Ирански хакери разбиха сайт на американска федерална агенция

Поместеното послание гласи: Виновните за смъртта на Солеймани ще бъдат застигнати от ужасно отмъщение!

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

варвари с чалми и бради

Ислямски смешници!

Е това е симетричн отговор за убития легендарно-митичен генерал Иран храбро и съкрушително разбива сайта на "библиотечните хранилища" ! Горката америка сега трябва да капитулират пред иранската кибер мощ!

Някога, Ван дер Любе така подпалва Райхстага. Така "нападат" Пърл Харбър. Така бе подпален и Партийния дом в София. Нарича се - Активно мероприятие.

A сега нападнаха американското посолство в чужда държава.

в което влязоха от ЦРУ без разрешение ....разбивайки катинари, след изгонването на руските посланници за 2 дни? Не обичам Единоросите и Путинистите, но дългия характерен нос на МОСАД се вижда от далеч....В "иранското" хакване.

Хахахахахахха, щом дори иранците пробиват киберзащитите на Краварника, какво остава за останалите високотехнологични държави!

А САЩ ако поискат могат да им наложат забрана за интернет достъп(изцяло или частично)дърпат шалтера и Иран остава без интернет милиарди загуби за Иранската икономика но САЩ изцяло няма да го направят защото интернет е основният им източник на информация по вероятно частично като услуги за разплащане ютуб социални мрежи и тн

Изфабрикувано, като атаката срещу НАП или Пърл Харбър!

Ванга беше права ...

Ванга никога не била права!

Така ли казват DW?

ТАСС ли казва обратното?

А обратното ли казва ТАСС? Защо модератора трие? Или смята, че ТАСС наистина казва обратното? Че Ванга винаги била права?

мале малеее как викаше професора какво жестоко отмъщение тия поне до вторник няма да са управат

Написали с бели букви на черен фон, че това са само малка част от киберспособностите на Иран... Като сте толкова способни откраднете няколко милиарда в биткойни като северно корейците без много много да се хвалите :)

Ето точно това което казах за иранците, сипят люти закани и след това удрят подло и скрито с тероризъм. А пък и това е егати псотижението на някаква нензачителна служба в САЩ дето се занимава с библиотечно дело и сигурно сайта им е не добре подържан.

Те щото краварите със съд и присъда ликвидираха генерала. Тяхното е 100% тероризъм!

Иран скоро ще остане без захранване от ток иинтернет!!!

и що няма една снимка на това ТАСС твърдение?

Не може да бъде ! Нали чалмалиите нямат акъл за компютри , били примитивни хора и т.н.

Като гръмнат Помпейо, тогава да се обадят.