17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От картината става ясно, че нивото на изкуствения интелект в момента е на нивото на интелект на праисторическия човек :)

Защо да не дадем 400 хилки за някаква помия вместо да ги дарим на нуждаещи и умиращи от глад деца!

Що? Къде са отишли тези 400 хилки? В кофата за боклук или в десетки хора, които после са платили на още стотици за други услуги и т.н. Аман от тъпаци.

На тия дето са им заплатили за услугите, им е все едно кой ще им плати. Парите без обезпечение са повече от звездите по небето. Те вече даже не са и хартиени, а просто цифри в банкови сметки, срещу които не стоят дори и банкноти. Ако се свършат тези пари, банките ще създадат нови и все някой ще иска да ги използва за услуги. Въпроса е как само да използваш без преди това да си вложил много енергия. Това е наградата за получателя на тези 400 хилки и затова не е все едно кой ще е той. Не е все едно дали това ще съм примерно аз или някой друг. И освен това освен да ги пръснеш на вятъра, тия 400 хилки може да ги обърнеш в злато и да ги закопаеш някъде.

на бас, че имаш възможността поне 10%, 20%, 30% от парите си да ги отделиш и да ги даваш за помощи на деца. Защо бе м-р ОбичамАкълДаДавам? На бас, че нямаш идея, че абсолютната бедност в света е спаднала до ниво (и продължава да спада, и ако не спре да спада ще изчезне през 2030 г.). Както написа Дада: аман от тъпаци!

E тука вече се оляхте...къв интелект , кви 5 лева ?!

От описанието разбирам, че картината е обобщен образ на хиляди други портрети, нарисувани от хора. Значи изкуствения интелект не е нарисувал нищо оригинално, а е копирал и обработвал. Това не е изкуство.

petrovito

що? каква е разликата с естествения интелект на художника?

Божията искра. Ницше, Гьоте, Бетовен, Бах, Чайковски, Рахманинов, Леонардо, Кодзимасес Христос и т.н. не могат да се тиражират на конвейр.

НЯМА ТАКАВА ДУМА"ИДКУСТВЕН".ОБРАТНО НА УЧИЛИЩЕЕЕЕ,ТРЯБВА ДА ХОДИТЕ...