17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КРАВАРИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ПРЕЦАКВАТ ЕВРЕИТЕ?????:))))))))))))))))))))))))))))

Малеее тия от MIcrosoft тръгнали на стар евреин номера в търговията да въртят! Бе момци бре вие идея си нямата как се върти алъш вериша бре! Глейте си Windos-a и не се надценявайте ей!

Той Бил Гейтс не беше ли също евреин?

Не стига, че удвояват цената, ами и искат цялата информация в облака си. ахахахах Коя държава, освен ако не е зависима колония като нашата ще се съгласи на подобни условия?!?

Смешна работа. На евреин да се опиташ да скроиш номер.

Ако мине... Е, не мина :)

Много администрации отдавна са на Линукс. Има много добри работещи варианти на Оракъл, Сус, а в последно време Астра Линукс

Oracle Linux всъщност е RHEL (Red Hat Enterprise Linux) с добавен алтернативен kernel на Oracle (UEK - Unbreakable Enterprise Kernel), оптимизиран за сървъните продукти на Oracle. Аз го ползвам.

Абонаментите са изключително неизгодна опция. Стойността на абонамент за 3 години се равнява на retail-цената на продукта. Ако пък не ползвате retail-версия, a OEM-лиценз или корпоративен лиценз, цената им ще се равнява на още по-малко години абонамент. Т.е. ако ползвате една и съща версия на "Виндолс :)" или на MS Office повече от 3 години, абонаментът ще ви излезе финансово неизгоден. Аз, например, от 8 години ползвам Windows 7 Pro и MS Office 2007. Честно казано и MS Office 2003 би ми вършил работа, при все че не ползвам малко от възможностите на офис-пакета. Повечето нови функционални подобрения са честно казано безсмислени и ненужни за по-голямата част от потребителите. Затова MS (а също и всички останали софтуерни компании) всячески се мъчат да излъжат и да набутат клиентите си на абонаментни планове - иначе клиентите ще си работят с достатъчната им стара версия и няма да платят нови пари на MS.

Чудесна новина. Редно е вече софтуерните фирми да получат някой шамар за този натиск да се преминава към абонамент. Това е изключително неизгодно за клиента. На практика за 2-3 г абонамент плащаш колкото ако си купиш продукта и си го ползваш докато решиш/можеш. Вярно така имаш винаги най-новата версия, но ако не искам най-новата, ако старата ми върши работа за какво да я сменям!? Трябва да съществуват и двете възможности - абонамент и закупуване на продукта. И потребителя да си решава коя от двете да ползва. За жалост Адоуб от години вече предлага само абонамент. Това ограничава правата на потребителя. Явно и МайкроСофт са се насочили натам.

Амиии освен България да взема пример от Израел.

Сакън. Я ние да купим на израелците абонамента, че ще обеднее Микрософт.

Ами Бил Гейтс и Стив Палмър не са ли от същия "богоизбран" народ израелски. Не могат да си разделят света евреите и ще го унищожат от лакомия.

Senator1

Kамирисва ми, че Иkтел и Майкрософт подготвят нов ЛАПТОП с нова резолюция непозната до сега: 1366-768.А това предполага и други компютри за Windows не 32 или 64 bits а 128!!

Senator1

Kамирисва ми, че Иkтел и Майкрософт подготвят нов ЛАПТОП с нова резолюция непозната до сега: 1366-768.А това предполага и други компютри за Windows не 32 или 64 bits а 128!!