17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другия път някой като застреля 10ина души или се самовзриви и пуснат снимка, защото разбира се си забравя личната карта на тротоара та го разпознават веднага, нека инфото се приеме с едно наум ;)

Изроди

Не е глупец ония неукият и невежият който не може да смята и чете глупец е ония който завижда на хорското щастие.............ИЗ ОДА ЗА ГЛУПЦИТЕ НА КОИТО ПОДПИСИТЕ ВИСИЯТ ПО СТЕНИТЕ.Глупец е ония който не признава грешките си и иронично проектира собствените си недостатъци и комплекси наричайки другите глупци давещ се в собствената си повърня и бълвоч(безсилие злоба и завист)винящ другите за проблемите и зависимостите си.

Защо като гледам гладките промени в лицата и прическите се сещам за онзи клип на Майкъл Джексън в който се пееше - Black or White Тогава говореха, че бил един от най-скъпите за времето си. Много милиона дали. Сега една добра графична карта, добър софт и това е. Еволюция и ефективност, и то за много кратко време.

там се използваше техниката "морфинг" (плавно преливане между два обекта), която беше новост за времето си и трябваше да впрегнеш огромен и скъп клъстър от сървъри за да постигнеш фотореалистичност при добра резолюция. Естествено от тогава изчислитената мощност е нараснала десетки хиляди пъти, а и алгоритмите са дръпнали много. В случая интересен е не морфингът, а СИНТЕЗЪТ, или това как чертите на лицето на различни нива (и мащаби) може да се управлява чрез бял шум...

Ще е много удобно на империята на злото - САЩ да впрегне и тази технология в пропагандната си машина, чрез която зомбира овцете и оправдава криминалната си власт.

И като им разрешат да пафкат тревица са готови зомбита.

Рашките веднага са го прочели, те са си ботове като цяло, а и са доста изкуствени

счупия тъпомера за статии!!! изкуствен интелект ще има когото направят яки компютри -напр. невронни всичкото сета е яки програми !!!

е тва ли е- само за информация и псевдоинформация ли се ползва "великият" изкуствен интелект. голямата работа- я по-добре вкарайте евтини роботи да бачкат, не се занимавайте с глупости. целта на техникататрябва да е да направи живота на хората по-лек за да имат време за нещо по-интересно и възвишено, не да ги следи и манипулира

изследване. бе мама... Показва нагледно възможностите на GAN (Generative Adversarial Network). В случая се синтезират лица, но мрежата може да се научи да "синтезира" каквото и да било друго, дори гени на организми. Дори може да "сънува" (https://worldmodels.github.io) т.е. да генерира по подобен начин свои интерпретации на реалността. В "сънищата" си може да се самообучава и след това в реалността става още по-добра... Скоро такива интелекти ще управляват автомобили и всякакви машини, ще решават диференциални уравнения, ще отлгеждат зеленчуци, ще готвят и домакинстват, ще решават сложни проблеми и ще летят в космоса...

Те Хамериканците такова нещо отдавна имат. Осама Бин Ладен е такъв образ, фалшив, призрачен, спууукииии :-)

Реалния живот в Матрицата е съвсем близко!

Казах ли ви аз? Ама ако има Биг Брадър, изкуственият интелект, гълта вода. Също и естественият, разбира се.

Клипове също. Представете си клип с политик,коййто прави или казва нещо скандално,а всъщост е менте.

Или някаква холограма те застига и ти си толкова ошашавен, че скачаш през прозореца.

как отличаваме човека по телефона /ако не е смарт и не го виждаме/ - по гласа...и сега си представете, че има /и преди няколко години се задейства при някои политици, по врмето на Обама/ - с гласова поща - ТАКЪВ софтуер и ви се обаждат по телефона и ви казват, че...ви обичат :-)jтяхната мама

да дойдат...

хмм руските торлове във фейсбук ще станат с човешки снимки и няма да са с цветенца и знаменца вече.

повечето ще са горди азиатци от дагестан

Визуализират и минали събития. Машина на времето, в някакъв смисъл.

във Флорида един сив папагал си е поръчал от Амазон (стопанката е забравила компа включен) сума ти стоки, сред които сладолед, диня и чайник. С чукане с човка по клавишите. Наложило й се да отмени поръчката. Споделя, че най-обичал да си пуска музика от Цар лъви да танцува. опасен папагал :)

пускат нов вариант на лъвчето Кимба :-)

това е новина от поне преди година...Сега ще откриете, че Гугъл прави телефонни обаждания вместо вас и по нищо не личи, че е компютър.

:)

:)

Трябваше да пояснят защо софтуера е доста опасен, чудя се...

може да те ухапе бе :-)