Коментари - ИТ служителите страдат от Синдром на самозванеца | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умните хора знаят че вселенското знание е базкрайно, а техните знания са ограничени и затова понякога се съмняват в себе си. Дебилите са убедени, че знаят всичко и са безгрешни.

До Хеопс - ако нямаше "инженери" да сметнат пирамидата и да казват кой камък от къде да мине, тия с търнокопите нямаше и грамада с камъни да вдигнат.

Налучкали са нещо но ... почти. Осъзнаваш колко нищо не знаеш. Всъщност израстването и осъзнаването на човек е свързано с т.н. признаци на синдрома на самозванеца. Така че, колкото повече такива "самозванци" имате, толкова повече осъзнали се, опитни хора имате. Епъл с малкото число "самозванци" всъщност няма повод да се гордее....

Той описва хора, които въпреки явните доказателства, че са постигнали много, се чувстват сякаш са фалшиви и сякаш се представят за по-знаещи отколкото са. При политиците този "синдром" е с обратно значение. При тях въпреки явните доказателства ,че са фалшиви,и че се представят за по-знаещи,отколкото са,те се чувстват сякаш са постигнали много и всичко знаят.

Добре че нямах АйТи специалисти навремето, щях да си изгния в някое блато. Раздайте им на тия по-една лопата, да пострадат малко истински.

ИТтата работа не са видели ама много акъл дават и то прекалено много!.

Още един "умник" според който, ако не копаеш, не работиш.

съм имал и с двете. Колкото повече неща умееш - толкова по-добре!

Явно е комунистическо чадо. Те комунистите деляха (и продължават да делят) хората на "работници" и "служители". И това се набива в главата на оФцата: Аз съм РАБОТНИК а оня - СЛУЖИТЕЛ. Значи аз РАБОТЯ а оня НЕ РАБОТИ! Изобщо Гьобелсови мурафети се прилагат навсякъде за обработка на съзнанието на простолюдието.

Хората с копане са направили нещо, което стои вече 5000 години. Ти с твоя свръх развит мозък какво можеш да направиш, дето внуците ти да го ползват?