Израел тества най-новото си оръжие

Arrow 2 ще предпази Тел Авив от най-модерните ракети на Иран

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господи! Какво НЕпостижение! Усраелците най-после постигнаха това, което руснаците бяха постигнали преди 50-60 години с техните С-200 и С-300! Е ТОВА АКО НЕ Е ГОЛЯМО НЕПОСТИЖЕНИЕ НЯМА КОЕ ДА Е! Е ОСВЕН КРАВАРСКИТЕ КЕНЕФИ ПЕЙТРИАТ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПОСТИГНАТ ДОРИ ТОВА КОЕТО УСРЕЛСКАТА БРАКМА МОЖЕ!! ВСЪЩНОСТ НЕ! УСРАЕЛСКАТА СТРЕЛА ОЩЕ НЯМА ДОРИ ПОЛОВИНАТА ОБСЕГ НА С-300 А КАКВО ОСТАВА ЗА С-400! Да не говориме за новите С-500!

за да правиш оръжие модерно ти трябва финансов потенциал и интелектуален потенциал - откъде ли са го взели

Ти познаваш ли друга страна по-добра във финансово отношение ??? Еврей в целия свят е символ на нещо финансово . Само две имена - Рокфелер и Федералния резерв ... А относно интелекта - ми Израел е на първо място в теста за интелигентност IQ, те самите са създали Менса Интернешънъл )))

Ми, всъщност, легендите за еврейския интелект бяха развенчани, но се пречи на разпространението на истината.

Санкциите кога влизат в сила...

Ще хваща ли за разлика от пейтриът дроновете от Илиенци, с които Йемен удари саудитската рафинерия?

на Иран.И почти всеки ден в Сирия гърмят складове,горят колони с камиони,търколят се трупове на ирански гвардейци и терористи съюзници на Путин и Асад от ,,хизбула” и ,,хамас”. За това горещи Поздрави за IDF на Израел и още много подобни успехи

Спри лакочистителя, че нещо много халюцинираш.

Тия сатанисти Господ ще ги накаже. От него как ще се опазят.

Простичко - като не вярват в малоумни суеверия.

Хахххахахаххаахааха

100 Шаломов им е дал чертежите на С-700. Кръвта вода не става.

Щом трябва да бият ислямисти. Не са като америслямците.

Точно руслямците създадоха ислямските терористи и Империята на злото, така че колкото и да се напъваш си личи че си долно червено менте

Израелците са просто най-добрите! Еврейската раса - най-добрата раса!!! Ubermenschen die Juden!!! UberJuden!!!

Нека да не забравяме кой преди седмица взриви тактическо неутронно оръжие в Бейрут и разруши целия град... както и много други "тестове" на неутронни бомби в Сирия, Ирак, Йемен, кула 2 на "Близнаците" в Ню Йорк (след контролирани разрушителни експлозии в кулите)! Нека да не забравяме кой направи Великата Еврейска Революция в Русия! Около 270 000 еврей бяха внесени в Русия през Одеса и под знамето на идеология създадена от евреи бе извършена Еврейската революция в Русия... Троцки беше еврей, а Ленин по произход е еврей+калмик, като няма нищо руско в него, освен името му... а Руската Комунистическа Партия беше съставена от 83% евреи + комунисти от други националности с жени еврейки... Каква беше целта на Великата Еврейска революция в Русия? Еврейските Комунисти бяха хранени, платени и внесени от сифилистичните диспансери на Швейцария в Русия за да направят Еврейска Революция в Русия и избият Руското царско семейство... През 1913 беше създаден американския долар и Американския Федерален Резерв с 88.8% злато на Руския император и 11% на Китайския император. Златото беше дадено под наем за 100 години с 4% лихва, която никога не беше платена и Федералния резерв беше заграбен като частен фонд от Еврейските Фамилии на Новия Световен Ред (Сорос, Ротшилд, Рокфелер). Еврейски Фамилии печелят от всяка война нали? От убитите млн хора, нали? Еврейски Фамилии печелят от всяка вирусна пандемия, нали? От убитите хора чрез изкуствено създадени вируси, нали? Както каза наскоро Гутериш в ООН - 26 човека (евреи) владеят 50% от световното богатство.

