Ирански хакери разбиха сайт на американска федерална агенция

Поместеното послание гласи: Виновните за смъртта на Солеймани ще бъдат застигнати от ужасно отмъщение!

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гръмнат Помпейо, тогава да се обадят.

Не може да бъде ! Нали чалмалиите нямат акъл за компютри , били примитивни хора и т.н.

и що няма една снимка на това ТАСС твърдение?

Иран скоро ще остане без захранване от ток иинтернет!!!

Ето точно това което казах за иранците, сипят люти закани и след това удрят подло и скрито с тероризъм. А пък и това е егати псотижението на някаква нензачителна служба в САЩ дето се занимава с библиотечно дело и сигурно сайта им е не добре подържан.

Написали с бели букви на черен фон, че това са само малка част от киберспособностите на Иран... Като сте толкова способни откраднете няколко милиарда в биткойни като северно корейците без много много да се хвалите :)

Те щото краварите със съд и присъда ликвидираха генерала. Тяхното е 100% тероризъм!

мале малеее как викаше професора какво жестоко отмъщение тия поне до вторник няма да са управат

Ванга беше права ...

Изфабрикувано, като атаката срещу НАП или Пърл Харбър!

Ванга никога не била права!

А САЩ ако поискат могат да им наложат забрана за интернет достъп(изцяло или частично)дърпат шалтера и Иран остава без интернет милиарди загуби за Иранската икономика но САЩ изцяло няма да го направят защото интернет е основният им източник на информация по вероятно частично като услуги за разплащане ютуб социални мрежи и тн

Така ли казват DW?

Хахахахахахха, щом дори иранците пробиват киберзащитите на Краварника, какво остава за останалите високотехнологични държави!

Някога, Ван дер Любе така подпалва Райхстага. Така "нападат" Пърл Харбър. Така бе подпален и Партийния дом в София. Нарича се - Активно мероприятие.

A сега нападнаха американското посолство в чужда държава.

ТАСС ли казва обратното?

А обратното ли казва ТАСС? Защо модератора трие? Или смята, че ТАСС наистина казва обратното? Че Ванга винаги била права?

Е това е симетричн отговор за убития легендарно-митичен генерал Иран храбро и съкрушително разбива сайта на "библиотечните хранилища" ! Горката америка сега трябва да капитулират пред иранската кибер мощ!

Ислямски смешници!

варвари с чалми и бради

в което влязоха от ЦРУ без разрешение ....разбивайки катинари, след изгонването на руските посланници за 2 дни? Не обичам Единоросите и Путинистите, но дългия характерен нос на МОСАД се вижда от далеч....В "иранското" хакване.