Италия е осуетила кибератаки от проруски групи по време на "Евровизия"

Атака на "Килнет" (Killnet) и нейния филиал "Легион" (Legion) по време на финала и полуфинала на конкурса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези ПроРуски хакери онлайн замярваха укрокукли сьс Златн рубли ? Как разбрахте ? Това джендерно шоу трябва да бьде забранено сьс Закон

Ама за кой ли път се изложи Евровизия!!! Политическо нагласено гласуване! Както когато гласуваха за виещата украинка! Писна ми от продажни журита! И гласуването...пак е нагласено! Хора, бойкотирайте тази помия "Евровизия"!

...ле-ле ние през времето на социализма не сме били толкова облъчени, колкото тия....Евровизия ... Ако конкурсът е за политическа песен ,аз залагам на "Донбасс за нами" !

Злобната и лъжлива западна и американска пропаганда създаде “про”-руски хакери, коментари, защитници .. Ами естествено - всеки нормално разсъждаващ човек видя какъв цирк спретна полит-поръчковата евровизия! И не й е за пръв път! Когато бяха гузни, че бяха бомбардирали Сърбия им дадоха наградата и преебаха най-хубавата песен, която всички бяха класирали на 1во място по предварителните форуми - нашата “Вода” на Стунджи и Елица ! После ни пидхвърлиха детската евровизия от Кумова срама . През 2014 заради Майдана и Крим пак дадоха на тъпата украинска песен . Когато трябва да се преебе и дразни Русия са на първа линия . Когато нямат такъв повод предварително са се договорили къде им се хофи следващата година : я в Баку, я в Букурещ, я в Стокхолм и т н. Но, най ме радва факта, че тук са коментирали нсй много нормални хора, българи мидлещи със собствените си глави ! Промитите и платени западни тролове са малко и си личат от една дума ! Дано отидат догодина там, където укрите ще провеждат фестивала !

Ти си като помийна яма - каквото ти налеят, това плещиш. Нямаш глава, с която ссм да мислиш. Затова там си северозападнал . И заради тскита, като теб комшиите ти сърби обиждат целия народ, че Бугарите са ебани у главу ! Простотия и жслка мизерия.

Това песенен конкурс ли беше или политически митинг. Такава демагогия, такава алчност за власт и за пари нема. Аааа, вчера прочетох, че Байдън пръднал понеже руснаците подкупили готвача му и той му дал да яде боб С такова управление на САЩ светът няма да изкара дълго. Чудно само защо Путин още не е натиснал бутона.

Кибератаката е извършена от американската база "Рамщайн" в Германия!!! Там са най-мощните компютри с които фалшифицираха изборите в САЩ,, България и последно във Франция!!!

Тия хакери да не са се опитали да направят гласуването явно?! Защото е очевидно, че почти никой не е гласувал за Украйна, пък спечелили.

Егати руснаците! Те са навсякъде и винаги! Имам чуството, че управляват света, ако чета западняците! То бива, бива идиотия, ама това минава всякакви граници!

руските хакери голи да ги шибат

ощи малко и швепс!!!!

Глупости на търкалета.

Тия путьовски хакери и един нормален сайт не могат да сринат. Това да не са български пощи?

Че то самата Евровизия си беше провал. Все трябва с някой да се оправдае. Всичко беше предварително нагласено.

Като повечето продукти made in Russia така и кибератаките им са елементарно прости. Само изостаналите държави страдат от тях. Както казваме у нас - не го 'дигат вече алконолизираните им хакери.

Още малко и ще излезе, че проруски групи са опипвали циците и дупетата на жените, обслужващи мероприятието... И че тези жени, които са подали оплаквания, самите те са проруски. Западът загнива, вече се размирисва, и си търси виновник. Забележете, че не са руски, а проруски. Т.е. руснаците нищо не са им правили, но са виновни. Нито са проруски, нито са групи. Просто започва протест срещу Системата, която ще принуди хората към лош живот и катаклизми. Ето защо са проруски.

ко не е истината, поне е пропагандата, това за гнилия запад е вече на сто години.

Наказателен вот за България??? България няма вина за изкупване, драги мои! Българите с години храбро се сражават на фронта на безпаричие, бедност, болести и безпардонност. Сега им предстои да се борят за "диверсификация" на горива. Докато цяла Европа се уреди по някакъв начин, българите ще се радват на по амфорка руски газ, доставен през нос Добра Надежда и Суецкия канал. На порядъчна цена и печалба, за когото трябва.

Даже вече не си играят да са руски. Били про руски. Имали руската буква V във малкото си име.

Цяла Варна гласува за Любе и пак не можа да спечели.

Трябва да е имало атака, мозъчна атака, и то глобална. Като гледаме що "спектакъл", що извращения. И, правилните участници печелят, няма изненади и политнекоректности.

Жабарите да се опънат на руснаци?! Странно...Та те дори Севрна Африка нем8жаха да вземат та Р8мел ги спасяваше....

100 %, кой друг.....доматите са най-вкусни с колците....

Вече и в Европа

Какво то е стадото, такава и дезинформация се подава.

Безсилието на Русиия е на всяка крачка. На първо място украинската армия ги бие като маче у дереек. Разбира са чее избирането на украйна на евровизиита е полиитика , но каво е виноовна украинската група че цяла Еврпа , а и целия свят мразят импарията на злото Русия., още повече откаактоо е Путин на власт.И какво им остана- хакерските атааки. Жалка Русия !! Жалък Путин!!!