Зад всички престъпления стоят руслямците и се крият зад евреите.

Хиперзвукова! Направена в Израел! А беше БЕЗАНАЛОГОВА оная, сделаната в Русия! Абе вие ще докарате инфаркти на нашите русофили!!!!!!

Няма ли и сега да кажете "как не измислиха нещо за хората".

Ами те и за хората измислят, тъпако, позаинтересувай се!

Колкото и да крадеш никове, си личи отдалече, че си долен руслямския боклук.

Ех, само как си летят, летят и дим да ги няма ...

Ще има още много опърлени аятолахски бради!

БОГОИЗБРАНИТЕ СИНОВЕ НА ИЗРАИЛЯ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ДО СВЪРШЕКА НА СВЕТА. българин

Мазната пържола бе резания чифут

а С400 ко праим

Вие турците ли

Ами сваляме ги от раз.Каво друго да ги правим? То би било добре и България да закупи такива ракетни системи.Защото сърбите се въоражават.Румъния съмвестно със САЩ разположиха ,,Иджис” в Девеселу! Турците си купиха С400.Сега и ние трябва да се ,,обзаведем” със нещо модерно!

па оно си купуваме ф16 бре! има -нема 40-50 годишни таралясници! ша ни пазят!

само където не ти е ясно че България е зоната върху която системата Иджис ще събаря вражеските летящи обекти!! Ама ти БГ-то за държава ли го броиш бе душа??

FUCK OFF IZRAEL

тъп ватник.

скопения еврейски сорос,да ви еба у меките китки смотани дето ядете меките еврейски резани патки

не напразно на няколко десетилетия - еврейските каки са задължени да забременеят от някой гой - за да може да се "облагородяват" гените на племето...

Шалом Израел! Импийчмънт за Радев! Съд за олигарсите Бъжков,Цветанов,Бобокови,Миневци и други видни бандити

Времето изтече... Оттук нататък ще сме свидетели на т.нар. "Страшен съд" (библейска метафора), когато всеки ще започне да си получава заслуженото (награда или наказание) за това, което е вършил и живял. Т.е. вече нищо не може да се промени и да се поправи, разчитайки, че ще бъде простено или възнаградено,бе значение какво човека прави.

Да бе!Израелците ще раздават заслуженото на аятоласите!И на вас русоробите ви остава само да виете от злоба и безсилие

Mоже би добре да припомнин думите на Хенри Кисинджър, казани през септември 2012: “In 10 years, there will be no more Israel.” Henry Kissinger...

Тия хора в пустинята направиха добре уредена държава и произвеждат доста неща и то качествено! За разлика от нас дето превърнахме рая в бетонно гето.

Защото с това признанието ти за успехите на другите губи стойността си!

Тогава се полива пустинята а лихварите участват в кръжоци "Техника молодежи". Германия до ден днешен плаща репарации. Преди 5г ПОДАРИ 2 атомни подводници на Израел, произведени от КРУП. За $2 млд. САЩ имат, като дъпжава, официално перо в бюджета за дарение на Израел. Всяка година $ 35 млд. в брой. Starbucks е най-големият частен донор на Израел. Всяко кафе изпито в Starbucks е лепта за поливане на пустинята!

Излъга ДЕБЕЛО - 30 млрд е целия военен бюджет на Израел. Американската бевъзмездна военна помощ е само 3 милиарда, от които Израел е задължен да похарчи 75% за американска техника, а останалите 25% за каквото си иска. А колко плаща Раша за чеченския 'мир' известно ли ти е?

"Способен' се употребява за хора. Машините и ракетите имат възможности за едно, или друго. "Неспособен" е добра характеристика точно за този журналист.

комунета и чалми вият на умрело! БУХАХАХАХХАХАХА

извиваш от минарето на умрело бе комуниста

евреин с индийски корени. Очаквам и марсиански евреи....с обрязана трета антенка.

Т34

Каквото и да правят израелците агресивната им държава до 5 години няма да я има.

Това го чувам от 1949 година, но ти не знаеш, нали си млад тъпак!

