Излезе първа бета версия на Windows 11

Могат да я инсталират членове на програмата Windows Insider

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..."които отговарят на хардуерните изисквания за стартиране на Windows 11." Ето в тази реплика се съдържа основния гъзобрък, който ще разочарова много потребители! Който се интересува, да попрочете повечко по темата... Накратко казано "новата" операционна система е усъвършенствана по отношение на способността да ви следи непрекъснато, както и чрез звук, така и чрез картина. Съответно обаче "малките меки" имат изисквания към компа ви, най-вече по отношение на качеството на микрофон и камера... А честито... на печелившите! ;-)

Дреме ни на оная работа нека гледат да не съм някой терорист бен ладен вече сте смешни те от телефоните не ви следят глупаци

"Бета версията на Windows 11 е по-подходяща за използване на потребителски компютри, тъй като е по-стабилна." Не знам кой идиот би използвал точно на потребителски компютри бета защото е "по стабилна" От къде ги изравяте тези полуграмотни списвачи ?

Spacepl написа: БАси... на лаптоп с i3 процесор, 6Г рам и ССД диск ми казва, че This PC cant run Windows 11 ........ това нищо не значи, лаптопа може да ти е на 10 години и да няма вече драйвери за него Да, на 25 години ми е лаптопа.... Не са драйвери. Трябва да се активира Secure boot и TPM2, изискване е, но може да се прескочи лесно .... на който му се чете. Подменя се един DLL в инсталацията на флашката и се стартира като ъпдейт. Дай някакъв линк, където е описано как става, че нещо не намирам.... Ако прочетеш внимателно се касае за бъг в новия джам който требва се оправи ръчно , на такива спецове като теб все гъзобръци им се привиждат във всичко.