Иран показа новия си разузнавателен дрон (видео)

Апаратът може да развие скорост до 140 км в час и да остане във въздуха без прекъсване 10 часа и половина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След това видео са ясно едно нещо. Американците ще изтеглят бойния флот от персийския залив, а от пентагона ще изпратят доклад до Тръмп с послание "Спукана ни е работата"

Баси, какви глупости сънуваш....

С тая палатка отзад явно ще къмпингува някъде-да се сетят само как х'американския дрон им прати на оня свят главнокомандващия и да продължават да си мислят,че алаах е с тях:))))))))

ААААХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХА ББААХАХАХАХААААХАХАХАХАХААААХА МУУАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХА

Иран постепенно си загражда двора. Скоро Израел и САЩ няма да могат там да рекетират. В Сирия не стана, С. Корея ги нарита, Украина ще ги изгони след някоя и друга година...мъка козяшка.

И как ги ,,нарита” Северна Корея?С глад и терор над собственото си население?Украина получи Джавелини и 100 милиона долора безвъзмездна помощ от САЩ за справяне снаводненията.В Сирия САЩ избиха терористите от ИД и руският спецназ,а Израел всеки ден избива илански терористи и взривява складовете им

Тая песен я пяхте и по време на войната през 68г. черведалест селяк и КО стана с арабеските за 6 дена?Червените боклуци понеже са зомбита няма да проумеят най-простите истини,че не може с тъпи и неграмотни хора в днешно време да побеждаваш но нали пък са селско-работническа партия не им трябват умни хора щото не могат да ги манипулират

По принцип съм им фен ама това е пълна пародия - ще ти трябва писта с джип за да излети - ами после как каца? И какво ще разузнава - то се чува от 50 километра това.

То хамериканските факове се смееха и подиграваха на иранците, че им били примитивни технологиите, обаче когато иранците им взривиха с балистични ракети базите в Ирак..Нещо, нещо спряха говедарите да се смееят и яко напълниха гащите. Точно както винаги правят когато някой им смаже малките топчици!

Отде тая злоба.. Рак? Сам ще си го докараш от простотия.

,,когато иранците” пуцаха по бази в Ирак без да успеят да ги улучат,а свалиха пътнически Боинг в Иран се видяотвово,че са много изостанали

Пиздец, и тия ни изпревариха!

кОЙ ТЕ ИЗПРЕВАРИ, ДЖЕНДЪРСКИТЕ КРАВИ ОТ АМЕРИКА ЛИ?

Тебе те е изпреварила - Еволюцията..

Старо дзаглавие :Американски дрон уби иранския генерал Сулеймани и още шест души от охраната му... Като,че ли американското заглавие е по по от ,,новите ирански военни технологии”или пък Пази Боже руски! :)

Кога ще ги стигнем иранците?

така кат гледам още 1961

Провери как строителите на пътища оперират с дронове.По малки са и имат лимит от 30-60 минути,преди да се върнат обратно.

В Амазон има по-добри и не им трябва камион които да ги пуска.

ъхъ, само, че оди у Ирак и си поръчай и ми кажи какво е станало.

Де е проблема в Ирак и амазон?

Само 140 км в час Бойко ще го... с 200 км в час.

35 кг?

Не се подигравайте, че ние и толкова нямаме. Мъчат хората да се защитават колкото могат и с каквито ресурси разполагат. Ние нарязахме ракетите и сега сме надупени на добра воля. Ако дойде някой с 200-та нема да удържим, макар че на военния министър дупарата е яка

Тия ракети, без поддръжка и разрешение от СССР нямаше как да излетят. А и никъде вече ги няма. Айде стига сте ревали за тях. Единствените, които ни нападат и ще ни нападат за напред са руснаците.. по един или друг начин.

Сашее сашее мнооо си прост ,сашее

Кои сте тези вие които вечно оплаквате и оплювате България,Народа и Правителството? Вие не сте ние! България е член на най могъщият военен съюз на планетата! Така,че си оближете сополите и подсмърчайте за поредният разпад на руската кочина!

До краварските подлоги. Иран не Ирак и персите не са араби. Май дадохте назад от Северна Корея, Иран, Сирия, а май и Либия се очертава... Сега сте на ход с вируса но като гледам нещо и там се закучи.

Очертава се поредният разпад на СССР2.0!Иракския,Либийския,Йгославския диктатори бяха разбити за броени дни от Американски или съюзнически самолети.В настаналата гражданска война в Ирак,Либия и Сирия Русия,Иран и Турция хвърлят милиарди напълно безмислено.

Дааа и за Йогославия ти вярвам неграмотен тъпак..

Ма ти гледай сам какво си написал, неграмотнико! Явно не знаеш къде се слагат запетаи, ама тръгнал да гледа грешки при писане на клавиатура. Ми може да няма кирирлица на бутоните и да натиска съседен бутон, бе боклук!

Про-руските тролчета постоянно дават за пример как Северна Кореа се опънала успешно на щатите. Северна Кореа използва няколко фактора, които просто са щастливо стечение на обстоятелствата за тях. Първо, географската близост на Сеул. Никой южно-кореец не желае конфликт със севера, защото Сеул ще пострада най-напред. Второ, Китай няма интерес от една обединена Корея и поради това поддържа икономически Северна Кореа в условията на икономическо ембарго. Трето, Кореа е силно пресечен терен с много планини и долини и по принцип не е удобен за военна инвазия от типа на Либия или Ирак. Четвърто, народа е със силно промит и контролиран от комунистите мозък, съчетан с азиатски фанатизъм.

Как да ти вярвам особено за Северна КореА... Неграмотен тъпанар.

BotBotBot

До педеруските анални близачи...начукаха ви в Авганистан ..избиха ви "елитните" пияни вагнеровци,, умирате от глад а уж най-добрите технологии и оръжия...най- богатата държава най-добрите учени....смешници пълни ..некадърници., Където отидете само глад и мизерия..

И за аВганистан ти вярвам цурвул неграмотен

Лети ли?

Той литна ама май се счупи като кацна. Нещо се приземи по шкембе

Абе имат те иранците ама израелците или не знаят за иранските военни технологии или пък не им пречат да трепят ката ден десетки и сотици ирански революционни аятолахски гвардейци

Е, ВЕЧЕ няма да могат "да трепят".

Ем тогава пък амер’анцити ще трепят! Я виж напетия и безстрашен и нагъл ирански генерал Сулеймани как го опушиха американците със техен си дрон.И самите иранци още колко неминни хора изтрепаха от оба и простотия!

Едно от най-странните тествания които съм виждал на видео, е когато руснаците или съюзите тестват изтребител висящ на въжета и носен от хеликоптер. Предполагам теста е бил за аеродинамика. САЩ също са пускали май най-бързият си самолет от друг такъв, но са били повече тип ракета.

Бае Тръмп ще го гръмне от раз.

Примитивна работа. Друго си е с китайски дрон да заничаш в спалните на хората.

и да отваря чекмеджета

Тази хвърчилка кварталните лапета ще свалят с прашките си точно от първия път! Бахти дрона дето излита със засилка от пикап. 10 часа ще издържи във въздуха кога ме няма!

Целта е да са мобилни наземно, диванен командосе.

Бре! Като видях как засили джипката помислих, че си върви с дрона.