Агресивна, колко да е агресивна. В момента, в който я признаха в ООН, ч нападнаха (без предупреждение) от всички страни. Останалото е история за една 6 дневна война ;)

През 18-ти век в Палестина живеят точно 1500 юдея-семити. Кои са днешните юдеи? Хазари от Азия конвентирани в юдаизма през 10-ти век.....в степите на СЕВЕРНОТО ЧЕРНОМОРИЕ. Натив хазарите до днес живеят в Монголия и имат фейсбукстраница. Най-големият брат на Тимуджин(Чингиз хан) се казва Хазар. 10000 ТЮРКМЕНИ-ционисти: така бяха обявени на ханука през 2006г. в Израел. Моше ПАТЕЛ е чист индиец. ПАТЕЛ е кастата на богаташите в Индия.

И това какво общо има с изказването ми? Или просто си плямпаш заучени фрази?

Сериозно , най-големият исн на Чингизхан се казвал Хазар ахаххахахахахаах след тая тъпотия другото даже не го четох

Следващич път чукни поне в гугъл Джочи-Хасар , после чукни тюрките хазари монголи ли са, да те ева и историка

драги няма да е лошо преди да пишеш, да се информираш какво се случва с Хазарския хаганат както му казват нашите лъжливи историци! Сегашните евреи дето са в Израел са лъже юдеи, повечето приели юдейската вяра. Поради това ако си любопитен поразгледай расовия тип на израелците и ще видиш доста интересни разлики от мургав африкански до монголоиден тип че и европейски!! Хазарите са били изключително жестоки, човекоядци, пренасяли са в жертва хора, деца, жени . Мръсни и крадливи. Разбирайки че ще бъдат унищожени са се разпръснали и така са се спасили. Един факт в повечето големи банки на ръководни длъжности са сложени индийци!!

Това може да стане само ако светът свърши утре.

бе то аз не ги чаткам особено тия работи, ама това изречение ме озадачи: Arrow 2 е хиперзвукова ракета и може да сваля дори ракетите на съветски ПВО системи, като С-200. от това пък какъв смисъл има? в каква ситуация би имало смисъл? примерно израелски самолет излита за да бомбардира Иран, минава границата на Иран, С200 веднага го прехваща и стреля и в същото време някой от на майната си от Израел прехваща летящата вече С200 стреля от Израел и преди С200 да гръмне израелския самолет Arrow 2 долита и гръмва летящата С200. И всичко това се развива в рамките на секунди. Звучи ми смешно.

Или изгубени в превода, или журналиста, писал тази статия е доокрасил статията (което е по-вероятния сценарий)

Представи си, че израелски Ф16 патрулира по линията на съприкосновение. От страна на Сирия към него е изстреляна ракета, която е прихваната от израелската "Стрела"-2 и понеже лети с хиперзвукова скорост е в състояние да унищожи ракетата, изстреляна от С-200. Между другото, по времето на най-голямата битка между самолети на Израел и Сирия, в боевете над Бекаа активно участваше и сирийското ПВО, но без успех. Май свалиха няколко МиГ-а тогава, типично за руските ПВО :)) Тези моменти си ги спомням много добре, защото ги следяхме. Май беше операцията "Мир за Галилея", ама не съм сигурен...

По време на война може да се случи и да поразиш някой свой.... По официални данни най-големите загуби на САЩ по време на "Пустиня буря" са от ... приятелски огън... типично за американско оръжие.. предвид факта, че и във Виетнам 80% от жертивте сред мирното население са именно от американско оръжие - официални данни!!!

Предполагам че се има предвид, че с тези си възможности е способна да защити от вражеско ПВО щурмовата авиация в близост до фронтовата линия.... Пример. Голанските възвишения - ПВО на Израел е разгърнато на 40-50 км в дълбочина, Израелски Ф-16 открива ракетна атака по сирийските позиции. Системите със среден и малъка обсег на САА (БУК и Панцер) отразяват прекия ракетен удар, а далекобойната ПВО (за САА това си е все още основно С-200), се опитва да порази израелския самолет. В този случай ПВО на Израел, ако е способно да порази ракетите на С-200, ще може да покрие, своя самолет по време на отдеглянето му....

Точно!

Може би ракетата може да се изстрелва и от въздуха..

моята ракета е по-голяма... преминава всякаква защита, уцелва дори пеперудка,

тъжен ден за родната авиация, ще трябва да свалим от въоръжение бойните пеперудки ... минаваме на калинки!