Израел тества най-новото си оръжие

Arrow 2 ще предпази Тел Авив от най-модерните ракети на Иран

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

моята ракета е по-голяма... преминава всякаква защита, уцелва дори пеперудка,

бе то аз не ги чаткам особено тия работи, ама това изречение ме озадачи: Arrow 2 е хиперзвукова ракета и може да сваля дори ракетите на съветски ПВО системи, като С-200. от това пък какъв смисъл има? в каква ситуация би имало смисъл? примерно израелски самолет излита за да бомбардира Иран, минава границата на Иран, С200 веднага го прехваща и стреля и в същото време някой от на майната си от Израел прехваща летящата вече С200 стреля от Израел и преди С200 да гръмне израелския самолет Arrow 2 долита и гръмва летящата С200. И всичко това се развива в рамките на секунди. Звучи ми смешно.

тъжен ден за родната авиация, ще трябва да свалим от въоръжение бойните пеперудки ... минаваме на калинки!

Т34

Каквото и да правят израелците агресивната им държава до 5 години няма да я има.

Това го чувам от 1949 година, но ти не знаеш, нали си млад тъпак!

Или изгубени в превода, или журналиста, писал тази статия е доокрасил статията (което е по-вероятния сценарий)

Агресивна, колко да е агресивна. В момента, в който я признаха в ООН, ч нападнаха (без предупреждение) от всички страни. Останалото е история за една 6 дневна война ;)

Представи си, че израелски Ф16 патрулира по линията на съприкосновение. От страна на Сирия към него е изстреляна ракета, която е прихваната от израелската "Стрела"-2 и понеже лети с хиперзвукова скорост е в състояние да унищожи ракетата, изстреляна от С-200. Между другото, по времето на най-голямата битка между самолети на Израел и Сирия, в боевете над Бекаа активно участваше и сирийското ПВО, но без успех. Май свалиха няколко МиГ-а тогава, типично за руските ПВО :)) Тези моменти си ги спомням много добре, защото ги следяхме. Май беше операцията "Мир за Галилея", ама не съм сигурен...

евреин с индийски корени. Очаквам и марсиански евреи....с обрязана трета антенка.

Предполагам че се има предвид, че с тези си възможности е способна да защити от вражеско ПВО щурмовата авиация в близост до фронтовата линия.... Пример. Голанските възвишения - ПВО на Израел е разгърнато на 40-50 км в дълбочина, Израелски Ф-16 открива ракетна атака по сирийските позиции. Системите със среден и малъка обсег на САА (БУК и Панцер) отразяват прекия ракетен удар, а далекобойната ПВО (за САА това си е все още основно С-200), се опитва да порази израелския самолет. В този случай ПВО на Израел, ако е способно да порази ракетите на С-200, ще може да покрие, своя самолет по време на отдеглянето му....

По време на война може да се случи и да поразиш някой свой.... По официални данни най-големите загуби на САЩ по време на "Пустиня буря" са от ... приятелски огън... типично за американско оръжие.. предвид факта, че и във Виетнам 80% от жертивте сред мирното население са именно от американско оръжие - официални данни!!!

През 18-ти век в Палестина живеят точно 1500 юдея-семити. Кои са днешните юдеи? Хазари от Азия конвентирани в юдаизма през 10-ти век.....в степите на СЕВЕРНОТО ЧЕРНОМОРИЕ. Натив хазарите до днес живеят в Монголия и имат фейсбукстраница. Най-големият брат на Тимуджин(Чингиз хан) се казва Хазар. 10000 ТЮРКМЕНИ-ционисти: така бяха обявени на ханука през 2006г. в Израел. Моше ПАТЕЛ е чист индиец. ПАТЕЛ е кастата на богаташите в Индия.

И това какво общо има с изказването ми? Или просто си плямпаш заучени фрази?

комунета и чалми вият на умрело! БУХАХАХАХХАХАХА

Няма как чалмите да са по-напред от евреите.

Това може да стане само ако светът свърши утре.

Може би ракетата може да се изстрелва и от въздуха..

"Способен' се употребява за хора. Машините и ракетите имат възможности за едно, или друго. "Неспособен" е добра характеристика точно за този журналист.

извиваш от минарето на умрело бе комуниста

Тия хора в пустинята направиха добре уредена държава и произвеждат доста неща и то качествено! За разлика от нас дето превърнахме рая в бетонно гето.

Времето изтече... Оттук нататък ще сме свидетели на т.нар. "Страшен съд" (библейска метафора), когато всеки ще започне да си получава заслуженото (награда или наказание) за това, което е вършил и живял. Т.е. вече нищо не може да се промени и да се поправи, разчитайки, че ще бъде простено или възнаградено,бе значение какво човека прави.

