става по скъп щото реално няма конкуренция, надежден е, аппле си го поддържа 5 години, батерията не се скапва лесно, няма гарбадже софтуер в аппле сторе, удобен е и лесен за ползване. Каква е алтернативата? Андроид? Скапан ос който лагва, хардуер който се изчерпва след година, чипа батерия дето се сменя на 6 месеца и нула поддръжка от производителя както и от Андроид ос, трудно се ползва, има 100 сложни функции които реално не ти трябват и други.

конкуренция има дори в САЩ където са с най-голямо % присъствие става въпрос за около 45% аппле и 55% андроид, наистина е надежден първите 2-3 години, поддръжка по 5 години имат и много други производители с андроид, батерията се скапва бързо като при всички останали телефони (даже като цяло iPhone имат относително слаб живот на батерията), гарбадже в андроид има точно колкото сам си сложиш (освен ако не си си купил някое долнопробно китайско менте от гаражен производител), между андроид и ios съществена разлика няма само козметика. лагва на половината от телефоните тъй като за разлика от ios го има и на телефони от 100 лв до 2000+ лв (нека аппле направят телефон за 100лв на който актуална версия на ios върви като на телефон за 2000+лв и ще призная аппле като най-великите), аз чипове на телефона си не си спомням да съм сменял ти какви чипове сменяш всеки 6 месеца, поддръжка има за разлика от аппле не ти искат цена като за нов телефон за смяна на пукнато гръбче, двете ос са на практика идентични, не смятам че андроид има нещо съществено повече от ios. кви са тия "100 сложни функции" с които хвалиш че андроид имал повече от ios не мога да схвана.

Ползвам повече от 4 години Samsung Note2. Предния беше Note1 за 2 години. Сменил съм батерията. Толкова. Телефонът ми е и половината офис на бизнесът ми. Издържа на паралелен режим на няколко програми без видим ефект. Принтерите ми са също Самсунг и с един общ софтуер свързвам таблети, телефон и принтери. Всичко безплатно. Но ако си в чалготеката и друсаш кючек с Apple в ръка....признавам, не мога да те надмина.

циркуларна статия всяка година iPhone става по-скъп заради (вмъкни оправдание)

Не си ти, ако не си си продал единия бъбрек, за да имаш АйГалфон!

Голям праз... Никой никого не задължава да го ползва. Който има пари, ще си купи, който не - има и много по-достъпни модели.

ама нещо се опитвате да разтревожите юзърите ле???

Боли ма фара. Вероятно пак ще има балъци, мислещи се за специални, които ще купуват тази ширпотреба на цена на луксозна стока. :-)

Тъкмо ще стане още по-престижен...

И пластмасата му по качествена ... Со фъкинг спешъл ...