Ако ви слуша човек и ви вярва на небивалиците - Зеленски вече е обсадил Москва и Путин аха да се предаде. Бахти ментално увредените сте идиоти !

Кажи ти лично защо мразиш Русия,защо мразиш Путин?

Ами аз съм го напсал заащо . Защото са империя на злотоо.

Украйна спечелиха “Евровизия” заради вотът на публиката. Да, хората може да са гласували поради симпатия / съчувствие но не може да се каже , че е подарено първото място по политически причини.

Запада обича да награждава, да опакова, да оцветява. На времето, така са на правили с романа "Доктор Живаго".И нобелова награда на автора, и филм, и голяма популярност. С тази разлика че филма е превъзходен, а сега гледат странности.

Котенце, стига с империята на злото, стига с това клише, повтаряно и преповтаряно. Замажи гурелите, и не дрънкай глупости.

верно ве жужето е виновно за сите европееераски неволи, недоумици и кърпели. ессф на сапун и сите клатибюрници шо диреците начело с мизерните клозетни сопросипяци. амин

Даа, всеки руски хакер си мечтае и за Евровизия, и за Български пощи. Отивам кротко да повръщам. На тоя фон Тато беше прогресивен демократ.

Организаторите и журито на Евровизия е подлога на Европа и Америка а не музикално състезание

Как е възможно да се пишат такива глупости.Защо изобщо трябваше да се харчат пари за това?Направо да бяха обявили победителя:Зеленски

съмнявам се че руски хакери ще се занимават с тази порнография като евровизия

Пошлост!Прави се и невъзможното нормалният човек да се отврати от политически и други " червени " линии в изкуството и не само там.Бардак, уважаеми г-да подофисери!

Изобщо не липсваше на Евровизия

От тебе идва само смрад - добре, че не си наоколо. Въпреки това, смрадта се чувства даже през екрана !

и другите нямаше да липсват. Нали предварително се знаеше на кой овчари ще подарят победата. Разумен изпълнител не би отишъл, но не би. Половината са обратни като теб, а другите не смеят, защото неоправдано ще ги обвинят в бойкот и русофилство.

Зрителите подкрепиха морално Украина и дадоха наказателен вот за България, всички знаем защо.

Чудесно! Радвам се!

А аз си мислих, че е имало хакерска атака, за да спечели правилния кандидат! А то какво било - опазили са тази светиня на демокрацията, и политкоректното гласуване!

на най - новите най мощните безаналогови руски компютри. .. задвижвани с най новия дизелов двигател

купи си динамо, щото скоро ще ти се наложи яко да въртиш за да ти светне крушката.

си купи самоебачка

на твоята й купи нови накрайници - по-дебели, че анала ти вече доста широк !

Никой уважаващ себе си хакер не би си хабил силите за подобно недоразумение като Евровизия. Италианците успяха да вдигнат значимостта на това гротескно събитие с няма и милимунд. Хакерската атака някакси му придава важност. Може би самаи са си симулирали нападение от хакери, сами са си го предотвартили, що па и да не напишат нещичко за ПР .

Каква кибератака е осуетила? Как Окрайна от 5-6 място взе четиристотин и кусир точки от "зрителски" гласове и стана първа? Или това не се брои, защото е "демократично"?

Е мъртвият

особен вид радко тъпоумие драги. За всеки случай гледай да не се размножаваш.

Са руснаците! И завистници

Мда, евровизия е много важно нещо мечта на всеки хакер.

От Буча!!! Само идиот болен от рак може да го направи

Сега ще дадат и Оскар на сценаристите и режисьорите на сцените в Буча! Най-добра сценография!

Трол фабриките саботират всичко хубаво на тоя свят

"всичко хубаво на тоя свят"...... Дано нямаш предвид "Евровизия", защото ще се усъмня в здравият ти разум.

Запада обича да раздава награди пропагандно, да покаже солидарност и правилния път. Така бяха осуетили ареста на накакъв джихадист преди години, само защото Русия им го посочила. Същия май беше извършил атентата на летището в Истамбул, после.

Ахмед Закаев - чеченски терорист, Англия му даде политическо убежище

Нещо много ме развесели тази покъртителна новина...

Кой ще се хаби да се занимава с такава повърня, като Евровизията...

Съветския братски хакер е винаги добре дошъл у нас. Дори и да ни изнудва за биткоини, ние с радост ще му ги дадем. Да живее българосъветската хакерска дружба

Престанете! Вършете си пропагандата тихо и кротко, без много патос. Раздайте награди и на рецидивистите от украинските затвори, ако искайте. Провесете всички знамена и гирлянди. Но не ни правете съпричастни с вашите слугинства.

те вече се раздават. С много зор осъдиха за изнасилвания, грабежи, побоища и убийства някой и друг от "Торнадо", а сега ги пуснаха предсрочно и въоръжиха. Дали тези са се превъзпитали и поправили в затвора или не? Ще има медали, пари и плячка за тези скотове /е може и гроб или инвалидна пенсия/.

Кви са яки италянците и ни спасиха пак от руските агресори

Градивната руска нация се занимава само с градивни, подривни дейности.

И без вашите измислени кибератаки се знаеше предварително победителя. Много от хората даже негодуваха за това. Това е поредната параноя, за всичко са им виновни руснаците! Пълен абсурд, който ще продължи до време.