17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ККП е зло в най-чист вид, но в случая друго е важно. Дума ОЦЕНЯ в литературния български няма. Айде журналята обратно в началното.

Гогов, САМОУВОЛНИ СЕ, НЕГРАМОТНИКО!!! Оценя, паркирвам и ваканцувам, ще си ги ползваш като се върнеш в родната колиба!!!

това си е необходимо да, дори най-големите партийци понякога повече обичат парите и водката, въпроса е философски и труден за статистика и оценка.

Новият правопис се налага от най-високо място. Един Куролатор му е майката

ОценяВА!!!! ПреценяВА!!! Може ли да сте толкова неграмотни, наистина!

Тоя гогов сам да си преценя

Гледам китайците с изкуствен интелект ще оценяват верността към партията и се възмущавам, но после чета и излиза, че англичаните го изцепили това! Тези англета ще се задушат в злобата си срещу другите народи! Аз не виждам нищо лошо във възможността да се използва изкуствен интелект, който да определи кои са най-подходящи за добруването на една страна. Особено след челния ни опит с естествените интелекти и нивото, до което ни докараха!

Не ли? Китайски Москалски Северно корейски ........... Да има мнение ,може само върховния вожд Останалите требва да са лоялни, да слушкат за да дишат

така си хортуват...

Ти в България като имаш мнение някой да го отчита? Кога последно си се явявал на референдум по важен политически въпрос, който да е отразил общественото мнение като коректор на политиците ни? И въобще кога са те питали за нещо важно?

Да не забравяме отвратителната жаргонна псевдо-дума "ДЖАДЖА"!!

Да не забравяме отвратителната жаргонна псевдо-дума "ДЖАДЖА"!!

Да не забравяме отвратителната жаргонна псевдо-дума "ДЖАДЖА"!!

Уважаеми редактори, моля обърнете внимание на правописа на своите репортери. Няма дума "оценя" има дума оценява.

ㅤ

"ще оценя"?!? ЩЕ ОЦЕНЯВА, бе галош зашморцан!!!

Страшното не е че Китай може да го направи - все пак трябва да се вземе в предвид източника на тази новина който е английска медия. Страшното е че и в така нареченият "свободен" и "цивилизован" свят, също ще се прилага с единствената разлика че ще му дадат по секси име и ще е по завоалирано. Гледайте какво ставо относно войната в Украйна. Цялата Западна медия мантросва САМО едната гледна точка и се опитва да наказва другите гледни точки!

ОЦЕНЯ?!?! Стоянчо, тъпчо, от кое село си се пръкнал?! Не знаеш български език, но се наричаш журналист, редактор и т.н. Срам!

дума като "оценя" не съществува. Освен ако писачът на тази статия си измисля алтернативен български.

lu4ka

Ще “оцѐня “ в трето лице , единствено число , НЯМА. Има в бъдеще време, първо лице, единствено число - аз ще оценя. Спрежение то на глагола в бъдеще време , единствено число е: 1. Аз ще оценя. 2. Ти ще оцениш, 3. Той (тя,то) ше оценѝ. НЕГРАМОТНИЦИ!!!

lu4ka

Спрежението ( извинете, автокоректор на телефона).

Ще оценя или ще оценява?

До Гогов, Пише се "оценява"

Гогов, че си тъп жълтофил е ясно. Но, че си и неграмотен селяндур вече също е ясно. "Изкуствен интелект ще ОЦЕНЯ лоялността..." Такива тройкаджии като теб, естествен интелект не те е ОЦЕНЯВАЛ достатъчно ниско, за да ти покаже, че ставаш само да ринеш тор. Аман от тъпунгери.

ОЦЕНЯ ??

На жълтите вече им липсва естествен интелект или не му вярват .

"ОЦЕНЯ" ? Разкарайте селските пръчки от сайта,щото сте смешни!

ами така си прецена...

Много харесвам да чуя нещо от сорта "оценя","намаля"! Веднага знам, че върви редом с "ми нИее", "ни знъм", "вър'я пУ главнЪтЪ", "ни мъ кИефиш" и т.н. Абе, с две думи, новите софЯнци (доскоро населяващи Студентски град, а сега вече яко джиткащи по Витошка). С диагоналките, татуираните кръстове на единия прасец, тесните дънкови шортички, съдраните на парцали дънки, изкуствените черни-черни пискюли пърхащи над клепачите, множеството пайети и изкуствени перли по обувките, неоновите остри като на орел маникюри и други изисканости привнесени от главнЪтЪ на село.

Ааа, не сте прав! И "намаля" съществува!

Тъпак си бил и тъпак ще си останеш. А джунджурийка също ли ти е отвратителна дума. Или предпочиташ заврънгулка или заврънгачка.

Темата е за китайската идиотия, но тука орките я превърнаха в тема "оценя". Едно и също безкрайно повторение.

ще "оценя"?! Вие сериозно ли?

В тоя руски сайт"Дир" само неграмотни селяндури ли набират? "Оценя"????!!!!!!