Защото с това признанието ти за успехите на другите губи стойността си!

Точно!

Сериозно , най-големият исн на Чингизхан се казвал Хазар ахаххахахахахаах след тая тъпотия другото даже не го четох

Следващич път чукни поне в гугъл Джочи-Хасар , после чукни тюрките хазари монголи ли са, да те ева и историка

Тогава се полива пустинята а лихварите участват в кръжоци "Техника молодежи". Германия до ден днешен плаща репарации. Преди 5г ПОДАРИ 2 атомни подводници на Израел, произведени от КРУП. За $2 млд. САЩ имат, като дъпжава, официално перо в бюджета за дарение на Израел. Всяка година $ 35 млд. в брой. Starbucks е най-големият частен донор на Израел. Всяко кафе изпито в Starbucks е лепта за поливане на пустинята!

FUCK OFF IZRAEL

Трябва четене на китайски източници а не висене в жълти сайтове. Бегай във фейсбук на страницата на хазарите в монголия. Монголите не са ли тюрки ве? Кои са казахите, узбеките, тюркмените, киргизите? Кои са якутите ве, каун? Майката на Тимуджин е с якутска кръв. Първият "тюрк" монгол-мюсулман е Тамерлан хан. Той първи приема шсляма, защото е от СИНИЯ род на монголската аристокрация и няма право да стане чингизхан(император). Чингизидите са единственно от ЗЛАТНИЯ род. Затова Тамерлан приема исляма и се самообявява за емир - ислямски император. Властта като даровит пълководец я има. Трябва му само легитимност. От този момент монголите започват да се ислямизират. Дотогава исляма е до султаната Хорезм(арабизиран Иран), който самият Тимуджин разбива. Монголия не е само днешна Монголия. Наследниците на Тимуджин управляват будистката част. От трона на Китай са прогонени чак в края на 17-ти век в Манджурия. Реално чингизидите основната Китай от обединението на ТРИ отделни империи в китайската долина. На изток управляват ислямизираните наследници на Тамерлан хан от СИНИЯ род. Да те ева в трола!

Излъга ДЕБЕЛО - 30 млрд е целия военен бюджет на Израел. Американската бевъзмездна военна помощ е само 3 милиарда, от които Израел е задължен да похарчи 75% за американска техника, а останалите 25% за каквото си иска. А колко плаща Раша за чеченския 'мир' известно ли ти е?

тъп ватник.

скопения еврейски сорос,да ви еба у меките китки смотани дето ядете меките еврейски резани патки

а С400 ко праим

Вие турците ли

Да бе!Израелците ще раздават заслуженото на аятоласите!И на вас русоробите ви остава само да виете от злоба и безсилие

Ами сваляме ги от раз.Каво друго да ги правим? То би било добре и България да закупи такива ракетни системи.Защото сърбите се въоражават.Румъния съмвестно със САЩ разположиха ,,Иджис” в Девеселу! Турците си купиха С400.Сега и ние трябва да се ,,обзаведем” със нещо модерно!

Шалом Израел! Импийчмънт за Радев! Съд за олигарсите Бъжков,Цветанов,Бобокови,Миневци и други видни бандити

БОГОИЗБРАНИТЕ СИНОВЕ НА ИЗРАИЛЯ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ДО СВЪРШЕКА НА СВЕТА. българин

Ще има още много опърлени аятолахски бради!

Ех, само как си летят, летят и дим да ги няма ...

Хиперзвукова! Направена в Израел! А беше БЕЗАНАЛОГОВА оная, сделаната в Русия! Абе вие ще докарате инфаркти на нашите русофили!!!!!!

Мазната пържола бе резания чифут

Израелците са просто най-добрите! Еврейската раса - най-добрата раса!!! Ubermenschen die Juden!!! UberJuden!!!

100 Шаломов им е дал чертежите на С-700. Кръвта вода не става.

па оно си купуваме ф16 бре! има -нема 40-50 годишни таралясници! ша ни пазят!

не напразно на няколко десетилетия - еврейските каки са задължени да забременеят от някой гой - за да може да се "облагородяват" гените на племето...

Тия сатанисти Господ ще ги накаже. От него как ще се опазят.

Простичко - като не вярват в малоумни суеверия.

Няма ли и сега да кажете "как не измислиха нещо за хората".

Щом трябва да бият ислямисти. Не са като америслямците.

Ще хваща ли за разлика от пейтриът дроновете от Илиенци, с които Йемен удари саудитската рафинерия?